Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć i czołem
Dziewczyny, wczoraj mocno zaniemogłam, ale dzisiaj wysłałam do Was wszystkich wiadomości
Pilik, Ninka jest do schrupania Wspaniale, że wszystko dobrze! No i po raz kolejny muszę Dziewczyny podkreślić, że my to mamy smykałkę do pięknych, polskich imion
Inna, cały czas sprawdzam, jak sytuacja Najwyraźniej Michasiowi aż za dobrze u Ciebie w brzuszku W sumie mu się nie dziwię
Kaczorka, ach te facety... Jak mój mnie parę dni temu zaraził, to dalej mam gile do brody... Trzymam kciuki, żeby u Wam się jednak udało ominąć to choróbsko!
Miłej niedzielki dla Was, a zwłaszcza dla pewnego jednego przystojniaka w brzuszku12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
pilik wrote:Sarna Adaś jest cudowny! Powodzenia przy pierwszym spotkaniu chłopaków!
Lenka też słodziutka
Ciekawe jak tam mały aiwlys rośnie i jak bracia razem
Mnie jakieś przeziębienie chyba zbiera... też się staramy wychodzić jak najmniej...
Byłam wczoraj na połówkowych, z malutką wszystko ok, rośnie idealnie w środeczkach normy. Tam poszczególne pomiary troszkę się rozjeżdżają, ale podobno to normalne więc nie zamierzam analizować mała waży 455g i mierzy 29cm. A ja się zastanawiałam czy to możliwe że czuje małą z dwóch stron brzucha ... Badanie było w porządku, ale lekarka się spóźniła i widać że spieszyła, całość trwała 10minut... ale mała też super współpracowała. Ale nic, najważniejsze że wszystko w porządku, przepływy ładne, serduszko prawidłowe, mózg, nerki i wszystko inne też. No i zostaje Ninka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cb5d9842906.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8b4d7235f52.jpg#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Witam się niedzielenie,
my postów nie mamy, bez szaleństwa ale też bez postów.
Co do zwiększającego się ciała, też mnie przerażają piersi.. normalnie miałam rozmiar B/C a teraz D/E.
Co do kilogramów tak jak pisałam ostatnio 3kg do przodu. Ale też mnie przeraża fakt, że zaczyna to wszystko się znacząco powiększac, a byłam zawsze drobna.
Pilik jak ten czas leci, jesteś już za połową, buziaki dla NinkiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 09:16
-
Zmiana planów - dr mi właśnie napisała, że mam się jutro na wieczór pokazać, wtorek rano tniemy. Chyba sama biedna się łudzi, że Misiek sam wyskoczyMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Inna to jeszcze jakaś nadzieja jest :p nam ostatnio mówili że na przyspieszenie olej rycynowy (ale przeczyszcza...), sok ananasowy, herbata z liści malin no i seksu oczywiście :p macie jeszcze całą dobę może Michaś się zdecyduje?
Dziękuje dziewczyny
Leci straszne szybko...!
A co do seksu - U nas na początku nie mogliśmy potem mogliśmy spróbowaliśmy i miałam plamienia po to troszkę miałam obawy, jak już ja się odblokowałam to mój powiedział że za bardzo się boi... no i rzadko przez to niestety mi się udaje go namówić -
innamorata88 wrote:Zmiana planów - dr mi właśnie napisała, że mam się jutro na wieczór pokazać, wtorek rano tniemy. Chyba sama biedna się łudzi, że Misiek sam wyskoczy
Czego ci życzę
Patrzcie jakie to jest najpierw kobieta drży żeby donosic a potem chce by najpóźniej w dniu terminu dziecko się urodziło hehe
Ja już wiem że chciałabym z tydzień wcześniej urodzić żeby jeszcze tego lata trochę było, ale właśnie chciałabym do tego 15 sierpnia chodzić w ciąży by nic po drodze nie wyskoczyłoinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
Pilik śliczna ta Twoja dziewczynka całuski od e-cioci :*
Wczoraj była masakra. Wstałam o 9:30, zjadłam śniadanie, zrobiliśmy zakupy i...poszłam dalej spać. Wstałam o 13, zrobiłam obiad, próbowałam sprzątać i...poszłam znowu spać . Wstałam o 19 i zmuszałam się żeby do tej 22-giej nie spać. Co za dzień...
Co do piersi to ja już się boję bo ja teraz mam D/E to co to będzie potem...
A sexy u Nas zakazane przez Doktorka. Powiedział że Okruszek nisko jeszcze siedzi i musi powędrować do góry. -
Kate takie spanie na początku to norma
Mamusie proszę o radę. Nasz bobo ma się urodzić na początku sierpnia ( jakoś przeczuwam i chcę lipiec) to w jakie ubranka celować? Tj długie rękawki/ krótkie? body bez rękawków?
To nasze pierwsze maleństwo i kompletnie nie wiem jak takie dzieciątko się ubiera, czy tak jak dorosłego, czy warstwa więcej?
Narazie kupiliśmy przewiewny dziergany kocyk bambusowo-bawełniany, bo właśnie chciałam mieć jeden taki "letni" -
Dziękuje Kate
Takie uroki ciąży, jest szansa że w drugim trymestrze Ci senność minie :p chociaż ja odżyłam i energia mi wróciła po 20 tygodniu. Korzystam póki się da ...
A co do piersi - to chyba nie reguła że rosną szalenie. Ja przed miałam 75e i nadal chodzę w tych samych biustonoszach. Fakt, są już napakowane do granic możliwości i wkrótce się przerzucę pewnie na większa miseczkę i większy obwód dla wygody, ale wydaje mi się że skoro do tej pory podobne to jakoś kosmicznie już nie urosną ... chociaż na wadze dopiero ruszyło brzuch też dopiero się pojawia...KateHawke lubi tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Zmiana planów - dr mi właśnie napisała, że mam się jutro na wieczór pokazać, wtorek rano tniemy. Chyba sama biedna się łudzi, że Misiek sam wyskoczy
Trzymam kciuki za Was oboje. Postaraj się nie denerwować i wypoczywaj, póki jeszcze mozesz#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
A ja dziś oglądałm usg swojego Nio i weszłam na stronę na której po usg porównywali dziewczynki i chłopców i u nas ewidentnie wychodzi, ze będzie córcia. Tak też wywnioskowaliśmy z sugestii lekarza, który miał nam nie mówić płci, ale strasznie chciał to zrobić i gadał takie bzdury a że znam go osobiście (tzn mieliśmy styczność w innych okoliczność kilka razy wcześniej) to się domyślam, że mówił o dziewczynce
Emkowi na razie nic nie mówię, bo on chce miec niespodziankę. A ja bym chciała ciuszki kupowac i jako zobaczyłam wyprawkę Melevis to aż mi żal tyłek ścisnął, ze przepuszczę taką okazję i to jeszcze po takiej slicznusi jak Lenka!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 11:08
Anna Stesia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola a nam znowu lekarz i inne mamy mówiły, że dziewczynka tak wcześnie może się jeszcze zamienić w chłopca
A chłopiec już chłopcem zostanie
U nas gin bezpiecznie podchodzi, mówi, że chłopiec ale ręki sobie odciąć nie da hahahRucola lubi tę wiadomość
-
Kaczorka Trzymajcie się dzielnie! Niech choróbsko Was nie ruszy.
Pilik Piękne maleństwo I jakie grzeczne.
Inna Czekamy na Michała. Póki co, odpoczywaj To ostatnie chwile kiedy możesz przespać całą noc
KateHawke , też jestem senna. Codziennie sporo czasu spędzam w łóżku. Co prawda na półleżąco, ale mam wrażenie, że to nie jest dobre dla mojego kręgosłupa
Olik Obecnie noszę rozmiar 70B. Biust się zrobił pełny, więc teraz jest tak na styk. Tzn. jak za długo chodzę w staniku to czuję dyskomfort. Jeszcze trochę i będzie trzeba kupić jakieś nowe. Choć nad tym nie ubolewam Takie marzenie - po ciąży niech kilogramy znikną a biust zostanieinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
olik321 wrote:Rucola a nam znowu lekarz i inne mamy mówiły, że dziewczynka tak wcześnie może się jeszcze zamienić w chłopca
A chłopiec już chłopcem zostanie
U nas gin bezpiecznie podchodzi, mówi, że chłopiec ale ręki sobie odciąć nie da hahah
U nas Pani dr powiedziała, że gdyby odstawało to byłby chłopiec ale, że nie odstaje to niewiadomo. Ale z tego co czytałam to 12tc to trochę za wcześnie na określanie, że narządy męskie wykształcają się do 14tc. Ale ile w tym prawdy...olik321 lubi tę wiadomość