Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Przechodzimy z 80r na 86r Ale nie ma co zazdrościć bo kręgosłup i nadgarstki będę mieć do wymiany.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
A więc, moja córeczka Hania urodziła się 3 listopada 2018, z wagą 2850g i wzrostem 51cm. Rodziłam naturalnie, sprawnie poszło.
Hanula jest przekochana! Ładnie śpi w nocy. Mieliśmy trochę przebojów z zoltaczką, ale już jest dobrze.
Ja rodzinnie pochodzę z okolic Trójmiasta, a mieszkam obecnie w Krakowie.pilik, Rucola, Jeżowa, olik321, Lunaris, Patrycja20, bazylkove, Siwulec, Anna Stesia, Kaczorka, Nadzieja22, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
Minnie gratulacje!!!!porod chyba calkiem szybki?!!!
Bazylkove piekna beta!!!aby ladnie rosla!!!
Flo synek jest boski!!!niesamowite,ze masz taki dar w piersiach:)
Ps.Fozzie wygladasz slicznie-nie martwilabym sie utrata wagi,bo przy kp moze to isc calkiem szybko!
Btw.znasz jakies magiczne lekarstwo na przewlekly kaszel????(Luna dziekuje za hint:)))bazylkove lubi tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
Flo Szymus cudny
Bazylku, poryczalam sie. Mocno trzymam kciuki
Ibishka walnij starego w leb. Ja mojego 2razy w tygodniu musze zdzielic, zeby chodzil jak w zegarku ;P
Minnie serdeczne gratulacje. Nie karm na sile. Maks pociumkal chwile cyca po porodzie i zasnal na 16h. Jak sie zbudzil, to wisial na mnie non stop i tak rozhulal laktacje, ze cycki mialam wieksze od glowy hahaha
Co do wielopielo, to na poczatku bylismy na tetrze i welnie, a teraz doszly jeszcze otulacze pul, ale nadal najbardziej kochamy tetre i welniane gatki przeze mnie szyte
I pozdrowionka od Maksia ;*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9a83712fb83.jpgKateKum, JustynaG, pilik, Rucola, Yoselyn82, Flowwer, Ania1003, Nadzieja22, Karma88, Bonda, Jeżowa, Bajkaaa, Achia, emi2016, moniśka..., Patrycja20, blue00, bazylkove, Siwulec, KateHawke, Anna Stesia, Kaczorka, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Przechodzimy z 80r na 86r Ale nie ma co zazdrościć bo kręgosłup i nadgarstki będę mieć do wymiany.
Duży chłopczyk! My dopiero z 74 na 80 ale u nas ledwie ponad 7 kg a na liczniku ponad rok...
Na pewno jest Ci ciężko i nie dziwię się zw stawy wysiadają.... Mam nadzieję że Szymek szybko stanie się mobilny i da Ci trochę odpocząc...
Fozzie - myślę ze masz dobre geny po prostu ale jak sie martwisz to pójdź może do lekarza ? Moze jeszcze jakies badania zleci oprocz tej morfologi,ktorą robilas ?
Miłego dnia dziewczyny ! U nas dziś była całkiem niezła noc z jedną pobudką o 3 -
Minnie serdeczne gratulacje!!! Mam nadzieję ze wstseisz jeszcze foto Milana bo niestety nie załapałam się.
Śliweczka witaj u nas razem z Haniąmam nadzieję ze szybko się będziesz dobrze tu czuć
Bazulkowe gratuluję!! W końcu jakas nową ciezarowrczka
Flo chcialam tylko napisać że podziwiam.. My mamy niecałe 9kg A ja ledwo chodzę ostatnio po marudny tygodniu
My jesteśmy u teściów.. wczoraj nie wytrzymałam w rozmowie z teściową. Emek stanął po jej stronie. SpokoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 07:59
bazylkove lubi tę wiadomość
-
Olik jak to stanol po stronie matki?
Zresztą ja nie o teściów ale nie odzywam się z emkiem i zamiast fajnej niedzieli znowu będzie kiepska...
Czy może ktoś zrobić już wiosnę?
My dostaliśmy ćwiczenia od fizjo do siadania i do pelzania także ciekawe kiedy uda nam się siąść, a tak w ogóle to chyba ten fizjo bardzo lubi Zosie bo nie umie się z nami rozstać hehe a nie chodzi na pewno o kasę bo nie płacę dużo a i on ma napięty grafik że pracuje 6 dni w tygodniu także moja Zośka już ma adoratora hehe
Flowwer moja Zośka też waży swoje tylko że jest na mm i co o tym co ostatnio usłyszałam od kardiologa to sama nie wiem co robić...
Miłej niedzieli życzę -
Śliweczka, witajcie z Haneczką
Fozzie, zazdro figury, ja się ścieram od 3 tygodni i prawie nic nie schudłam. Po porodzie spada od 7 kilo wzwyż. Ty przytyłaś malutko, więc pewnie to jest przyczyną, ale jeśli się martwisz, zrób na początek badania tarczycy.
Olik, co znów teściowa nagadała?
Flowwer, jaki Szymuś jest słodziuchnyrzeczywiście masz sporo do dźwigania, u nas ledwo 8,5 kg a po obniżeniu materaca na niższy poziom plecy dają o sobie znaą przy podnoszeniu małej.
-
Fozzie o matkoooo jak ja Ci zazdroszczę !!! Ale wyglądasz !!! Boskooo !!! Co robisz ???
Dziewczyny to już jutroooooooooWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 08:38
Lunaris, Bajkaaa, Jeżowa, Siwulec, KateHawke, Anna Stesia, Nadzieja22, Yoselyn82, pilik, Minnie89, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Flower, współczuję dzwigania Szymusia, Leos wazy teraz 10 kg i juz kregoslup odmawia mi posluszenstwa takze rozumiem Cie doskonale.
Fozzie zazdroszcze figury, tak jak dziewczyny pisza na poczatku zazwyczaj jest najwiekszy spadek wagi a u Ciebie tak naprawdę nie mialo co spadać bo malutko przytylas w ciazy.
Ja od ponad miesiaca walcze z waga i pomimo diety i pilnowania sie spadlo tylko pol kg.
Nocka dzisiaj u nas jak zawsze, takze wczorajsza cala przespana to jakis przeblysk byl. Teraz od 6 bawimy sie w lozku i czekamy az reszta domowników sie obudzi.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Moniśka, witaj w klubie, u mnie chyba kp blokuje odchudzanie. Bo pod względem jedzenia i ćwiczeń pilnuję się jak mało kiedy.
Bajeczko, a co kardiolog powiedział, bo chyba nie pisałas?
U nas też wczoraj było spięcie i padły przykre słowa, ale szybko sobie wyjaśniliśmy. -
Dzień dobry!
Flower Szymuś duży ale przesłodki!Stasio też chyba pójdzie w rekord wagi bo 4800 w 5 tygodniu życia od wypisowej 3180 w 6 dniu życia to chyba chudy nie będzie... Masz niezłą siłownię w domu ale za to jaką Kochaną!
Barbarka Maksiu skradł moje sercejaki on piękny! szkoda że Cię tyle nie było bo mogłybyśmy częściej na niego patrzeć ale mam nadzieję że teraz będziesz nam tu regularnie slodzić synkiem
Olik - nieznoszę takich sytuacjijeśli nawet się z Tobą nie zgadza to moze Ci to powiedzieć jak będziecie sami.
Śliweczka welcome
Fozzie hejtam Cię !nie za kilogramy tylko za ten piękny płaski brzuch- u mnie wisi taki fałd straszny że nie mogę włożyć połowy rzeczy sprzed ciąży
waga akurat wróciła do punktu zero.
Robicie coś dziewczyny z tymi brzuchami? nie jestem typem ćwiczącej/biegającej osoby ale nie mogę patrzeć na ten smutny fałd wiszący przede mnąBarbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Edit Wody Mi odeszły. !!!!
Achia, Jeżowa, Lunaris, blue00, Barbarka1984, Fozzie Bear, emi2016, Siwulec, KateHawke, Anna Stesia, Sarna84, Flowwer, Nadzieja22, Yoselyn82, Ania1003, Kaczorka, Karma88, pilik, Minnie89, Luna1993, -Mamunia-, JustynaG, Rucola, Aga9090, Izape_91, KateKum, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Patrycja20 wrote:Edit Wody Mi odeszły. !!!!
Summer kardiolog po pierwsze "wysmiala" mnie z czym ja przychodzę że szpital wykluczył sinice a przecież mnie pediatra tu kierował a nie sama z siebie... A przede wszystkim powiedziała że moje dziecko jest otyle i jka tak dalej pójdzie to w wieku 10 lat będzie miała 120kg... Powiedziała tak bo miała taką pacjentke wcześniej no ale bez przesady, powiedziała że mam jej nie dawać jeść jak nie będzie chciała... No tak bo ja cały dzień ja karmie tak jak gęsi na tą słynna wątrobę (nie wiem jak to się pisze) no i nie ukrywam że potym próbowałam mniej jej dawać to płaczę tak że nie da się niczym oszukać ani woda ani innym jedzeniem, nie pójdzie spać głodna no i co ja mam robić? Inny lekarz powiedział że przecież ona leży i je to jak ma wyglądać n o ale nie ukrywam że chce by dziecko było zdrowe a nie otyle a wtedy waga i niej pokazała 8,46kg...
No to się rozpisalam...
Lunaris a ty dokarmiasz jeszcze? A waga pięknaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 08:58
-
nick nieaktualny
-
Pełnia robi swoje
Najpierw Minnie a teraz Pati
Powodzenia Kochana! szybkiego i lekkiego porodu!czekając_na_cud lubi tę wiadomość