Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Detoks od forum był straaaaszny! Łapałam się na tym, że co chwilę zerkam na komórkę.
Yos gratulacje! Napisz w wolnej chwili gdzie byłaś jak cię nie było
Nadzieja oby szybko się rozkręciło. Ale grunt to dobre jedzenie
Miałam pisać coś z rana a teraz już nie pamiętam nawet co czytałam
A Natala mi chyba rośnie bo dużo śpi od dwóch dni. Dzisiaj spała od 12-16!aż zerkałam czy wszystko dobrze. Ciekawa rezultatów zmierzyłam ją i mierzy 69cm. A dwa tygodnie temu mierzyła 67cm.
JustynaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yos, napisz coś więcej!
Myślałam, że wrzucałaś zdjęcie, ale widzę, że edytowałaś wiadomość w tej samej minucie, w której napisałaś, więc chyba jednak nie
A już żałowałam, że znowu coś przegapiłam!
Nadzieja, może przez weekend zaskoczyJak już są skurcze, to nawet wywoływanie powinno pójść łatwo
Dołączam się do grona osób polecających TumTumaWczoraj odebraliśmy, Zośka na początku go tylko gryzła robiąc "mniam mniam". Potem mąż zrobił tak, żeby miała troszkę wody na końcu rurki i jakoś zaskoczyło
Dziś już fajnie popijała obiad!
Z Doidy było dużo ceregieli, bo połowę wody wylewała zawsze na siebie, a tu jest suchoMoże za jakiś czas wrócimy do Doidy znowu spróbować
Rucola, tak samo robimy - kaszkę najbardziej Zosia lubi jeść z mojego palca, bierze go w rączkę i kieruje sobie do buzi. Rączką jej ciężko złapać, bo ją całą wyciska w garści i się złościA dziś wyciągnęłam łyżkę, nakładałam na nią i podawałam jej tę łyżkę do rączki - też jej się podobało i fajnie jadła.
Dodałam też do kaszki ugotowany amarantusSam średnio wchodził, ale zamaskowany w kaszy idealnie
W ogóle amarantus mi się strasznie kojarzy z kawiorem, uwielbiam te pękające w zębach kuleczki!
I wrzucam na chwilę mojego łobuza
/usunięte
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 18:29
-Mamunia-, KateHawke, Flowwer, Aga9090, Jeżowa, sliweczka92, JustynaG, Yoselyn82, Patrycja20, Lusesita, blue00, Nadzieja22, Kaczorka, Lena21, pilik, Bajkaaa, ibishka, Barbarka1984, frezyjciada, Lunaris, malka, Minnie89, Rucola lubią tę wiadomość
DziewczynkaDwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Yos gratuluję kochana!!! Przykro mi, że tato nie nie doczekał poznania wnusia, ale pomyśl o tym tak, że Michaś jest tam na górze przez niego chroniony.
Nadzieja nosz kurde, że też się nie rozkręciło... A tak obiecująco wyglądało! Oby wywoływanie w poniedziałek nie było potrzebne, może jeszcze ruszy coś przez weekend
Dziwnie tak mi było bez forumto zdecydowanie uzależnienie
my byliśmy dzisiaj na squashu i u znajomych, dopiero wróciliśmy - Agatka pięknie pospała, a my mogliśmy spokojnie porozmawiać, pograć i pożreć pizzę
A tu zostawiam jeszcze radosną Agatkę - tak reaguje na zdjęcie pampersa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d7104ac3ae1.jpg
Mam nadzieję, że dla mnie noc będzie dzisiaj łaskawsza, bo wczoraj od północy aż do czwartej nie spałam przez alergię... Nie pamiętam, by kiedykolwiek było tak ostro. Ale dzisiaj we Wrocławiu padało, to i pyłki nie fruwają!
Dobranoc kochane
Edit: Mi ale piękną masz córeczkęte oczęta!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 02:47
JustynaG, Aga9090, sliweczka92, Yoselyn82, mi88, Patrycja20, Lusesita, blue00, Nadzieja22, Kaczorka, Lena21, pilik, Bajkaaa, Flowwer, Barbarka1984, KateHawke, frezyjciada, Lunaris, moniśka..., malka, Rucola, Morusek, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Zosia i Agatka cudowne!
Chciałabym by Aneczka była tak szczęśliwa gdy zmieniam jej pampersa na świeżego. Niestety, u nas najczęściej jest to ogromny ryk! Nie zrobię Wam zdjęcia bo bym musiała przedłużać dziecięcą traumę z tym faktem związaną. Przywiązanie do kupy ogromne. .. Aneczka najwyraźniej nie rozumie po co nam jej kupa skoro możemy zrobić swoją!
Mi, szczęśliwa Ty! Twoje dziecko pozwala Ci się karmić łyżeczką. Moja Samosia, choć nie Zosia - od razu postanowiła przejąć dowodzenia i od pierwszej łyżeczki musiała SAMA! Więc ubrudzona buzia to nic... bo zaraz ma brudne ręce którymi musi wszystko dotknąć...Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lusesita, u Was od dawna takie problemy ze spaniem czy ostatnio się pogorszyło?
Może na drzemkę połóż się razem z Domi? -
Lusesita wrote:Summer ogolnie to 3 noc taka kiepska. Ale dziś to już w ogóle. Myślę, że to moga być zeby.
A u Was jak?
Mam nadzieję, że to zęby i wkrótce się uspokoi. A co u Twojej starszej córeczki? Zamierzasz kontynuować kp po powrocie do pracy? Ja się biję z myślami co robić, ale chyba chciałabym chociaż z miesiąc spróbować. Mąż się już śmieje, że ciągle przesuwam datę końca kp.
U nas ze spaniem to loteria, ale dziś była jedna z tych lepszych nocy. Od 20 do 22:30 trzy pobudki.. Polożyłam się spać o 23 i Ania pospała w swoim łóżeczku do 2. Między 2 a 6:15 były łącznie 3 pobudki na karmienie, ale budziłam sie częściej, bo mała strasznie się kręci śpiąc ze mną. Ale jeśli uda mi się zlapac 2-3 h snu samej w łóżku i Ania nie zalicza godzinnej przerwy w spaniu to w miarę wysypiam się. Znając życie dziś będzie już gorzej -
Starsza ok. Pomaga mi. Nawet teraz wstała i siedzi z nami.
A z kp to mam dylemat. Gdzieś w głębi chciała bym już przestać, ale trochę mi szkoda i nie potrafię jakoś. Choć nie ukrywam, że czasem mam dosyć.
Jeśli będę nadal kp idąc do pracy, to z pewnością skorzystam z tych przerw dla kobiet kp.
Cieszę się, że chociaż dziś mialyscie z Ania lepszą nocsummer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLusesita- trzymam kciuki żeby to była 3 i ostatnia słaba noc.
Summer- dobrze, że chociaż dziś było lepiej
Mam pytanie do dziewczyn które chodzą z maluszkami na basen. Od kiedy chodzicie? My chcieliśmy od 3mca, nawet wybraliśmy basen. Zajęcia miały się zaczynać 24.03, ale to albo byśmy poszli ten tydzień wcześniej, albo dopiero od 31.03- równo 3mce od narodzin Oskara. A dostałam wczoraj smsa, że zajęcia zaczną się ...10.03. kurcze to 2tyg przed tym co mają podane na stronie.. więc nawet możliwe że nam nie pozwolą jak nie ma skończonych 3 m-cy. A to basen blisko domu, więc się cieszyliśmy, że za długo w aucie po basenie młody nie będzie.
Bo ten termin 10.03 to chyba za wcześnie dla niego co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 07:03
-
Zosiu, Agatko jesteście śliczne
Achia, chyba mocniej trzeba za mnie te kciuki potrzymać, bo koleżanka właśnie przeszła na porodowkęAle dobrze, ona dzisiaj 8 dzień po terminie.
Po 9 ktg i z tego co słyszałam, to mam mieć zrobione usg, potem wyruszam na przechadzkę po schodach, może coś mi rusząWczoraj po południu też trochę chodziłam.
Właśnie jakiś maluszek płacze od ponad 30 minut piętro wyżej na neonatologiimi88 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,
U nas też noc okropna, spałam łącznie może ze 3 godziny... nie wiem czy żeby czy co było grane...
Agatka rozkoszna!
Zosia też, a jak patrzy cudnie!
U nas z przebieraniem i ubieraniem jest dramat. Czasami 15 minut się dosłownie z nią siłuje żeby ubrać pampera... wielo sobie nie wyobrażam teraz ubrać.
-
nick nieaktualny