Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna, zapraszam, mam dwie, to na pewno coś zostanie
Ciastkami od Tosi nie pogardzę
U mnie pewnie będzie cc w ostatnim tygodniu lutego lub jak będzie się pchał na świat, to i szybciej. No chyba, że mały zdecyduje się na obrót, do czego mocno go zachęcam
Summer, zawsze robiłam z kruszonką i tym razem chciałam dać płatki migdałów, ale jedno i drugie tak samo spada, także będę wierna kruszonceU mnie z dżemem śliwkowym i mlekiem
Rano będzie masło plus mleko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 21:02
Luna1993, summer86, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySliweczka córeczka do schrupania!
Nadzieja chałwa pyszności, dzisiaj juz tyle wsunełam w siebie ze coś okropnego, ale i na buleczke znalazlabym miejsce.
Pilik, ja od połowy ciązy powtarzalam lekarzowi ze urodze 02.02 niby z OM termin na 09.02, a potem mowi ze na 06.02 wiec juz sama nie wiem ktoren termin to ten prawidlowy.
Siwulec a Ty masz jakies skurcze, wszakrze masz juz 2 cm rozwarcie.
Ja mysle ze przenosze, luteine niedawno odstawilam i krazek wyciagniety. Ale nic a nic się nie dzieje.
Z miła chcecia ustapie miejsca siwulcowi i yoselin. Ja sie za bardzo boje, torby poki co nie ogarnełam, moze w przypływie skurczy to zrobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 21:02
Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja oby Cię posłuchał i się obrócił, bardzo trzymam za to kciuki
Summer o tak, z masełkiemale mi ochoty narobiłyście a u mnie post jeszcze tak długo
Tosi ciastka wyglądają jak schabowe, takie wielkiedzisiaj z Bajką się z nich śmiałyśmy ale były pyszne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 21:02
Nadzieja22, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Chałka!! Z masełkiem... MmmmMmmm Uwielbiam!
Ale sama nigdy nie robiłam.
Nadzieja, Twoja wygląda przepysznie.Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Luna, pokaż te schabowe
Justyna, ja to bym w życiu nie zrobiła ani jednej chałki, ale od 3 lat mam thermomixa i to jednak wiele zmieniło w tej kwestii
Właśnie! Ja też już odstawiłam luteinę! Poprzedni tydzień brałam tylko po 1 szt i od dzisiaj już nie biorę. Acard też odstawiony od dzisiaj i oby przepływy się trzymały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 21:06
-
nick nieaktualnyTylko proszę się nie śmiać, bo to dzieło mojej córki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5df4f5707311.jpg
Uciekam spać, spokojnej nocy kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 21:07
Jeżowa, -Mamunia-, Patrycja20, Lunaris, summer86, JustynaG, Nadzieja22, Achia, Kaczorka, Rucola, pilik, moniśka..., Aga9090, Anna Stesia, KateHawke, Emiilka, Lusesita, blue00, Morusek lubią tę wiadomość
-
Luna, dawaj foto ciastek!
Edit: wrzuciłyśmy posta jednocześnie - ciastka super, najważniejsze że robione z ochotą i od sercaja byłabym wzruszona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 21:13
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
A tu kilka obecnych zdjęć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 18:58
Yoselyn82, -Mamunia-, Patrycja20, JustynaG, Nadzieja22, Achia, emi2016, Kaczorka, olik321, Rucola, moniśka..., Aga9090, pilik, Flowwer, Anna Stesia, KateHawke, Lusesita, Bajkaaa, blue00, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minnie ja nie prawniczka, ale co się dzieje, że chcesz wychodzić na własne żądanie?
Luna ekstra ciastka!!! Tosia lepiej piecze niż ja
Ja po sesji z laktatorem ściągnęłam może z 10 mljest moc! Chyba kino w weekend stoi pod znakiem zapytania...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 21:17
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emi gratulacje!!!szkoda tylko,ze ta rwa ci dokucza:((
Nadzieja chalka wyglada przepysznie!!!nawet nie wiesz jakbym chciala sprobowac!!!
A tu ta cholerna dieta cukrzycowa:((((ale od razu po porodzie sobie odbije..
Nadzieja22, emi2016 lubią tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
Sliweczka - wspaniała Hania
Mamunia - niby coś tam zaboli, pociągnie, zakłuje, jakiś skurcz raz na jakiś czas tez się odezwie... wiesz ja z tymi 2 cm to mogę urodzic jutro albo za miesiąc
Luna - ciastka zajebiste !!! Musza być przepyszne, widać ile serca Tosia w nie włożyłaLuna1993, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinnie jeśli chodzi o Milana to ja bym została już Ci tłumacze dlaczego. Ale po pierwsze walcz o dokarmianie, teraz najważniejsze żeby przybierał. Niech nawet mąż przywiezie Ci mleko albo laktator. Jeśli Milan nie przybiera, nie robi kupki to może się zaostrzyć żółtaczka, przy Tosi tak było. Pokarmu 0, nie chcieli dawać mm, schudła 0.5 kg (urodzeniowa 2800 więc sobie wyobrażasz jaki dramat...) I dostała żółtaczkę, leżała na lampach. Chyba że masz możliwość sprawdzania poziomu bilirubiny poza szpitalem. Wiem że Ci ciężko, każdy dzień w szpitalu to katorga. Dużo spadł z wagi?
Siwulec ja z 2 cm chodziłam z Zuza 12 tygodnia z Tosia... 17
ale życzę Ci po prostu porodu w terminie :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 21:35
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Minnie z tego co ja się orientuję, to niestety dziecka nie możesz wypisać na własne żądanie.... Plusem jest to, że jeśli dziecko nie ma wypisu, to i Ciebie nie wygonią!
Czas w szpitalu jest niestety ciężki, ale dacie radę, później już będziecie spokojnie w domu
Ale ponawiam pytanie Luny, ile spadł? Do 10% podobno jest ok (i wtedy wypisuja)
, ja do szpitala w torbie miałam spakowane swoje "shoty" z mm, żeby się właśnie nie prosićWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 21:36
-
Luna ciastka super, ja bym jadła
Minnie ja nie pomogę, ale trzymam kciuki, żeby Milan zaczął przybierać i żeby wyjście do domu było coraz bliżej.Luna1993 lubi tę wiadomość