X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Emiilka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem :)

Dziewczyny, wczoraj mocno zaniemogłam, ale dzisiaj wysłałam do Was wszystkich wiadomości :)

Pilik, Ninka jest do schrupania :) Wspaniale, że wszystko dobrze! <3 No i po raz kolejny muszę Dziewczyny podkreślić, że my to mamy smykałkę do pięknych, polskich imion :)

Inna, cały czas sprawdzam, jak sytuacja :) Najwyraźniej Michasiowi aż za dobrze u Ciebie w brzuszku :D W sumie mu się nie dziwię ;)

Kaczorka, ach te facety... Jak mój mnie parę dni temu zaraził, to dalej mam gile do brody... Trzymam kciuki, żeby u Wam się jednak udało ominąć to choróbsko!

Miłej niedzielki dla Was, a zwłaszcza dla pewnego jednego przystojniaka w brzuszku ;)

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    Sarna Adaś jest cudowny! Powodzenia przy pierwszym spotkaniu chłopaków!
    Lenka też słodziutka <3
    Ciekawe jak tam mały aiwlys rośnie i jak bracia razem :)
    Mnie jakieś przeziębienie chyba zbiera... też się staramy wychodzić jak najmniej...
    Byłam wczoraj na połówkowych, z malutką wszystko ok, rośnie idealnie w środeczkach normy. Tam poszczególne pomiary troszkę się rozjeżdżają, ale podobno to normalne więc nie zamierzam analizować :) mała waży 455g i mierzy 29cm. A ja się zastanawiałam czy to możliwe że czuje małą z dwóch stron brzucha ;)... Badanie było w porządku, ale lekarka się spóźniła i widać że spieszyła, całość trwała 10minut... ale mała też super współpracowała. Ale nic, najważniejsze że wszystko w porządku, przepływy ładne, serduszko prawidłowe, mózg, nerki i wszystko inne też. No i zostaje Ninka :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cb5d9842906.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8b4d7235f52.jpg
    Śliczności !!! Jak ten czas szybko leci, normalnie szok!!!

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się niedzielenie,
    my postów nie mamy, bez szaleństwa ale też bez postów.

Co do zwiększającego się ciała, też mnie przerażają piersi.. normalnie miałam rozmiar B/C a teraz D/E.

Co do kilogramów tak jak pisałam ostatnio 3kg do przodu. Ale też mnie przeraża fakt, że zaczyna to wszystko się znacząco powiększac, a byłam zawsze drobna.

Pilik jak ten czas leci, jesteś już za połową, buziaki dla Ninki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 09:16

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik pięknie:)
    Najważniejsze że jest wszystko dobrze a Nina piękne imię :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmiana planów - dr mi właśnie napisała, że mam się jutro na wieczór pokazać, wtorek rano tniemy. Chyba sama biedna się łudzi, że Misiek sam wyskoczy :D

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ale uparciuch ten Michaś :) Inna zatem we wtorek mocne kciuki

innamorata88 lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inna to jeszcze jakaś nadzieja jest :p nam ostatnio mówili że na przyspieszenie olej rycynowy (ale przeczyszcza...), sok ananasowy, herbata z liści malin no i seksu oczywiście :p macie jeszcze całą dobę może Michaś się zdecyduje? ;)

Dziękuje dziewczyny :)
    Leci straszne szybko...!
    A co do seksu - U nas na początku nie mogliśmy potem mogliśmy spróbowaliśmy i miałam plamienia po to troszkę miałam obawy, jak już ja się odblokowałam to mój powiedział że za bardzo się boi... no i rzadko przez to niestety mi się udaje go namówić :(

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Zmiana planów - dr mi właśnie napisała, że mam się jutro na wieczór pokazać, wtorek rano tniemy. Chyba sama biedna się łudzi, że Misiek sam wyskoczy :D
    A może dr ma nosa :)
    Czego ci życzę:)

Patrzcie jakie to jest najpierw kobieta drży żeby donosic a potem chce by najpóźniej w dniu terminu dziecko się urodziło hehe :)

Ja już wiem że chciałabym z tydzień wcześniej urodzić żeby jeszcze tego lata trochę było, ale właśnie chciałabym do tego 15 sierpnia chodzić w ciąży by nic po drodze nie wyskoczyło

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym chciała w lipcu urodzić :) nie wiem w sumie czemu, a termin mamy na 11 sierpień albo 13 hmmm już nie pamietam

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik śliczna ta Twoja dziewczynka <3 całuski od e-cioci :*

Wczoraj była masakra. Wstałam o 9:30, zjadłam śniadanie, zrobiliśmy zakupy i...poszłam dalej spać. Wstałam o 13, zrobiłam obiad, próbowałam sprzątać i...poszłam znowu spać XD. Wstałam o 19 i zmuszałam się żeby do tej 22-giej nie spać. Co za dzień...
    Co do piersi to ja już się boję bo ja teraz mam D/E to co to będzie potem...
    A sexy u Nas zakazane przez Doktorka. Powiedział że Okruszek nisko jeszcze siedzi i musi powędrować do góry.

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate takie spanie na początku to norma :)

Mamusie proszę o radę. Nasz bobo ma się urodzić na początku sierpnia ( jakoś przeczuwam i chcę lipiec) to w jakie ubranka celować? Tj długie rękawki/ krótkie? body bez rękawków?
    To nasze pierwsze maleństwo i kompletnie nie wiem jak takie dzieciątko się ubiera, czy tak jak dorosłego, czy warstwa więcej?

Narazie kupiliśmy przewiewny dziergany kocyk bambusowo-bawełniany, bo właśnie chciałam mieć jeden taki "letni"

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Kate :)
    Takie uroki ciąży, jest szansa że w drugim trymestrze Ci senność minie :p chociaż ja odżyłam i energia mi wróciła po 20 tygodniu. Korzystam póki się da ;)...
    A co do piersi - to chyba nie reguła że rosną szalenie. Ja przed miałam 75e i nadal chodzę w tych samych biustonoszach. Fakt, są już napakowane do granic możliwości i wkrótce się przerzucę pewnie na większa miseczkę i większy obwód dla wygody, ale wydaje mi się że skoro do tej pory podobne to jakoś kosmicznie już nie urosną ;)... chociaż na wadze dopiero ruszyło brzuch też dopiero się pojawia...

KateHawke lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Jakby nie było w marcu Michaś będzie już po drugiej stronie brzucha ;)
    Trzymam kciuki za Was oboje. Postaraj się nie denerwować i wypoczywaj, póki jeszcze mozesz ;)

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś oglądałm usg swojego Nio i weszłam na stronę na której po usg porównywali dziewczynki i chłopców i u nas ewidentnie wychodzi, ze będzie córcia. Tak też wywnioskowaliśmy z sugestii lekarza, który miał nam nie mówić płci, ale strasznie chciał to zrobić:P i gadał takie bzdury a że znam go osobiście (tzn mieliśmy styczność w innych okoliczność kilka razy wcześniej) to się domyślam, że mówił o dziewczynce :)
    Emkowi na razie nic nie mówię, bo on chce miec niespodziankę. A ja bym chciała ciuszki kupowac i jako zobaczyłam wyprawkę Melevis to aż mi żal tyłek ścisnął, ze przepuszczę taką okazję i to jeszcze po takiej slicznusi jak Lenka!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 11:08

Anna Stesia lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola a nam znowu lekarz i inne mamy mówiły, że dziewczynka tak wcześnie może się jeszcze zamienić w chłopca ;)

A chłopiec już chłopcem zostanie :)

U nas gin bezpiecznie podchodzi, mówi, że chłopiec ale ręki sobie odciąć nie da hahah

Rucola lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka Trzymajcie się dzielnie! Niech choróbsko Was nie ruszy.

Pilik Piękne maleństwo :) I jakie grzeczne.

Inna Czekamy na Michała. Póki co, odpoczywaj :) To ostatnie chwile kiedy możesz przespać całą noc :)

KateHawke , też jestem senna. Codziennie sporo czasu spędzam w łóżku. Co prawda na półleżąco, ale mam wrażenie, że to nie jest dobre dla mojego kręgosłupa :(

Olik Obecnie noszę rozmiar 70B. Biust się zrobił pełny, więc teraz jest tak na styk. Tzn. jak za długo chodzę w staniku to czuję dyskomfort. Jeszcze trochę i będzie trzeba kupić jakieś nowe. Choć nad tym nie ubolewam :) Takie marzenie - po ciąży niech kilogramy znikną a biust zostanie :D

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    Rucola a nam znowu lekarz i inne mamy mówiły, że dziewczynka tak wcześnie może się jeszcze zamienić w chłopca ;)

A chłopiec już chłopcem zostanie :)

U nas gin bezpiecznie podchodzi, mówi, że chłopiec ale ręki sobie odciąć nie da hahah

U nas Pani dr powiedziała, że gdyby odstawało to byłby chłopiec ale, że nie odstaje to niewiadomo. Ale z tego co czytałam to 12tc to trochę za wcześnie na określanie, że narządy męskie wykształcają się do 14tc. Ale ile w tym prawdy...

olik321 lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik, Ninka super rosnie, teraz 2 polowa ciazy zleci szybciutko.
    Tez ostatnio myslalam o ailwys, co tam u niej slychac, jak chlopaki.
    A na przyspieszenie porodu podobno jeszcze kapiel z olejkiem lawendowym

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniska a mi się wlecze strasznie druga połowa.

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi strasznie szybko leci, niedawno stresowalam sie polowkowymi a juz jestem po usg 3 trymestru

‹‹ 283 284 285 286 287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ