Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy ktoś tu jeszcze pamięta jak wyglada ciążowy brzuchol ???
niestety nie każdy ma tak zgrabny jak Fozzie
, ale i tak go kocham
Zrobiłam sobie fotkę na pamiątkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a75a0c08b2d0.jpgblue00, Minnie89, Ania1003, Yoselyn82, Cabrera, Patrycja20, emi2016, Achia, 91Ewela09, ibishka, JustynaG, Bajkaaa, Madzik34, Nadzieja22, summer86, Flowwer, Jeżowa, Karma88, Lena21, Rucola, bazylkove, -Mamunia-, Lusesita, Anna Stesia, KateHawke, StaraczkaNika, Emiilka, Lunaris, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNika ja też podałam na jednej i oprócz tego że Ania była mega senna po pierwszym podaniu to nic się nie działo:) druga dawka przyjęła już zupełnie normalnie i nic się nie działo nawet senna nie była.
Nasza pediatra twierdziła że nie ma sensu rozgraniczać.Rucola lubi tę wiadomość
-
Cześć
Skoro zostałam wywołana to jestem
Jeśli chodzi o Anastazje to wszystko ok, rośnie jak na drożdżach, jest kochana, urocza i przytulasna ❤️
Nie wierzę że jest z nami już prawie 6 miesięcy, szok.
Powoli wprowadzamy nowe smakołyki, ostatnia mamy szał na ziemniaki
Jeśli chodzi o sen, to w dzień kiepsko śpi max 4 razy po 40 minut, w nocy wstaje na karmienie ok 3 rano i pobudka o 6
Aktualnie przechodzi 1 chorobe, na nasze nieszczęście jelitowke
A poza tym mnóstwo rzeczy do zrobienia, a czasu mało. Zaczęliśmy budowę, ciągle coś mamy pod górkę i jakieś problemy.
Do tego te okropne choroby.
Można powiedzieć że jestem na bieżąco, staram się co kilka dni nadrabiac zaległości i czytam forum podczas kąpieli
Wszystkim mamusiom serdecznie gratuluję. Śliczne macie dzieciaczki.
Miłego dniaveritaserum, JustynaG, pilik, Nadzieja22, Anna Stesia, KateHawke, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Ewela, jeszcze fotka Anastazji by się nam przydała!
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Nika niezły śpioch z tej Twojej Łusi! U nas była zawsze pobudka jak tylko pierś z buzi wypadła
... (i jest tak do dziś...)
A szczepienie tez mieliśmy razem, bez rota tylko. U nas jak dwa szczepienia to w dwa uda szło, tak z boku już bardziej, w połowie wysokości mniej więcej. O tu masz zdjęcie z plasterkiem po szczepieniu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/35917c841dc0.jpg
A i u nas po pierwszej dawce przespała pół dnia i prawie całą noc. Pamietam dobrze bo to był jej jedyny raz w życiu póki co ;pNadzieja22, Minnie89, summer86, Yoselyn82, Siwulec, Flowwer, ibishka, JustynaG, Bajkaaa, Patrycja20, sliweczka92, Rucola, moniśka..., blue00, Ania1003, Lusesita, Kaczorka, Anna Stesia, emi2016, Achia, veritaserum, KateHawke, StaraczkaNika, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Nika, u nas też na jednej wizycie 6w1, pneumo i rota, mała całkiem nieźle zniosła.
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Jaka słodka Łusia
Cóż, może z czasem polubi spacerki
Siwulec! 39 tydzień brzmi dostojnieNo a ten czop podkręca atmosferę
Jaki super brzuchol
Szymek wszystkiego dobrego na te pół roku! Jak Ty pięknie siedzisz
Milanku jakiś Ty śliczny
Pilik gdybyś nie napisała o plasterku, to nawet bym nie zauważyła, takie piękne spojrzenie Ninka posyła
Nooo, a u mnie zaczęty 36 tydzieńW środę ktg i gbs.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 12:17
Siwulec, Flowwer, pilik, Achia, Minnie89, ibishka, Rucola, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Milan zasnął bez cyca! Tylko przytulanki i bujanie w wózku. Szczęśliwa mama nagrodziła się czekoladą. Jak to jest, że Nussbeisera nie da się jeść na raty, tylko od razu znika cała tabliczka?
W ogóle to mam do oddania/sprzedania laktator ręczny. Kupiłam elektryczny więc drugi leży a użyty był raz. Gdyby któraś chciała albo znała kogos kto potrzebuje to dajcie znać
Achia - ślicznie wyglądasz, i w ogóle.nie widać zmęczenia!a Oskar jak zawsze czaruje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 13:29
Achia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinnie- dziękuję bardzo
z tym "ślicznie" to nie do końca się czuję, ale brak zmęczenia po tym jak w nocy Oskar tak ładnie spał to-tak, owszem!
A tabliczka czekolady no cóż, one tak właśnie mają skubane!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 14:21
-
nick nieaktualnyDziewczyny, czy któras z Wam w tym roku już składała wniosek o becikowe? Dzwoniliśmy zapytać za który rok są potrzebne zasw o dochodach, a babeczka mówi, że tylko trzeba zawieźć wniosek i zasw od położnej/lekarza a jak oni będą coś potrzebować to sami sobie ściągają.
. Hmmmm
aha- mogę wniosek wypisać jakby na siebie,a mąż zawiezie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 14:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem po, boli jak cholera, dopiero tramal trochę pomógł. Udało się laparoskopowo. Źle zaniosłam narkozę. Więcej nie mam sił, czytam Was, piękne dzieci. Zaraz pionizacja
pilik, Siwulec, moniśka..., veritaserum, sliweczka92, KateHawke, Kaczorka, Patrycja20, Nadzieja22, emi2016, Karma88, Madzik34, -Mamunia-, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna - dziękujemy ze w tak kiepskim stanie dałaś znać ze już po, wracaj do sił :* :* :* ściskam
Luna1993 lubi tę wiadomość