Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękujemy dziewczyny za miłe słowa!
Jeżowa, Agatka jest cudowna!
Fozzie spoko, ze mną tak źle że pomyślałam, że ta Jezusowa odnosiło się do Agatki i było specjalnie, haha.
A Klara do schrupania. I rzeczywiście mają dużo cech wspólnych z przystojniakiem Oskarem! Takie maleństwa. Kiedy to było?!
Ja jeszcze dorzucę na dzień dobry mojego dzisiejszego nie śpioszka w złym humorze. Chyba zęby dają do wiwatu
A zdjęcie oczywiście z wczoraj. Jak mały skrzacik wygląda. Aa i na większości zdjęć zgodnie z emkiem powiedzieliśmy, że sami byśmy stawiali że to chłopak nie znając płci.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c2815a1f46f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 09:57
Jeżowa, Achia, Yoselyn82, Fozzie Bear, Morusek, Bajkaaa, Kaczorka, Rucola, Lena21, Minnie89, Siwulec, JustynaG, ef36, Aga9090, emi2016, Patrycja20, malka, KateHawke, Anna Stesia, moniśka... lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja myślałam że Jezusowa to było docelowe sformułowanie
Mini a co to za stanik? Taki na moje krowskie wymiona? W Lidlu sa jakies od wczoraj ale pewnie piersi beda mi z nich wyplywac, zreszta tylko do rozmiaru D.
DZIECIACZKI CIOCIA WAS WSZYSTKIE CALUJE W NOŻKI! KOCHANE SŁODZIAKI!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 09:59
pilik, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
Achia u mnie śniegu nie ma
Pogoda wcześnie wiosenna- kilka stopni, czasem słońce, czasem deszcz. Dzisiaj póki co słońce. Oskar słodziak
Ef inhalacje polecam, na katar i zatoki pewnie też pomogąJa robię z nebu dose hialuronic.
Fozzie, mój mąż też będzie robił stojak jak się młody urodziKomodę zrobił, to stojaka nie zrobi?
Mina Klary boska!
Właśnie, muszę się później pochwalić naszym kącikiem w sypialni. Wprawdzie szału nie ma, bo mnie wszelkie ozdoby nie kręcą, ale chociaż zdolnym mężem się pochwalę
Ninka ślicznaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 10:00
-Mamunia-, Kaczorka, ef36 lubią tę wiadomość
-
A my z kolei mamy (miałyśmy) ten pajacyk, który mają Zuza i Klara z F&F
Jezusowa, Zośka była swego czasu mocno zafiksowana na smoczek. Przez kilka tygodni uczyła się go wkładać do buzi dobrą stroną, a jak już się nauczyła, to stał się jej najukochańszą zabawką. Do teraz kiedy wstaje rano, pierwsze, co robi, to szuka swojego przyjaciela. Jak potrzeba, to i jest w stanie do niego podpełznąć, a potem wkłada sobie do buzi i czuje się spełniona (a ona pełza tylko do tych zabawek, na których jej zależy; ostatnio jadłam przy niej obiad na macie, podeszłam do zlewu i musiałam biec z powrotem, bo pełzała do widelca z błyskiem w oczach).
A, i jak jeszcze nie ogarniała, jak włożyć smoczek, rzucała go czasem przed siebie na matę. Jak upadł dobrą stroną, to tylko otwierała usta i celowała nimi tak, że łapała go z podłogi buzią
A ja się nakręciłam na nową chustę, bo moja tęczowa już mi się znudziła. Melevis tu kiedyś wrzucała lawendowe ważki i myślę o nich intensywnie. Planowałam najpierw sprzedać tę, co mam, ale z drugiej strony nie wytrzymamy kilku dni bez chusty, więc lepiej nie czekać
Muszę jeszcze przejrzeć inne ogłoszenia. Szukam na olx - macie jakieś inne miejsca do polecenia do szukania używanych? AAAA i polar z Grease! Tyle do kupienia!
Kaczorka, Rucola, Jeżowa, Achia, Anna Stesia lubią tę wiadomość
DziewczynkaDwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Mi88 polecam stronę "chusty na każda kieszeń" na fb
Lena z tym zgrzytaniem to cięzki temat. Musisz obserwować. kiedyś zgrzytanie łączono z obecnością pasożytów, ale obalono ten mit w 100%. ja jestem za teorią, ze zgrzytanie pojawia się w momentach intensywnego rozwoju. dziecko uczy się nowych rzeczy i zgrzytaniem odreagowywuje. Nie jest to zadna patologia!!! Spokojnie obeserwuj, pewnie niedługo przejdzie, potem wróci i tak w kółkomi88, Lena21 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:Mini a co to za stanik? Taki na moje krowskie wymiona? W Lidlu sa jakies od wczoraj ale pewnie piersi beda mi z nich wyplywac, zreszta tylko do rozmiaru D.
A hia
Tenże oto;)
https://allegro.pl/oferta/usztywniany-biustonosz-uma-do-karmienia-70-e-7438548719?fromVariant=7440011408
Ja mam 75F, nasz ulubiony rozmiar tutajale pięknie trzyma i przede wszystkim zakrywa piersi, a nie ściska ich jak u jakiejś Pameli Anderson. Zaraz zamawiam drugi.
Achia - kiedy? To ja świętuje jakoś z Twoim Mężem?mój wprost mi powiedział, że w tym szale Milana i przeprowadzki nie kupił nic. Ale ja oddałbym wszystko za sushi, masaż pleców i spokojny wieczór. Więc chyba się doczekam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 10:29
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Jak to dobrze, że jest forum - człowiek sobie słodziaki poogląda i przy okazji spowiedź ma z głowy
W Szczecinie śniegu nie ma, za to słońce świeci od samego ranamoże jak księżniczka wstanie o normalnej godzinie, to się przejdziemy na spacer.
Fozzie - jak zrobisz stojak, to koniecznie się pochwal!
Nadzieja - na kącik w sypialni też czekamfajnie mieć zdolnego męża
Pilik - jak Nince urosną bardziej włosy, to i zrobi się bardziej dziewczyńska
Swoją drogą - też jej rosną jakoś tak od tyłu? Bo Alucha ma już dość długie z tyłu i na górze a boki i zakola prawie łyse.. :pWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 10:36
-
Lena - to zgrzytanie zębami to chyba taki etap przejściowy. Pamiętam, że Aluśka też tak robiła. Pewnie to dla nich taka nowość, którą trzeba przetestować
teraz już u nas się nie zdarza.
Mi88 - Twoja Zosia to prawdziwa agentkasuper kombinuje
mi88, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Mi88 no to masz małą spryciulę
ataki na smoczek leżący na ziemi musiały być super
i akcja z widelcem dobra
Achia zależy jaka tematyka komiksówmój zaczytuje się Asterixem i Obelixem (taka nowa biała seria). Oprócz tego jakiś czas temu wyszedł komiksowy Wiedźmin - bardzo ładna grafika. A jak tak bardziej klasycznie to pewnie poszłabym w Marvela, ewentualnie Archie comics
zawsze mam problem z prezentem dla mężczyzny, uważam, że kobiety są zdecydowanie łatwiejsze do "obkupowania"
mi88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jakby która była zainteresowana, to lullalove ma zimowe kocyki na dużej promo, np ten https://lullalove.com/kategoria/kocyki/cieply-koc-bawelniany-z-welna-szary
Jest jeszcze różowy i miętowy. Ja właśnie walczę ze sobą czy kupić -
Cześć dziewczyny,
Od rana próbuję Was nadrobić i co już wszystko napiszę to odświeżę stronę i mam kolejną do przeczytania.
My tu narzekamy na pogodę a w gruncie rzeczy - całkiem ładnie jak na zimową aurę. Ale rozumiem, my juz poczułyśmy wiosnę i chcemy ciepełko.
Było pytanie o harmonogram dnia. Dla mnie guru w tym temacie jest Kaczorka!! A dlaczego? Bo jak kiedyś o to pytałam to dowiedziałam się, że można to robić po prostu intuicyjnie. I w gruncie rzeczy nie mamy jakiegoś harmonogramu. Po prostu zauważam, że Ania jakąś godzinkę, dwie po przebudzeniu zasypia. I jest to jedyna pewna drzemka w ciągu dnia. Staramy się kąpać codziennie ale nie ze względu na rytuał tylko przez problemy skórne. Kąpiemy różnie, obserwujemy małą i czasami kąpiel jest o 18 a czasami o 20.
I robię coś co wychodzi poza schemat... bo u mnie nie ma typowego wyciszenia. Jak widzę, że Ania grymasi i nie chce zasypiać to włączam światło i kładę na brzuszek. I ona wtedy jest taka szczęśliwa. Potrafi tak z pół godziny się bawić. Ale jak widzę oznaki zmęczenia to zostawiamy półmrok i kładziemy do łóżeczka (bądź usypiamy na rękach ). Ona wtedy się wycisza, czasami pobawi zabawką i zasypia.
Reset wspaniale opisujesz wakacje z dzieckiem! No właśnie ja sobie nie wyobrażam wyjechania na wakacje bez dziecka (co innego weekend). No i to z pewnością pozwala cieszyć się zupełnie innymi rzeczami. Dla nas piasek nad morzem nie jest atrakcję ale dla dziecka to jest pewnie mnóstwo szczęścia więc czujemy radość razem z dzieckiem!
Nadzieja, też niepokoiłam się, że mogę przegapić "sączące się wody". Ale wydaje mi się, że jeśli można je przegapić to nie ma co się nimi martwić.
Gdy mi zaczęły się sączyć to po prostu leciały ze mnie kropelki wody.
Założyłam podpaskę i ona dość szybko była przemoczona. Ja nie miałam wątpliwości, że to sączące się wody. No i jak mi podali oxy i zaczęło się jeszcze bardziej sączyć to tylko ciągle podkłady miałam wymieniane. Tak naprawdę to równie dobrze mogłabym się zsikać na kozetkę i nikt by się nie zorientował
Pilik , cudowne zdjęcia! Piękna Ninka
Summer, hahaha dopiero jak napisalaś o Jezusowej Jeżowej to się zorientowałami okazało się, że czytać to ja się oduczyłam bo jest napisane "Jezusowa" jak byk a ja czytam "Jeżowa"
Jeżowa vel Jezusowa, Ania też lubi gryźć (o ile można nazwać to gryzieniem) ten plastik. U nas są dwa smoczki - chicco (taki cały miękki, ona go traktuje jak gryzak) oraz lovi - te są od ssania i czasami tylko bawi się tą twardszą częścią.
aaa i mogłas dać znac wczesniej, ze odpuszczasz grzechy to bym przed chrzcinami nie musiała do spowiedzi iść. Choć podpis na karteczce "Jezusowa" mógłby nie zostać zaakceptowany przez księdza...
Fozzie , rozumiem Twój sentyment do Oskara. Ja mam taki do Lewka.
Cieszę się, że wreszcie macie dobry humor i choróbska przepędzone!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 10:58
Jeżowa, Nadzieja22, summer86 lubią tę wiadomość