Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim!
Jak Wasza noc minęła?
Rucola, jak zdrowie Lewcia?
Luna, najlepsze życzenia dla Zuzi i powodzenia na kontroli!
Siwulec, odezwij się do nas.
Patrycja, jak się czujesz?
Pilik, jak wizyta siostry?
JuicyB, jeśli zaglądasz daj znać jak radzicie sobie po Twoim powrocie do pracy. Ktoś w ogóle planuje jeszcze powrót w najbliższym czasie czy tylko ja?
Mamunia, jak sobie radzicie?
AnnaStesia, mogę zapytać dlaczego unikacie grających i świecących zabawek? Zbyt dużo bodźców?
Miłego piąteczku i weekenduWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 08:19
Rucola, Patrycja20, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
AnnaStesia - u nas w tym czasie (i nadal) królowały książeczki. Żadną inną zabawką się tak nie zainteresuje.
Ewentualnie jeszcze, z takich które nie świecą, to klocki LEGO DUPLO. Aluśka lubi(ła) układać wieżę lub wozić je.
Może jak dla chłopca, to jakieś auta? Też są super z LEGO. Na święta kuzyn Aluśki przywiózł swoje, to ona nie mogła się od nich odkleić
I informuję, że wg testu zrobionego 11dpo, drugiego Kaczorka nie będzie póki coAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!!!! Melduję że użyłam dziś rano katarek z odkurzaczem (po wcześniejszej aplikacji marimera) i klapa kompletna
prawie nic nie wyszło
zakropiłam jeszcze raz i czekam, zaraz pingo idzie w ruch.
Karma jak tam u Was? Z brzuszkiem Emi lepiej? Rodzice się odczepili?
Achia ja naklejam w domu wcześniej, żeby plaster był przynajmniej godzinę. Im dłużej tym lepsza anemizacjia i penetracja, ale po godzinie działanie zaczyna słabnąć więc ja staram się wymierzyć. Przyklejenie 5 minut przed jest bez sensu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 08:27
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyRucola a szkoda że to tak nie działa. Dobrze że robię crp. To będę wiedziała czy jest sens naklejać wtedy
Siwulec- też jestem ciekawa jak tam u Was!
Kaczorka- czyli się cieszymy?bo cieszylibyśmy się z kaZdej opcji prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 08:35
Rucola lubi tę wiadomość
-
Zarówno dwie kreski, jak i jedna mają swoje plusy, więc ani się cieszę, ani smucę
Za to udało mi się dorwać Aluśkę i wrzucam Wam jej osóbkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/43037fe5b0ed.jpgAchia, Jeżowa, summer86, blue00, moniśka..., KateHawke, Minnie89, Yoselyn82, Rucola, Patrycja20, JustynaG, Bajkaaa, Luna1993, Anna Stesia, Nadzieja22, ibishka, pilik, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga - oby okazało się, że to jednak nie jest zapalenie płuc..
Ale to jest właśnie przerażające u maluchów, że wszystko tak szybko się rozwija. U nas było podobnie - katar a za 3 dni już zapalenie oskrzeli.
Zdrówka dla BorysaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 09:16
-
Achia wrote:
Rucola- po rozmowach różnych idziemy wg kalendarza NFZ. Jedynie pneumokoki przełożymy bo chcemy wykupić prevenar13,no a na to potrzeba recepty, więc na wizycie poprosimy.
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
O kurczaki, Aga, mam nadzieję że to jednak nie to. Borys to fighter - nawet jeśli to zspalenie, to zwaczy je w trymiga. Trzymajcie się dzielnie oboje!
-
Aga cholera. Mam nadzieje, ze przeswietlenie jednak nic nie wykaze.
Rucola z brzuszkiem roznie. Mala byla dosc marudna po szczepieniu. Mamy Debridat przepisany przy kolkach. Zobaczymy.
A rodzice. Hmmn dacie wiare, ze od tamtej klotni nie rozmawiamy, a malo tego od tamtej pory jej nie widzieli. W jednym domu mieszkamy.
Zaparli sie i nawet moje gadanie, ze to, ze my sie dogadac nie mozemy to jedno, ale, zeby to sie na niej nie odbijalo to jak grochem o sciane. Nic.
Serce mi peka, ale pewnych rzeczy nie przeskocze.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma, tak mi przykro, że tak Twoi rodzice się zachowują
Ale pamiętaj, że teraz z M. i Emi tworzycie własną rodzinę i to ona jest najważniejsza. Mam nadzieję, że Debridat pomoże na problemy brzuszkowe Emi.
Aga, mocne kciuki za Borysa, oby to był fałszywy alarm. Czekamy na informacje. -
Aga kciuki za Borysa! Mam nadzieję, że prześwietlenie nic nie wykaże
Karma bardzo przykra sytuacja... Masz rację, że Wasze nieporozumienia nie powinny odbijać się na Emilce.
Kaczorka cudna Alusiajest naprawdę przepiękna! Nie wiem, jak odnieść się do testu, bo jak sama napisałaś i jedna, i dwie kreski byłyby ok
My też nie mamy żadnego inhalatora i pewnie na gwałt będziemy kupować jak będzie potrzebny... No ale termometr to powinnam kupić(mamy z Biedry, ale bubel totalny). Ostatnio Agatce pod pachą w trakcie karmienia mierzyłam takim zwykłym elektronicznym.
Luna mam nadzieję, że u Ciebie na kontroli wszystko ok! -
nick nieaktualnyJuż spakowani w razie W jakkby nas zostawili. Czekam na eMka, bo pojechał po teściową..
A wściekła jestem na siebie. Ale zbila mnie z tropu pielęgniarka w zeszłym tygodniu jak powiedziała, że panuje ospa i jeśli pojawi się gorączka to przyjść w ostateczności. A tak to inhalacje robić. Od 3 dni się próbowałam dodzwonić do rejestracji. katar przeszedł, gorączki nie było i nie ma i tylko lekki kaszel i słychać, że mu coś w zatokach siedzi, apetyt się nie zmienił..