Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Agulineczka - i jak syn zniósł szczepienie?
A ja się trochę boję właśnie takiej reakcji, jaka była u Mi88. Któraś z Was jeszcze tutaj pisała, że starsze dzieci niby gorzej reagują..
Do tej pory Aluśka super znosiła szczepienia (pomijając wycie w trakcie), więc to daje mi nadzieję, że i przy kolejnych będzie ok.
Zajrzałam właśnie na konto i doznałam szoku.. chyba za dużo wydajemy :p
Ale później sobie przypomniałam, że zapłaciliśmy zaliczkę za wyjazd, więc trochę mi ulżyło. Co nie zmienia faktu, że może czas zacząć bardziej kontrolować wydatki. -
nick nieaktualnyMoniska oby wraz z nadejściem przedwiośnia odpuściły wszystkie choroby ;*
Kaczorka dlatego ja na konto nie zaglądampo co się stresować. A tak poważnie to przy dzieciach zawsze są jakieś nieprzewidziane wydatki i mimo najszczerszych chęci ciężko trzymać się ustalonego budżetu
Dziękuję za wszystkie miłe słowa! Mój mąż na pytanie "schudłam trochę" odpowiedział "czy ja wiem", ale widząc moje spojrzenie pospiesznie dodał "dla mnie zawsze jesteś najpiękniejsza" i nagle mu się przypomniało, że miał pozmywać naczyniaKaczorka, moniśka..., pilik, Achia, Sarna84, Lusesita lubią tę wiadomość
-
A ja chciałam się pochwalić! Skończyłam dzisiaj dla Klarksona stojak!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1789c425c02.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d1ab39c0c9e.jpgmoniśka..., Patrycja20, pilik, JustynaG, Siwulec, Luna1993, KateHawke, Kaczorka, Jeżowa, sliweczka92, blue00, Rucola, mi88, Achia, Bajkaaa, summer86, Cabrera, KateKum, Lena21, Barbarka1984, Sarna84, Lusesita, Nadzieja22, Lunaris, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się
Nadzieja czy już tulisz uparciuszka?
Luna... Wpadłam w kompleksy!!!
Co do szczepień... Jakoś nigdy nie rozważałam dodatkowych (a może powinnam?)
A ja jaram się szafa znaleziona na olx (wczoraj eMek po pracy po nią jechał) będzie jak znalazł do holu na parterze i wkoncu nie będą wszędzie się pałętać narzędzia eMka
Miłego dnia Wam życzęKateHawke, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
A w ogóle to chciałam powiedzieć, że cieszę się, że moja beta wywołała wczoraj tyle ukrytych i przyczajonych forumek! Flower, Barbarka, Jadranka- super Was było "zobaczyć"! No i dzieciaki też do zacałowania :*
Rucola, summer86, Flowwer, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Kaczorka mój synek na szczęście bardzo dobrze znosi szczepienia (żadnej gorączki, płaczu, gorszego samopoczucia). Do roczku to nawet podczas wklucia nie za bardzo płakał (z wiekiem niestety jest coraz gorzej, ale to norma ponoć
). Meningo akurat bez żadnych kompletnie skutków ubocznych (poko co tylko Bexsero). Gorzej wspominam Prevenar. Trzy pierwsze dawki ok, dziecko może jedynie bardziej spiace, ale żadnej gorączki, marudzenia itp. Po 4 ostatniej przypominajacej dawce na następny dzień z rana tak go bolała nozka, że nie mógł na niej stanąć...Sama nie wiedziałam, czy go aż tak boli czy może ma jakiś niedowlad. Jak tylko próbował wstać, tak zaraz siadal z płaczem. Spanikowana dzwoniłam do lekarki. Powiedziała, żeby podać ibuprofen bo działa też przeciwzapalnie i obserwować do wieczora. Na szczęście z każdą godzina było lepiej, ale co się nastresowalam to moje...
Kaczorka lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O prosze jak szybko zaczęło działać.
Nadzieja jak tam sytuacja?
My w południe pojechaliśmy do pediatry, bo Leoś obudził się z drzemki i zaczął krtaniowo kaszleć, także jakby nam mało jelitówki było to jeszcze na dobicie zapalenie krtani. Teraz zasnął a ja lecę pod prysznic, bo nie wiadomo kiedy sie obudzi. -
Pozdrawiamy e-ciocie z Misiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 20:23
Bajkaaa, summer86, KateKum, Lena21, Barbarka1984, moniśka..., JustynaG, pilik, Lusesita, StaraczkaNika, Patrycja20, Nadzieja22, malka, Rucola, sliweczka92, KateHawke, Flowwer, Aga9090, Karma88, blue00, Minnie89, ibishka, Bunia86, Madzik34 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️