Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaaa wrote:Dzięki że pytasz, nic w sumie się nie dzieje ale czasem tak mam, ze nie ogarniam
Uff, cieszę się, że to zwyczajnie nieogarnianieMam nadzieję, że w weekend złapiesz choć chwile odpoczynku. Pozdrowienia dla Ciebie i Zosieńki ;*
Yos, no w końcu! Martwiłyśmy się. Napiszesz coś wiecej, jak, kiedy itd?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 20:27
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Przepraszam ze sie do was nie odzywalam pare dni, chcialam sie wyciszyc, uspokoic, do tego byl czas kiedy moj ojciec zmarl pare lat temu i mialam dolka, mysli o ojcu wrocily, lzy mi lecialy itp. tzn kolejna rocznica smierci ojca ale dalej bardzo boli.
Jak tylko sie ogarne napisze wszystko co i jak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 20:44
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yos, ogromne wyrazy współczucia z powodu śmierci taty
dużo sił dla Ciebie i Twoich najbliższych.
-
summer86 wrote:Yos, ogromne wyrazy współczucia z powodu śmierci taty
dużo sił dla Ciebie i Twoich najbliższych.
poprawilam sie, kolejna rocznica smierci, ale dalej bardzo boli.
Dalej boli ze po tylu latach walki moj tato nie zobaczy nigdy MichalkaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 20:45
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Uff, wróciło forum.
Dziwny dzień bez podczytywania. I to tak z zaskoczenia.
Yos, Ale on widzi... tylko z góry. I z pewnością nad Wami czuwa!!
-
nick nieaktualny
-
Człowiek nie wchodzi na neta, bo myśli, że forum i tak nie działa, a tu taka niespodzianka
Yos - gratuluję
I też czekam na więcej info
Agulineczka - dziękuję za odpowiedźczyli jest szansa, że Aluśka też dobrze zniesie to szczepienie.
Sarna84 lubi tę wiadomość
-
Yos! gratulacje!
Też nie załapałam się na zdjęcie, ale jestem przekonana, że Michaś jest cudem
Odpoczywaj, a jak już odpoczniesz, to napisz jak było, żebyśmy się tu mogły powzruszać
Nadzieja, cały dzień mi chodzisz po głowie! Czekam na wieści! -
nick nieaktualny
-
Widzę, że w końcu forum działa, więc piszę, że u mnie kicha, nic się nie dzieje. Rozwarcia i skurczy brak. Może już w poniedziałek wywoływanie, jeśli nic się nie ruszy.
Trochę Was poczytałam na szybko, ale za nic nie pamiętam co miałam napisać.
Yos gratulujęTato na pewno nad Wami czuwa.
-
nick nieaktualny
-
Tak, zostaję w szpitalu do poniedziałku. Mam 2 os salę i dziewczynę też przed porodem, ale już parę dni po terminie. Jedzenie w porządku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 21:26
Achia, summer86, Kaczorka, Aga9090, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yoselyn ogromne gratulacje!!! Mam nadzieję że niedługo opiszesz jak to się tam u Was potoczyło. Co do taty bardzo współczuję, ale ja wierzę że On gdzieś tam jest....
Nadzieja kurcze no.... Miałam nadzieję że Ty też rozpakowana. No nic. Mikołaj tu rządzi.
My mieliśmy dziś przygotować wystawną obiadokolacje dla Lewka w stylu BLW ale ostatecznie zostaliśmy zaproszeni w gości i na szybko zamieszkałam Młodemu kaszkę jaglanąno i chyba mu mu się podobało. Najpierw sama mu podawałam na łyżeczce, potem Lewko za nią chwycił i sam kierował do buzi a na koniec nałożyłam mu ją do takiego silikonowego talerzyka i się babrał paluszkami. Tak się spieszyliśmy że nawet śliniaczka od Pilik nie założyłam. Szybko pożałowałam ale będę mieć nauczkę
pilik, sliweczka92, mi88, Jeżowa, JustynaG lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021