Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Inna, czekamy razem z Tobą na Michasia Przyjemnego pakowania walizek Po cichu zazdroszczę (celibat od października )
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Olik, Summer, wysłałam Wam zaproszenia do przyjaciółek Jeżeli jeszcze ktoś jest zainteresowany, to proszę o zaproszenie Na forum nie chcę wrzucać, bo są tam moje wszystkie dane osobowe12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
A właśnie odnośnie ubranek, może któraś jest zainteresowana paką na rozmiar 56? Większość z H&M i pojedyczne z Lidla. Bodziaki w kolorach bieli, szarego i oczywiście różowe, do tego połśpiochy i spodnie, mogę zrobić zdjęcie zbiorowe no i oczywiście wszystko w stanie idealnym
-
Lena urodziła się 54cm i teraz te ubranka są na nią na styk, myślę, że to bardziej takie małe 62, rozmiarówka H&M jest lekko zawyżona, jak porównywałam np. z Pepco to widać, że są ciut większe ale są też wąskie, więc nie wiszą za bardzo na boki tylko na długość
-
Melevis wrote:Lena urodziła się 54cm i teraz te ubranka są na nią na styk, myślę, że to bardziej takie małe 62, rozmiarówka H&M jest lekko zawyżona, jak porównywałam np. z Pepco to widać, że są ciut większe ale są też wąskie, więc nie wiszą za bardzo na boki tylko na długość
Wyslalam Ci zaproszenie. Napisz ile byś chciała za wszystko -
summer86 wrote:Inna, czekamy razem z Tobą na Michasia Przyjemnego pakowania walizek Po cichu zazdroszczę (celibat od października )Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Summer a po co celibat? Czasem można trochę poszaleć
Inna powodzeni
Melevis ja już 56 mam prawie cały komplet jakbyś napisała wcześniej to pewnie bym się skusiła
Emilka jeszcze ja poproszę. Wysyłam zaproszenie.Emiilka, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Emilko ja tez wysłałam zaproszenie i będę wdzięczna za artykuł. Przy okazji jeśli mogę to chciałam zapytać jakbym jest przy przejmowaniu spółki przez inną? Pracuję w firmie która ma spółkę główną oraz spółkę córkę w której jestem zatrudniona. Teraz ma nastąpić ich połączenie i cała mój dział będzie również częścią głównej spółki, myślisz że będzie to miało jakiś wpływ na moje l4 i macierzyński ?
Wracając do Camarello tez jest całkiem praktyczny, widziałam go w akcji ma spacerze z koleżanką roan bass soft bierzemy w sumie pod uwagę, bo praktycznie jest ok 700 zł tańszy niż ten Espiro i miałabym za to już fotelik z mąci cosi, jedynie właśnie spacerówka wydawała mi się dość spora, ale wyglada ładnie, lekko się prowadził i miał dobrą amortyzację. Pani w sklepie twierdziła, że to najczęściej sprzedający się model, bo ma cenę zbliżoną do Bebbetto i Adamedxow a dla mnie o wiele łatwiej się prowadził.Emiilka lubi tę wiadomość
-
malka wrote:Summer a po co celibat? Czasem można trochę poszaleć
Inna powodzeni
Melevis ja już 56 mam prawie cały komplet jakbyś napisała wcześniej to pewnie bym się skusiła
Emilka jeszcze ja poproszę. Wysyłam zaproszenie.
W I trym. się baliśmy, a w styczniu przyplątała się infekcja, później plamienia i i lekarz powiedział, że lepiej nie ryzykować.