Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madzik ale cuuuudowna walentynka!!
Wielkie gratulacje!!
zdrowka dla was
Patycja super fotka z cyckiemKajka sliczna
Lena ale Franus zadowolony i sliczny
Patrycja20 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yos, ja dostałam od przyjaciółki używaną karuzele z Fisher Price z misiami na pilota, sama bym jej pewnie nie kupiła, ale zobaczymy jak się sprawdzi
Patrycja cudne zdjęcie
O kurczę, Kaczorka, ale masz kaskaderke.
Madzik gratuluję! Śliczna HaniaPatrycja20 lubi tę wiadomość
-
Yos ja mam taką. Jest na nakręcanie a nie na baterie. Ma przyjemny dźwięk pozytywki. Z minusów to trzeba ją nakręcactale Nat woli ją od tych grających na baterie.
https://www.babymall.pl/baby-born-for-babies-karuzela-do-lozeczka-821206-p-9666.html -
Madzik gratulacje! Ale "po cichutku" urodziłaś
piękna Hania
Patrycja cudowne zdjęcie! Uwielbiam dzieciaczki przy piersi
Kaczorka Twoje wczorajsze zdjęcie z Alusią też mnie rozczuliło! Zapomniałam wcześniej napisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 14:01
Patrycja20, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Madzik gratuluje!!!
Ci do szczepienia to przykra sprawa. Az sprawdzalam nasza ktora byla szczepiona i jest ten sam nr tylko z koncowka F.
Staram sie nie nakrecac za mocno przez NOPy, ale wiecie jakie to trudne. Gdzies z tylu glowy zostaje ta niepewnosc i strach.
Dzisiaj fizycznie siadlam. Az wolalam kogos zeby Mala po karmieniu przypilnowal, bo balam sie wstac tak mi slabo bylo..Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Madzik gratuluję♥️ piękna corunia!!! moja owulacja bardzo blisko terminu zwolnienia Twojego brzuszka więc pozwolisz, że go przejme?
summer86, StaraczkaNika, Bajkaaa, Lena21, Rucola, Achia, Jeżowa, Minnie89, pilik, blue00, Nadzieja22, emi2016, Sarna84, Siwulec, Lunaris, Aga9090 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Madzik - witamy naszą grupową Walentynkę na świecie
gratuluję i życzę dużo siły i zdrówka
Powiem Wam, że wygoda wyjścia z dzieckiem na dwór bez ciągnięcia wózka jest megamoże mój kręgosłup jest mniej szczęśliwy, ale i tak chętniej to robię :p
pilik lubi tę wiadomość
-
No dzis to z mojej glupoty, bo sniadania nie zjadlam. Mala sie potem rozbudzila i nie bylo czasu, zapomnialam, a potem dopiero obiad zjadlam. Jak mi sie slabo zrobilo to zalapalam, ze caly dzien tylko pilam wlasciwie.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyJesteśmy po wizycie fizjo. Koleś jest super, Nika - dzięki za kontakt! W zasadzie nie miał się do czego przyczepić
główny problem to taki że Oskar zaciska piąstki (ale nie chowa kciuka) i z tym walczyć. Poza tym pokazał jak nosić( bo troszkę źle to robiliśmy), jakie buty na przyszłość kupić, jak ćwiczyć na co dzień żeby nie było problemów i złych nawyków. żadnej asymetri nie widzi, Oskar super współpracował, był zainteresowany.
No i okazuje się- wybaczcie,bo wiemm, że wiele z was ma,-że leżaczek babybjorn jest złym lezaczkiem. Właśnie przez to że dziecko samo się buja i to w jakiej jest tam pozycji.
Pokazałam mu nasz- myśląc że powie, żebyśmy oddali skąd dostaliśmy- a okazuje się, że nasz jest ok, oczywiście nie kłaść go w nim na niewiadomo ile czasu. Ale ustawił go tak,że jak już- żeby było dobrze. No i byle nie włączać w nim wibracji, które ma. A najlepiej na podłodze kłaść dziecko, w sensie np na macie, czy po prostu w łóżeczku
Zadowoleni jesteśmy bardzo z wizyty , a ja jestem spokojna, że z Oskarem nic złego się nie dzieje:))Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 15:59
Patrycja20, summer86, pilik, StaraczkaNika, Nadzieja22, Siwulec, ibishka, KateKum, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Karma88 wrote:No dzis to z mojej glupoty, bo sniadania nie zjadlam. Mala sie potem rozbudzila i nie bylo czasu, zapomnialam, a potem dopiero obiad zjadlam. Jak mi sie slabo zrobilo to zalapalam, ze caly dzien tylko pilam wlasciwie.