Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja - oby te skurcze na chwile tylko ucichły żebyś mogła zebrać siły :* :* :* odpocznij i idź na schody albo do stołówki i się zaoferuj ze rozniesiesz obiady pacjentom

Kciuki zaciśnięte non stop !!! -
Dzień dobry

Nadzieja polecam kręcenie sutów
jesteśmy z Tobą!
Zdecydowałam się na 4,2 cube lnianą. Zarezerwowałam do obejrzenia w sobotę. Bardzo Wam dziękuję za rady. Sama nie wiedziałabym na co się zdecydować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 07:08
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja mam nadzieję że trochę pośpisz i nabierzesz sił. Ale ze szpitala bez Mikołaja to już nie wyjdziesz

Pilik- skąd ten tekst?
Czy jak próbujecie uchwycić uśmiech dziecka ma zdjęciu to wtedy oczywiście on znika z jego twarzy?:p
Witamy się po nocy z 3 pobudkami- średnio co 2,5 h,ale zasnęliśmy po 22:30..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 19:47
Lunaris, nick nieaktualny, pilik, summer86, Kaczorka, Barbarka1984, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Patrycja20, Lusesita, Jeżowa, Karma88, Lena21, nick nieaktualny, moniśka..., Rucola, sliweczka92, nick nieaktualny, KateHawke, Siwulec, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja odpocznij, zbierz siły i do boju
:*
Lunaris dobry wybór
mysle że będziesz zadowolona
Bunia nawet nie wiesz jak się ciesze, że tu z nami jesteś, pamiętam Cię z wątków miesięcznych
nosisz pod sercem przecudowne go maluszka 
Dzień dobry Oskarku :*
Lunaris, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Reset, spać nie możesz? ;
Od trzech dni tak mam.
M. wrócił z pracy o 5, mówię mu, że nie mogę spać, a on mi na to:
- A co? Nasze dziecko tak kopie?
nick nieaktualny, summer86, JustynaG, Lunaris, nick nieaktualny, Patrycja20, Lusesita, Karma88, Jeżowa, nick nieaktualny, Bajkaaa, Anna Stesia, mi88, nick nieaktualny, nick nieaktualny, KateHawke, Bunia86, Nadzieja22, Morusek lubią tę wiadomość

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyreset wrote:Od trzech dni tak mam.
M. wrócił z pracy o 5, mówię mu, że nie mogę spać, a on mi na to:
- A co? Nasze dziecko tak kopie?
To emocje. I wcale się nie dziwię
Ale zaraz będziesz spała tyle, że się sama zdziwisz
Ja w 1 trym spałam non stop. Budziłam się o 9 ,a o 12 już szłam spać np na 3h :p -
Taaa jestem podpięta pod ktg od kiedy mnie przenieśli na przedporodową, to sobie pochodzę
Zaraz obchód to zobaczymy. Jestem taka śpiąca, ale non stop ktoś chodzi i coś chce.
Chętnie bym Was poczytała, ale za cholerę nie mogę się skupić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 07:25
-
Reset, uwielbiam Twojego emka

Co do spania, miałam podobnie jak Achia, wracałam z pracy, jadłam i szłam spać
-
A kto jest taki śliczny z rana?
Oskarek nasz 
Znalazłam promocje jakąś w smyku na wkładki laktacyjne ostatnio polecałyście je, może ktoś się skusi
https://www.smyk.com/lansinoh-wkladki-laktacyjne-144-szt.html
Reset a ja ni spałam ale dopiero od drugiej połowy ciąży. Mam nadzieję ze nie pójdziesz w moje ślady.
Co prawda tłusty czwartek był wczoraj ale macie jeszcze jednego tłustego pączusia z rana
[u
Uciekam do przedszkola i w odwiedziny do prababci, miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 13:26
pilik, reset, nick nieaktualny, Patrycja20, Kaczorka, Lusesita, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Karma88, Lena21, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moniśka..., Rucola, Bajkaaa, JustynaG, Minnie89, sliweczka92, Anna Stesia, nick nieaktualny, KateHawke, Siwulec, Bunia86, Sarna84, Yoselyn82, Nadzieja22, Morusek lubią tę wiadomość
-
Bunia - super, że do nas zajrzałaś
zapraszamy częściej!
Cieszę się, że z dzidziutkiem wszystko jak należy
jeśli chcesz, to podaj TP a wpisze Cię na naszą listę 
Nadzieja - mały uparciuch z tego Waszego Mikołaja! Ale teraz już nie ma opcji - będzie marcowy
Ja ubranka wszystkie chowam w kartony. Jak się kolejne bobo pojawi na horyzoncie, to wtedy przejrzę jeszcze raz, posegreguję i najwyżej dokupię
No chyba, że będzie chłopak, to wtedy trzeba będzie więcej dokupić :p
Lunaris - super, że udało się wózek upolować
Bunia86 lubi tę wiadomość
-
Witam po takiej dobie nocy.
Domi dosypia po kolejnym, polgodzinnym okupowaniu cycka. Memla w nocy często i długo, aż czasami zła jestem
Tłumacze dobie, że to pewnie zęby.
Kurczę, już się marzec zaczął, a to oznacza że zaraz kończy mi się macierzyński. Powrót do pracy i związane z nim doly i rozterki, zbliża się wielkimi krokami.
Schodząc na milsze tematy. Smyk ma darmową dostawę, przy zakupie za min 89zl, ubrań i butów z nowej kolekcji. Płatność online. Wiem, że znów coś kupię, bo w koszyku mam od tygodnia
Z kolei dostałam maila od Rossmann że moje dziecko niedługo kończy rok i z tej okazji mogę kupić pieluszki Pampers pants 24szt za 15,90 lub pampers Premium Care pants 22szt.za 19.90. -
nick nieaktualnyReset potwierdzam, też tylko bym spala w 1 trymestrze
jak bardzo się cieszę, że przeżywacie teraz te piękne emocje 
Lunaris co Ty mówisz, jaki pączuś! Jaki tłusty! Przecież Stasiu jest idealnym, pięknym chłopczykiem
Ja z okazji tłustego czwartku się zważyłam, zrobiłam fotę przed i w trakcie diety i dopiero jak zobaczyłam oba zdjęcia to widzę efekty
i w nagrodę zjadłam czekoladę, a co! Należało mi się 
Kaczorka też zostawiam takie neutralne ciuszki
jednak po cichu bym chciała żebyśmy mieli jeszcze synka, wiem że emek chce. Choć mi w babskim (bardzo charakternym) gronie jest cudownie
Kaczorka, summer86, moniśka..., KateHawke, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja- widzę kolejną analogie do mojej ciąży :p więc: Mikołaj jest uparty-OSkar też był ,
pojechałaś do szpitala w czwartek pod koniec mca- z tym,że ze swoją akcją skurczową,ale
ja też byłam w szpitalu od czwartku pod koniec mca (to był 27.12)- co prawda na wywołanie,ale analogia jest?jest.
urodziłam w poniedziałek po 4h porodu. też Ci tego życzę - w sensie krótkiego porodu.i może bez wywołania:)
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Hehe, fajnie by było tak od nowa wszystko kompletować, ale chyba znów górę bierze mój zdrowy rozsądek :p
Nawet wózki mamy w neutralnych kolorach, żeby nie trzeba było nowego.
Chociaż wspólnie twierdzimy, że chcielibyśmy drugą córkę. Syn może być jako trzeci :p
Lusesita - nie dziwię się, że masz stresa przed powrotem do pracy.. Dominika idzie do żłobka czy ktoś będzie się nią w domu zajmował?
Ja rozmyślam nad szczepieniem na meningokoki. Jeśli już, to zaczęlibyśmy w lato. Ale boje się tej szczepionki.. chociaż jeszcze bardziej boję się tej choroby. -
nick nieaktualnyKaczorka- mam te same wątpliwości jeśli chodzi o meningo.. ale jeśli Oskar pójdzie do żłobka to będę musiała wcześniej się zdecydować i szczepić.. reakcja na szczepionkę też ponoć bywa trudna...
jak chyba Pilik napisała- boję sie zaszczepić,ale boję się też nie zaszczepić..