Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna super, że już po i się odezwałaś. Odpoczywaj :*
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWstałam, przeszłam się, nie było najgorzej. Tylko dren powoduje że mi słabo
dziękuję Wam że jesteście i za wsparcie. Zuzinka chora ale jakoś dają radę z tatą i babcią. Mama do mnie dzwoniła. Czuję jakby mi spadł kamień z serca. Choć w sumie to z woreczka
Jeszcze raz dziękuję.Achia, Siwulec, Bajkaaa, Jeżowa, Nadzieja22, blue00, JustynaG, Kaczorka, Karma88, sliweczka92, -Mamunia-, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna super ze juz po wszystkim, wracaj szybko do zdrowia!
Luna1993 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Luna może dzięki operacji udało się pozbyć dwóch kamieni?
.
Oby Zuzince szybki się poprawiło!
A ja pytanie, dziewczyny czym smarować jak wysypka na brzuszku, plecach i w zgięciu łokciowym? Obstawiam że alergia na coś wyszła i chciałabym wspomóc znikanie dziada... -
Luna dobrze,ze sie udalo!!!!teraz duzo odpoczynku-korzystaj,ze mozesz sie wyspac:)
Dziewczyny..., a mi niestety wyszedl w badaniu GBS dodatni:(((zupelnie sie nie spodziewalam,bo poprzednio nic nie mialam.
Cos kojarze,ze ktoras z Was tez miala? Patrycja?
Czy wszystko dobrze sie skonczylo? Jesli rozumiem musze dosyc szybko jechac do szpitala jak sie zacznie porod aby zdarzyli podac antybiotyk tak?
Pocieszcie mnie...Madzik
Mama 3 corek:) -
Madzik, u mnie był dodatni, wszystko jest z małą ok. Jest dokładnie jak piszesz, jak będzie akcja to możliwie szybko do szpitala, żeby podali antybiotyk. Postaraj się tym nie dołować, w Polsce GBS ma 30% kobiet.
Madzik34 lubi tę wiadomość
-
Madzik spokojnie, kilka dziewczyn miało i wszystkie dzieci zdrowe
. Ale tak, lepiej nie czekać do końca w domu tylko szybciej do szpitala się wybrac i tyle.
Melevis widzę że konkurujemy o jedno nosidło ;p powodzenia
Patrycja jak przetrwalas czas bez męża?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 20:34
Rucola, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZrobiłam próbę smoczkową. Oskar zrobił minę w stylu "matka, to ewidentnie nie jest cycek" i wypluł :p
Jeszcze będę próbować, bo smoczek może być pomocny np po szczepieniu, albo pobraniu krwi,które nas czeka już niebawem... ( będziemy przed szczepieniem robić crp, TSH i ft4) -
Pilik, obecnie stosujemy serię LATOPIC która jest na AZS i alergie pokarmowe. Podobno probiotyk jest świetny. A z tej serii jeszcze są kosmetyki.
Ale o efektach się nie wypowiem bo dopiero zaczynamy stosować.
Achia, próbuj co jakiś czas ze smoczkiem - może się polubi. Aneczka na początku nie akceptowała smoczka. Potem już go tolerowała ale nie przepadala. A od miesiąca zasypia ze smoczkiem i działa na nią uspokajająco. Ale dzięki temu już nie ssie tak butelki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 20:39
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny