Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer, że nic a nic to nie powiem, wykorzystujemy inne dozwolone formy, głównie ku uciesze eMka
Ale po tych plamieniach 3 i 4 tyg. temu się boję, szczególnie że nawet lekarz kazał się wstrzymać. Na kolejnej wizycie może podpytam.. choć mój eMek sam mówi, że by się bał.
U Was nie ma bana na seksy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 15:40
-
Lusesita wrote:U mnie jest ban.
Też niestety celibat. Najpierw w 14tc brzuch się zaczął spinac, kilka tyg później lekkie plamienia i od tamtej pory jak nie Luteina to inne cuda... -
Rucola wrote:Melevis piękny zestaw, niestety kupowanie ubranek najwcześniej za 6 tygodni, bo moze wtedy mój emek pozwoli nam poznać pleć#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
A co do seksu, to ja na początku miałam cykora, ale teraz juz coraz odważniej sobie pozwalamy, ale w gumce. mam jakąś paranoję przed przeciwciałami przeciwplemnikowymi, które de-facto powstały z innej przyczyny niż sperma, ale i tak się boję#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
olik321 wrote:Rucola będziesz jeszcze kontynuować bloga?
wchodzę co jakiś czas i czekam na kolejne wpisy.. bardzo miło się Ciebie czyta
olik321, Sarna84 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Melevis Twoja córka to ślicznotka. Napatrzeć się na fotkę nie mogę.
Lusesita wrote:W Gdańsku hehe
Lusesita, w jakim szpitalu zamierzasz rodzić?Melevis lubi tę wiadomość
-
Emiilka wrote:Olik, Summer, wysłałam Wam zaproszenia do przyjaciółek Jeżeli jeszcze ktoś jest zainteresowany, to proszę o zaproszenie Na forum nie chcę wrzucać, bo są tam moje wszystkie dane osobowe
Wysłałam zaproszenie. tez chętnie przeczytam artykuł
Melevis wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, bo zestaw przepiękny. -
Dziewczyny ale ja pytam dlatego że mnie czasem tak dziwnie boli brzuch tak na samym dole brzucha i dlatego chciałabym wiedzieć
Oczywiście mam nadzieję że to nie jest to ale lepiej wykluczyć taka możliwość A do lekarza z prawdziwego zdarzenia idę dopiero 6 marca -
Bajkaaa wrote:Dziewczyny ale ja pytam dlatego że mnie czasem tak dziwnie boli brzuch tak na samym dole brzucha i dlatego chciałabym wiedzieć
Oczywiście mam nadzieję że to nie jest to ale lepiej wykluczyć taka możliwość A do lekarza z prawdziwego zdarzenia idę dopiero 6 marca
Nie wiem czy dobrze myślę, ale spinanie się brzucha nie boli, tylko robi się twardy.
A Ciebie pewnie boli, bo macica rośnie, więzadła się luzują -
JustynaG wrote:Melevis wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, bo zestaw przepiękny.
Zaakceptowałam, ale już się dogadałam z Lusesitą ...
Aczkolwiek za jakiś czas będę miała rozmiar 62, może któraś też będzie zainteresowana -
Kaczorka wrote:Nie wiem czy dobrze myślę, ale spinanie się brzucha nie boli, tylko robi się twardy.
A Ciebie pewnie boli, bo macica rośnie, więzadła się luzują
Ja byłam w sklepie i tak pachnialo śledziem że musiałam kupić tylko wzięłam pakowane q nie na wagę bo kij wie ile tam leżały a pakowane wiem do kiedy ważne -
summer86 wrote:Flowwer, że nic a nic to nie powiem, wykorzystujemy inne dozwolone formy, głównie ku uciesze eMka
Ale po tych plamieniach 3 i 4 tyg. temu się boję, szczególnie że nawet lekarz kazał się wstrzymać. Na kolejnej wizycie może podpytam.. choć mój eMek sam mówi, że by się bał.
U Was nie ma bana na seksy?
Do 8 tyg miałam bana z powodu lutusa dowcipnego a teraz mogę do woli krwawienia nie mam, szyjka ładna więc tylko korzystam o ile nie będę czytać kamasutry A jak brałam lutinusa raz dziennie wieczorem to M przed założeniem wykorzystałam
Melevis mogę ukraść i zacałować ♡♡♡
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa wrote:A co to znaczy że brzuch się spinal? Wybacz, ale jestem w tym zielona a chciałabym wiedzieć czy to lekarz zauważył czy ty i jak to wygląda
Bajkaa robił się taki twardy a po chwili był normalny.
Jak tylko za dużo pochodzilam, czy się zmeczylam. Tak samo przy seksie niestety.
Im większa macica, tym bardziej to czuć.
-
Lusesita wrote:Bajkaa robił się taki twardy a po chwili był normalny.
Jak tylko za dużo pochodzilam, czy się zmeczylam. Tak samo przy seksie niestety.
Im większa macica, tym bardziej to czuć.
Ehh byle do wizyty muszę spisać wszystkie pytania do lekarza