X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka - ja zatwierdziłam rozliczenie 18.02. :)

Bajkaaa lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa Ibishka - a jakaś torebka/workoplecal? Teraz modne no i wydaje mi się że 12 lat to już taki wiek akurat ;). Mam siostrzenice 11 letnie i one właśnie z torebek ostatnio się bardzo cieszyły

Kaczorka to czekamy na sika!
    Mnie pobolewają jajniki, ciekawe czy coś się zaczyna dziać czy efekt pół nocy leżenia Ninki na moim brzuchu i podbrzuszu...

Malka ale genialnie śpią z kotem <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 12:27

Kaczorka lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też 18.02 złożyłam rozliczenie i po około tygodniu miałam zwrot.

Jestem po ktg, a usg nie będzie, dopiero jak zacznie się poród lub w poniedziałek jeśli nic się nie ruszy.

Fajnie byłam sama od rana, a teraz dali mi taką dzikuskę :/

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja współczuje ze,musisz czekać ale przynajmniej wylez sie i odpocznij bo jiz za moment Bedzie ci tego brakowało:) korzystaj ze snu:)

Dzięki dziewczyny to moze i ja dostane zwrot niedługo:)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2019, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj byłam w pepco, ale po 30 min zaczął ojciec dzwonić że mały płacze a śpi do tej pory. Faceci...
    Spotkalam znajomą i pyta się dla kogo te ciuszki a ja mówie że dla mojego syna, bardzo się zdziwiła bo nawet nie było widać, jak to pod kurtką... oczywiście zapytała sie o imię i gdy jej powiedziałam ona na to...

Rozumiem nie mieliście pomysłu.. 😭😭😭

Dzieciaczki jak zawsze do wycałowania. Ja też mijemu musze kupić jakąś matę bo zaczyna się interesować otaczającym go światem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 12:44

• Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka byłoby lepiej, gdyby materac był wygodniejszy, ale w sumie na sali przedporodowej był gorszy, to nie narzekam aż tak ;) W nocy kiepsko śpię przez to, przy zmianie pozycji łóżka trochę skrzypią. No, ale nie można mieć wszystkiego i najważniejsze, że z synkiem w porządku, ja jeszcze te parę dni wytrzymam (mam nadzieję max 4) :)

Bajkaaa lubi tę wiadomość

HrQwp1.png
    ♡♡♡
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie macie z tymi zwrotami, ja nic nie dostaję (bo nie płacę :P).

Kaczorka bardzo się jaram Twoimi testami :) będą emocje z testowaniem, brakowało mi tego na tym wątku :) i bardzo dziękuję za tę stronę do sprawdzania leków. Ale i tak mam wątpliwości - na tej stronie substancja czynna leku jest jako "low risk", a w ulotce leku, że przenika do mleka i nie powinno się go stosować... I jak tu słusznie postąpić?

Nika piękna Łusia :) i ma duuużo zabawek! Piękny ten pałąk, już żałuję, że kupiliśmy klasyczną matę :/

Pilik naprawę podziwiam, że dajesz radę spać z Ninką na sobie... Znaczy rozumiem, że nie masz wyjścia, ale i tak podziwiam.

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa - z tego co wiem, to można się tą stroną sugerować :) a na ulotce muszą być pewnie ostrzeżenia.
    Wydaje mi się, że lekarstwo nie powinno mieć wpływu na Agatkę :)

Mamunia - to koleżanka się wykazała.. niech ją drzwi ścisną!!
    Ludzie to czasami powinni się w język gryźć.

Pilik - mam nadzieję, że to właśnie jajniki się szykują do pierwszej owulacji u Ciebie :)

Ja to trochę w ciemno ostatnio działałam, bo temperatury nie mierzę, testów nie robiłam.. sugerowałam się śluzem i właśnie bólem jajników. Wg tego owu była w niedzielę, czyli dziś jest 6dpo.
    Ale wg aplikacji w poniedziałek powinnam dostać @. Zobaczymy :p

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2019, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sluź rozciagliwy i jajnik wczoraj bolał, ale wątpie w to żebym miała już owulacje.

Kaczorka wiec kiedy testujesz? Mi rowniez brakuje zdjęć testów, przynajmniej na dinusiach sie ostatnio naogladałam ❤❤❤

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamunia - planuję w mniemanym 12 dpo, czyli 08.03. Tak z okazji Dnia Kobiet ;) o ile faktycznie wcześniej @ nie przyjdzie! Bo z tą to nigdy nic nie wiadomo..

Ale mam już jakby co testy owu - z Domowego Laboratorium :) 5+2 gratis :p
    I 2 bobki wzięłam.

sliweczka92, Achia, Cabrera, -Mamunia-, Nadzieja22, Anna Stesia, JustynaG, Aga9090 lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2019, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy któraś z Was miała kropelki d3 dla maluszka z firmy APO kupiłam w gemini bo byly jako bestseller ale jakas mała dawka. I te 200 dawek.

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamunia ja miałam. 400jm to akurat dla dziecka do 6mż :-)

Ibishka ja ostatnio stawiam na karty podarunkowe. Empik, sinsay, hm lub coś w tym stylu.
    Wolę to, niz nietrafiony prezent. Ale tunel aerodynamiczny, czad :-)

Bajka ja rozliczyłam się przez internet 18.02 I wczoraj dostałam zwrot.

Nika kurcze, sama nie wiem dawno nie miałam styczności z angielskim..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 14:29

Bajkaaa, -Mamunia- lubią tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za mną już 4 rundka po schodach, chodzę po ok 10 minut, bo więcej nie daję rady :) Ale w planach jeszcze minimum dwa razy tyle. Jak chodzę to zaczynam czuć brzuch, także jest ok :) Położna mnie spotkała na schodach i pyta gdzie idę, ja na to, że mam ambitny plan niedługo urodzić ;)

pilik, -Mamunia-, Lusesita, Achia, Anna Stesia, JustynaG, Siwulec, Lena21, Lunaris lubią tę wiadomość

HrQwp1.png
    ♡♡♡
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2019, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka- jak masz w poniedziałek dostać @ to czemu chcesz testować dopiero 8.03?:p

Nadzieja- cały czas trzymam kciuki!:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 15:10

Nadzieja22 lubi tę wiadomość

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamunia - my teraz używamy tych kropelek, ale daję podwójną dawkę. Zaraz nam się kończy i już mam jakieś inne, ale nie pamiętam nazwy.

-Mamunia- lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn, gratuluję z całego serca, tulcie się z syneczkiem! <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2019, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak oto Pięknooki leży i rozmawia z jeżykami na kocyku od cioci Izape :) on potrafi naprawdę długo sobie z nimi plotkować, jesteśmy aż w szoku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 18:59

pilik, Bajkaaa, blue00, JustynaG, Nadzieja22, KateHawke, Patrycja20, moniśka..., Minnie89, Lusesita, nowa na dzielni, Kaczorka, sliweczka92, Siwulec, Jeżowa, Rucola, Lena21, Yoselyn82 lubią tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja współczuje ze,musisz czekać ale przynajmniej wylez sie i odpocznij bo jiz za moment Bedzie ci tego brakowało:) korzystaj ze snu:)

Dzięki dziewczyny to moze i ja dostane zwrot niedługo:)

Kurczę dopiero zauważyłam ze nie wysłałam postu hahaha

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • reset Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ratunku! Przy podcieraniu zauważyłam taki kawowo - brązowy śluz (nie ma krwawienia, nie ma plamienia). Proga miałam wczoraj ładnego, więc to raczej nie to.
    Brzuch i krzyż bolą okresowo. Możliwe, że to dlatego, że za długo byłam na nogach? Wystarczy łóżko?

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2019, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weź nospę i magnez i się połóż,to częsty objaw na początku ciąży.Bierzesz dupka?Jak nie to warto wziąść.

‹‹ 3011 3012 3013 3014 3015 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ