Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja - oby te skurcze na chwile tylko ucichły żebyś mogła zebrać siły :* :* :* odpocznij i idź na schody albo do stołówki i się zaoferuj ze rozniesiesz obiady pacjentom
Kciuki zaciśnięte non stop !!! -
Dzień dobry
Nadzieja polecam kręcenie sutówjesteśmy z Tobą!
Zdecydowałam się na 4,2 cube lnianą. Zarezerwowałam do obejrzenia w sobotę. Bardzo Wam dziękuję za rady. Sama nie wiedziałabym na co się zdecydować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 07:08
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja mam nadzieję że trochę pośpisz i nabierzesz sił. Ale ze szpitala bez Mikołaja to już nie wyjdziesz
Pilik- skąd ten tekst?
Czy jak próbujecie uchwycić uśmiech dziecka ma zdjęciu to wtedy oczywiście on znika z jego twarzy?:p
Witamy się po nocy z 3 pobudkami- średnio co 2,5 h,ale zasnęliśmy po 22:30..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 19:47
Lunaris, Luna1993, pilik, summer86, Kaczorka, Barbarka1984, blue00, Aga9090, Patrycja20, Lusesita, Jeżowa, Karma88, Lena21, Cabrera, moniśka..., Rucola, sliweczka92, frezyjciada, KateHawke, Siwulec, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja odpocznij, zbierz siły i do boju
:*
Lunaris dobry wybórmysle że będziesz zadowolona
Bunia nawet nie wiesz jak się ciesze, że tu z nami jesteś, pamiętam Cię z wątków miesięcznychnosisz pod sercem przecudowne go maluszka
Dzień dobry Oskarku :*Lunaris, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Reset, spać nie możesz? ;
Od trzech dni tak mam.
M. wrócił z pracy o 5, mówię mu, że nie mogę spać, a on mi na to:
- A co? Nasze dziecko tak kopie?
Achia, summer86, JustynaG, Lunaris, Aga9090, Patrycja20, Lusesita, Karma88, Jeżowa, Luna1993, Bajkaaa, Anna Stesia, mi88, -Mamunia-, frezyjciada, KateHawke, Bunia86, Nadzieja22, Morusek lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyreset wrote:Od trzech dni tak mam.
M. wrócił z pracy o 5, mówię mu, że nie mogę spać, a on mi na to:
- A co? Nasze dziecko tak kopie?
To emocje. I wcale się nie dziwięAle zaraz będziesz spała tyle, że się sama zdziwisz
Ja w 1 trym spałam non stop. Budziłam się o 9 ,a o 12 już szłam spać np na 3h :p -
Taaa jestem podpięta pod ktg od kiedy mnie przenieśli na przedporodową, to sobie pochodzę
Zaraz obchód to zobaczymy. Jestem taka śpiąca, ale non stop ktoś chodzi i coś chce.
Chętnie bym Was poczytała, ale za cholerę nie mogę się skupić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 07:25
-
Reset, uwielbiam Twojego emka
Co do spania, miałam podobnie jak Achia, wracałam z pracy, jadłam i szłam spać -
A kto jest taki śliczny z rana?
Oskarek nasz
Znalazłam promocje jakąś w smyku na wkładki laktacyjne ostatnio polecałyście je, może ktoś się skusi
https://www.smyk.com/lansinoh-wkladki-laktacyjne-144-szt.html
Reset a ja ni spałam ale dopiero od drugiej połowy ciąży. Mam nadzieję ze nie pójdziesz w moje ślady.
Co prawda tłusty czwartek był wczoraj ale macie jeszcze jednego tłustego pączusia z rana
[u
Uciekam do przedszkola i w odwiedziny do prababci, miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 13:26
pilik, reset, Aga9090, Patrycja20, Kaczorka, Lusesita, Achia, blue00, Karma88, Lena21, Luna1993, Cabrera, moniśka..., Rucola, Bajkaaa, JustynaG, Minnie89, sliweczka92, Anna Stesia, -Mamunia-, KateHawke, Siwulec, Bunia86, Sarna84, Yoselyn82, Nadzieja22, Morusek lubią tę wiadomość
-
Bunia - super, że do nas zajrzałaś
zapraszamy częściej!
Cieszę się, że z dzidziutkiem wszystko jak należyjeśli chcesz, to podaj TP a wpisze Cię na naszą listę
Nadzieja - mały uparciuch z tego Waszego Mikołaja! Ale teraz już nie ma opcji - będzie marcowy
Ja ubranka wszystkie chowam w kartony. Jak się kolejne bobo pojawi na horyzoncie, to wtedy przejrzę jeszcze raz, posegreguję i najwyżej dokupię
No chyba, że będzie chłopak, to wtedy trzeba będzie więcej dokupić :p
Lunaris - super, że udało się wózek upolowaćBunia86 lubi tę wiadomość
-
Witam po takiej dobie nocy.
Domi dosypia po kolejnym, polgodzinnym okupowaniu cycka. Memla w nocy często i długo, aż czasami zła jestemTłumacze dobie, że to pewnie zęby.
Kurczę, już się marzec zaczął, a to oznacza że zaraz kończy mi się macierzyński. Powrót do pracy i związane z nim doly i rozterki, zbliża się wielkimi krokami.
Schodząc na milsze tematy. Smyk ma darmową dostawę, przy zakupie za min 89zl, ubrań i butów z nowej kolekcji. Płatność online. Wiem, że znów coś kupię, bo w koszyku mam od tygodnia
Z kolei dostałam maila od Rossmann że moje dziecko niedługo kończy rok i z tej okazji mogę kupić pieluszki Pampers pants 24szt za 15,90 lub pampers Premium Care pants 22szt.za 19.90. -
nick nieaktualnyReset potwierdzam, też tylko bym spala w 1 trymestrze
jak bardzo się cieszę, że przeżywacie teraz te piękne emocje
Lunaris co Ty mówisz, jaki pączuś! Jaki tłusty! Przecież Stasiu jest idealnym, pięknym chłopczykiem
Ja z okazji tłustego czwartku się zważyłam, zrobiłam fotę przed i w trakcie diety i dopiero jak zobaczyłam oba zdjęcia to widzę efektyi w nagrodę zjadłam czekoladę, a co! Należało mi się
Kaczorka też zostawiam takie neutralne ciuszkijednak po cichu bym chciała żebyśmy mieli jeszcze synka, wiem że emek chce. Choć mi w babskim (bardzo charakternym) gronie jest cudownie
Kaczorka, summer86, moniśka..., KateHawke, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja- widzę kolejną analogie do mojej ciąży :p więc: Mikołaj jest uparty-OSkar też był ,
pojechałaś do szpitala w czwartek pod koniec mca- z tym,że ze swoją akcją skurczową,ale
ja też byłam w szpitalu od czwartku pod koniec mca (to był 27.12)- co prawda na wywołanie,ale analogia jest?jest.
urodziłam w poniedziałek po 4h porodu. też Ci tego życzę - w sensie krótkiego porodu.i może bez wywołania:)Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Hehe, fajnie by było tak od nowa wszystko kompletować, ale chyba znów górę bierze mój zdrowy rozsądek :p
Nawet wózki mamy w neutralnych kolorach, żeby nie trzeba było nowego.
Chociaż wspólnie twierdzimy, że chcielibyśmy drugą córkę. Syn może być jako trzeci :p
Lusesita - nie dziwię się, że masz stresa przed powrotem do pracy.. Dominika idzie do żłobka czy ktoś będzie się nią w domu zajmował?
Ja rozmyślam nad szczepieniem na meningokoki. Jeśli już, to zaczęlibyśmy w lato. Ale boje się tej szczepionki.. chociaż jeszcze bardziej boję się tej choroby. -
nick nieaktualnyKaczorka- mam te same wątpliwości jeśli chodzi o meningo.. ale jeśli Oskar pójdzie do żłobka to będę musiała wcześniej się zdecydować i szczepić.. reakcja na szczepionkę też ponoć bywa trudna...
jak chyba Pilik napisała- boję sie zaszczepić,ale boję się też nie zaszczepić..