Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Emi, cieszę sie, że z maleństwem wszystko ok! A o pracy póki co postaraj się nie myśleć.
emi2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmi bardzo się cieszę że z Wami wszystko w porządku i okruszek pięknie rośnie
sytuacja w pracy na pewno bardzo stresująca, ale za chwilę będziesz miała tą rozmowę za sobą i o ile zdrowie i samopoczucie pozwala będziesz się cieszyć ciąża :*
-
Emi cieszę się, że maluszek rośnie i ma się dobrze
a nie przejmuj sie oddzialowa, zrozumie
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Emi - i ja gratuluje zdrowo rozwijającego się maluszka

Lamka - fajnie Cię widzieć
co u Was ? Jak Ci się podoba macierzyństwo ?
-
Luna przykre jest to jak postepuje Twoja mama, ale napewno glupio jej będzie jak okaze się ze sobie radzicie bez jej pomocy. Jestes super dzielna babka, nie jedna z nas przy tym natloku problemow i spraw co na Ciebie spadły by sie zalamala a Ty dalas rade. Teraz masz czas dla rodziny, jesteś jeszcze młodziutka i karierę napewno zrobisz. A wtedy pewnie rodzice beda wszystkim sie chwalic jaka zdolna corke maja.
Pilik to ja czekam na kostki sensoryczne, mysle o takiej dla Leosia. Starszak dlugo bawil sie takimi zabawkami. I kominow tez jestem ciekawa bo wszelkiego rodzaju chustki doprowadzaja mnie i dzieci do bialej gorączki.
Rucola super ze wyniki ok.
Emi gratuluje malego czlowieczka.
A ja czekam az Leon zasnie, starszak zostal na noc u babci a ja dzisiaj w ramach odpoczynku wieczornego napełniam wanne i robię sobie aromaterapie
Luna1993, emi2016, pilik lubią tę wiadomość
-
Rucola super ze wyniki ok

Luna przykre to jest bardzo ze twoja mama tak sie zachowuje, ze nawet nie zapyta o dziewczynki ani jak sie ty czujesz tylko mysli o kasie i mieszkaniu. Smutne to!
Siwulec gratuluje ciazy donoszonej
Siwulec lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyMoniska miłego wieczoru ;* i dziękuję za miłe słowa
dodaj do swojego wieczoru coś dobrego do jedzenia, może jakiś manicure, takie domowe spa 
Yoselyn no smutne, tak to jest jak komuś życie przysłoniły pieniądze. Już o tym nie myślę, leżę sobie z Zuzią i jest mi bardzo miło
może zechcesz nam pokazać czy Twój brzuszek zasłonił już dywanik z uśmiechem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 20:00
pilik, moniśka... lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:
Siwulec gratuluje ciazy donoszonej
Yos, u Ciebie będziemy świętować donoszona za 6 dni ? Dobrze liczę ?
pilik, Rucola lubią tę wiadomość
-
Pilik, szyję od niedawna. Kupiłam maszynę i próbuje swoich sił. Póki co uszylam kocyki, kocyk do fotelika, metkowca, grzechotki i spódniczki dla mnie i dla Hani na chrzciny we wzór góralski.
poza tym podstawowe czynności jak skracania, powiększanie dekoltow (nie lubię sukienek pod samą szyję) itd.
Emi,ja równiez cieszę się, że z Twoim okruszkiem dobrze.
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czyli co za dwa tygodnie w weekend rodzi Mamunia, Siwulec i Yos?

Sliweczka to dużo szyjesz! Możesz się pochwalić czymś
, ja szyje od niespełna dwóch lat więc też nie jakoś długo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 20:11
Siwulec, Nadzieja22, emi2016, Rucola lubią tę wiadomość
-
To Hania w pierwszej sobie po urodzeniu.
Nie cytyjcie, pozniej usunę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 18:59
Siwulec, Yoselyn82, Nadzieja22, summer86, Bajkaaa, pilik, Jeżowa, moniśka..., -Mamunia-, Achia, JustynaG, olik321, Anna Stesia, Ania1003, Patrycja20, Lunaris, Kaczorka, emi2016, Sarna84, Rucola, Aga9090, Flowwer, KateHawke, Lusesita, blue00, KateKum, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Pilik - mi pasuje
akurat nie mam planów na 2-3 luty 
Dziękuje dziewczyny
sama sobie dzisiaj cały dzień gratuluje
i z tej okazji wypracowałam ciuszki i prawie spakowalam torbę
Nadzieja22, summer86, Bajkaaa, pilik, Luna1993, Jeżowa, Achia, Lunaris, Kaczorka, Rucola, Aga9090, Anna Stesia, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Emi, ale cudnie

pilik wrote:Czyli co za dwa tygodnie w weekend rodzi Mamunia, Siwulec i Yos?
A dwa tygodnie później ja!
Brzmi jak plan, ale co na to nasze dzieci? 
Pilik, domowa chałka, mniam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/359c05c17401.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 20:38
pilik, Luna1993, Siwulec, summer86, Achia, JustynaG, olik321, Anna Stesia, Yoselyn82, Lunaris, Madzik34, Kaczorka, emi2016, Rucola, Aga9090, Flowwer, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja jadę do Ciebie na chałkę!!!
przywiozę domowej roboty ciastka, Tosia piekła 
Siwulec to nie pozostaje nic innego jak rodzić gdy synek pokaże że jest gotowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 20:47
Siwulec, Nadzieja22, summer86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja oj ale kusisz taka pyszna chaleczka, na pewno smakuje bosko. Mniam
W tym wątku naprawdę większość rodzi na weekend więc jest szansa że życzenie się spełni
Do dziś pamiętam jak pisałam ze zamawiam weekend jak się zblizal termin no i tak było.
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Luna - dokładnie tak, jak on będzie gotowy to i ja tez
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Sliweczka, śliczna Hania!

Nadzieja, uwielbiam chałkę, ale najbardziej taką z kruszonką.. do tego masełko i mleko, mniam!
Nadzieja22, Luna1993, Siwulec, Aga9090 lubią tę wiadomość