Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezowa jeszcze odnośnie stopek w buzi - coraz częściej myślę, że ten mały łobuz czyta mi e myślach i robi na złość, właśnie na przekór temu co napisałam, po długiej przerwie pakuje stopy do buzi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/21d6d20daa05.jpg
A smoczkiem kombinuje jeszcze tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/874a5c97efce.jpg
Kaczorka, Anna Stesia, Yoselyn82, ef36, sliweczka92, Nadzieja22, Jeżowa, Bajkaaa, Aga9090, Rucola, moniśka..., summer86, JustynaG, pilik, -Mamunia-, Fozzie Bear, Achia, Patrycja20, Flowwer, blue00 lubią tę wiadomość
-
Fozzie, mężu nic nie powie na kocyk, ale w tym miesiącu było ubezpieczenie samochodu do zapłaty i niedpłata prądu, także tego
Będę na ktg, to pogadam z ginem o tych wodach. Tylko u mnie do tej pory sucho, więc już sama nie wiem.
Justyna, dzięki za wpis, pocieszył mnie
Minnie, ale słodki leniwiec z Milana
Luna, no pewnie, że ma jeszcze czas, ale wizja szpitala w terminie porodu nie pomagaStaram się o tym nie myśleć, żeby się nie zablokować. Póki co idzie nieźle, ale pewnie za tydzień napiszę już inaczej
Pilik przepraszamSama pewnie nie kupię, a innych namawiam
Sliweczka u mnie wizyty w toalecie bez zmian. No i mały się normalnie rusza, więc o tyle spokojniej
Lena, Franek jest boski!
Jeszcze zapomniałam napisać, że piłka i tak zrobiła dobrą robotę, bo wczoraj wieczorem miałam zdecydowanie niżej brzuch i młodego czuję coraz niżejI wczoraj wieczorem zauważyłam nowe rozstępy na dole brzucha, bo przedwczoraj patrzyłam podczas smarowania i był tylko taki mały.
-
AnnaStesia jak zwykle mnie rozbroiłaś z tym winem
Kaczorka, skąd ja to znam.. już ostatnio mówiłam do męża, że jak pójdę do gina na kontrolę i cytologię to gdyby jakimś zbiegiem okoliczności była owulka z lewej strony to zaszalejemy. Jak tylko to powiedziałam noc była taka do bani i od następnego dnia Ania zrobiła się strasznie marudna, więc wybiła mi ten pomysł z głowy
Za to mąż konsekwentny, mówi że jak nie chcę wracać do pracy to on może na 1,5 etatu robić, ale drugiego dziecka nie chce.. Dobrze, że przynajmniej za Anią szaleje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 13:35
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Nadzieja nie masz komu podesłać kto coś dla maluszka i tak będzie chciał wkrótce kupić? Wiesz tak luźno „o patrz jakie piękne teraz kocyki dla maluszków robią. ” ;p
Może akurat ktoś by załapał
Ja czuje się usprawiedliwiona bo sprzedałam właśnie pieluchy za 100zl więc jestem prawie na zero
Lena Franio jak zwykle... podrywacz Ci rośnie!
Jeżowa, a miałam Ci pisać. U nas stópki na długo poszły w odstawkę. Teraz często są grane. Ogólnie to normalne że dziecko się czegoś uczy i potem nagle „traci” tą umiejetność. Tak naprawdę dalej to potrafi, ale uczy się innych rzeczy których trenowanie wypiera te już naumiane wcześniejnajczęściej w skokach nagle coś się traci.
Ninka wczoraj pierwszy raz powtórzyła i zrobiła adekwatnie papa. I w ogóle od wczoraj duuuuzo więcej gada. No o wspina się już wszędzie gdzie dosięgnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 13:39
Rucola, Jeżowa, Nadzieja22, mi88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Reset jeszcze miałam Ci napisać, że nie mogłam zdzierżyć tych zabawek na podłodze, ściągnęłam różowo szare pudła z szafy, postawiłam obok domku dla lalek, a tor hot wheelsów wylądował na szafie za drzwiami
dopóki mi się chce to będę go ściągać
No i co, nie jest łatwiej wypocząć w takim ładzie?
AnnaStesia- łączę się w bólu co do bruksizmu. Dziewczyny na fejsie wiedzą, że u mnie ostatnio skończyło się to ukruszonym mocno zębem. Potrafię zgrzytać tak, że mnie to samą budzi (o wrażenia mojego męża lepiej nie pyatjcie:P)Anna Stesia lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Kaczorka, a może trzeba pozostawić sprawę losowi? Jak wyjdzie to wyjdzie a jak nie wyjdzie to tak miało być
Lena, zgadzam się z JezusowąMalujesz i to jakimś tuszem podkręcającym rzęsy. No cudne są!
Summer, popatrz na Frezyjciadę! Pierwsze dziecko baaardzo wymagające, a drugie - zdecydowanie inne. Jakbym coś pokręcila to Frez - popraw mnie.summer86, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena- boski jest ten Twój Franek
Kaczorka- też mi brkauje tych emocji testowania
A tak piszecie o tych staraniach,że człowiek sam nabiera ochoty by spróbować, mimo,że jeszcze nie uprawiałam seksu i dopiero co urodzilam przecież!
uwaga ! Pierwszy raz od chyba 2 mcy ugotowałam obiad!! szybki,bo szybki,ale jednak :p i jeszcze zjadłam ciepłyOskar nadal śpi po spacerze.
i kupiłam w lidlu dresik, kolor mięta z szarym ciesząc się,że to inny kolor niż niebieski dla chłopca,a w domu zauważyłam napis- częściowo pisany różowymi literkami "i believe in unicors" taaaa, oddać czy nie oddać- oto jest pytanie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 14:39
Lena21, Rucola, Jeżowa, mi88 lubią tę wiadomość
-
Achia, a może Oskar wierzy w jednorożce tylko TY jeszcze o tym nie wiesz
Rucola, Anna Stesia, summer86, Jeżowa, Achia lubią tę wiadomość
-
Eff gratulacje!
Sarna sto lat dla Adasia!
AnnaStesia to i ja się na to wino pisze jak cośchoćbym miała na piechote z młodą na rękach te 140km przejsc:-)
Lena Gabi też zgrzyta zębami i ponoc to norma. Aczkolwiek ilekroc to słyszę to jakaś czastka mnie popełnia samobójstwo!
Nikus i Jezowa rozbroilyscie mnie ta reklama.. Muszę ją poszukać na yt i zobaczyć
Reset jesteś niesamowita!!
Gabi biega jak szalona Ale z podpórka. Potrafi że wszystkiego zrobić chodzik. Ostatnio turlala sobie piłkę przed sobą i szła Jwk sumo szykujące się do ataku. Chyba kolejne żeby idą bo często marudzi. Wydaje dziwne dźwięki, czasem jeczy jak szczeniak jak tylko pomysle żeby odejść od niej na odległość większą niż metr. Noce kiepskie. Pediatra przyznała uczciwie że nie zna przyczyny tych wzdec. Próbuje jeszcze zmiany mleka ta to częściowo fermentowane a jak nie to czeka nas gastrolovlg prywatnie w Krk.
Ogolnie dajemy radę. Brakuje mi jednej lepszej nocy żeby nabrać sił ale i tak nie jest źle. Codziennie chodzimy do rodziców moich żeby im trochę "polać" dupe... A jak po latają 5 min za młodą to zapominają o zmartwieniach:-)
25 marca kończę ostatnie op tabletek.. Potme czekam na cykl i ruszamy ze staraniami. Moim marzeniem jest się wyrobić do końca urlopu wypoczynkowego czyli do 2.08 no ale nie robię sobie nadziei.
Ale kolejne Dinusie dają nadzieję
Dzisiaj moja przyjaciółka po terminie jest podpinana pod oxy więc cały czas o niej mysle. Też wiele przeszła walcząc o to dzieciatka
No i dwie bliskie mi osoby zaczęły Stymulacje do ivf i też bardzo bardzo im życzę sukcesu.
Coś jeszcze chciałam napisać ale przesunelam stronę żeby sobie przypomnieć co to było i rozproszyl mnie cudowny Franio:)Anna Stesia, Rucola, Jeżowa, JustynaG, ef36, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia jeśli Tobie nie przeszkadza, to Oskarowi z pewnością nie
A rzęsy Franka oczywiście, że maluję codziennie ranoa Wy nie malujecie swoim dzieciom ?:p jestem w szoku - tak serio to ma skubany takie, że nie jedna laska mu będzie zazdrościć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 15:52
Yoselyn82, Fozzie Bear, Achia, Aga9090, Jeżowa, Patrycja20, pilik, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:A niech sobie wierzy, tylko musieli to napisać różową nitką?:p
Skoro Ty zobaczyłaś to dopiero w domu z bliska, to może inni nie zauważą
Ja spróbuję upolować śliwkowy sweterek z kapturem. Mamy 2 bez kaptura, to ten dla odmiany też się może przydać.
Szkoda tylko, że nie da się dorobić 4 szuflady w komodzie, bo już ledwo te 3 domykam.. :p
Ibishka - to Gabi szybka dziewczynka! Super, że sobie tak świetnie radzi -
Lena no niesamowite są rzęsy Frania! Kobiety PŁACĄ żeby takie mieć, a on po prostu się z takimi urodził. Przecudne
Ibishka no to masz teraz małego biegacza w domu, niedługo pewnie pozbędzie się podpórek i ruszy w długąi Twoje starania też dodadzą niedługo wątkowi emocji!
Kaczorka zawsze można po prostu kupić większą komodęAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
Już nie chcemy nic kupować, skoro za trochę ponad rok chcemy się przeprowadzać. A meble wszystkie zostawiamy. Pomęczymy się
Jeny, jak mnie do nerwicy doprowadzają ludzie w komunikacji miejskiej, którzy mają kaszel gruźlika i siadają obok mnie, mimo że cały tramwaj pusty..Anna Stesia lubi tę wiadomość