Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aa Ibishka - a jakaś torebka/workoplecal? Teraz modne no i wydaje mi się że 12 lat to już taki wiek akurat
. Mam siostrzenice 11 letnie i one właśnie z torebek ostatnio się bardzo cieszyły
Kaczorka to czekamy na sika!
Mnie pobolewają jajniki, ciekawe czy coś się zaczyna dziać czy efekt pół nocy leżenia Ninki na moim brzuchu i podbrzuszu...
Malka ale genialnie śpią z kotemWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 12:27
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Ja też 18.02 złożyłam rozliczenie i po około tygodniu miałam zwrot.
Jestem po ktg, a usg nie będzie, dopiero jak zacznie się poród lub w poniedziałek jeśli nic się nie ruszy.
Fajnie byłam sama od rana, a teraz dali mi taką dzikuskę -
nick nieaktualnyA ja dzisiaj byłam w pepco, ale po 30 min zaczął ojciec dzwonić że mały płacze a śpi do tej pory. Faceci...
Spotkalam znajomą i pyta się dla kogo te ciuszki a ja mówie że dla mojego syna, bardzo się zdziwiła bo nawet nie było widać, jak to pod kurtką... oczywiście zapytała sie o imię i gdy jej powiedziałam ona na to...
Rozumiem nie mieliście pomysłu.. 😭😭😭
Dzieciaczki jak zawsze do wycałowania. Ja też mijemu musze kupić jakąś matę bo zaczyna się interesować otaczającym go światem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 12:44
-
Bajka byłoby lepiej, gdyby materac był wygodniejszy, ale w sumie na sali przedporodowej był gorszy, to nie narzekam aż tak
W nocy kiepsko śpię przez to, przy zmianie pozycji łóżka trochę skrzypią. No, ale nie można mieć wszystkiego i najważniejsze, że z synkiem w porządku, ja jeszcze te parę dni wytrzymam (mam nadzieję max 4)
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Fajnie macie z tymi zwrotami, ja nic nie dostaję (bo nie płacę
).
Kaczorka bardzo się jaram Twoimi testamibędą emocje z testowaniem, brakowało mi tego na tym wątku
i bardzo dziękuję za tę stronę do sprawdzania leków. Ale i tak mam wątpliwości - na tej stronie substancja czynna leku jest jako "low risk", a w ulotce leku, że przenika do mleka i nie powinno się go stosować... I jak tu słusznie postąpić?
Nika piękna Łusiai ma duuużo zabawek! Piękny ten pałąk, już żałuję, że kupiliśmy klasyczną matę
Pilik naprawę podziwiam, że dajesz radę spać z Ninką na sobie... Znaczy rozumiem, że nie masz wyjścia, ale i tak podziwiam. -
Jeżowa - z tego co wiem, to można się tą stroną sugerować
a na ulotce muszą być pewnie ostrzeżenia.
Wydaje mi się, że lekarstwo nie powinno mieć wpływu na Agatkę
Mamunia - to koleżanka się wykazała.. niech ją drzwi ścisną!!
Ludzie to czasami powinni się w język gryźć.
Pilik - mam nadzieję, że to właśnie jajniki się szykują do pierwszej owulacji u Ciebie
Ja to trochę w ciemno ostatnio działałam, bo temperatury nie mierzę, testów nie robiłam.. sugerowałam się śluzem i właśnie bólem jajników. Wg tego owu była w niedzielę, czyli dziś jest 6dpo.
Ale wg aplikacji w poniedziałek powinnam dostać @. Zobaczymy :p -
nick nieaktualny
-
Mamunia - planuję w mniemanym 12 dpo, czyli 08.03. Tak z okazji Dnia Kobiet
o ile faktycznie wcześniej @ nie przyjdzie! Bo z tą to nigdy nic nie wiadomo..
Ale mam już jakby co testy owu - z Domowego Laboratorium5+2 gratis :p
I 2 bobki wzięłam.sliweczka92, Achia, Cabrera, -Mamunia-, Nadzieja22, Anna Stesia, JustynaG, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamunia ja miałam. 400jm to akurat dla dziecka do 6mż
Ibishka ja ostatnio stawiam na karty podarunkowe. Empik, sinsay, hm lub coś w tym stylu.
Wolę to, niz nietrafiony prezent. Ale tunel aerodynamiczny, czad
Bajka ja rozliczyłam się przez internet 18.02 I wczoraj dostałam zwrot.
Nika kurcze, sama nie wiem dawno nie miałam styczności z angielskim..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 14:29
Bajkaaa, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Za mną już 4 rundka po schodach, chodzę po ok 10 minut, bo więcej nie daję rady
Ale w planach jeszcze minimum dwa razy tyle. Jak chodzę to zaczynam czuć brzuch, także jest ok
Położna mnie spotkała na schodach i pyta gdzie idę, ja na to, że mam ambitny plan niedługo urodzić
pilik, -Mamunia-, Lusesita, Achia, Anna Stesia, JustynaG, Siwulec, Lena21, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak oto Pięknooki leży i rozmawia z jeżykami na kocyku od cioci Izape
on potrafi naprawdę długo sobie z nimi plotkować, jesteśmy aż w szoku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 18:59
pilik, Bajkaaa, blue00, JustynaG, Nadzieja22, KateHawke, Patrycja20, moniśka..., Minnie89, Lusesita, nowa na dzielni, Kaczorka, sliweczka92, Siwulec, Jeżowa, Rucola, Lena21, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Nadzieja współczuje ze,musisz czekać ale przynajmniej wylez sie i odpocznij bo jiz za moment Bedzie ci tego brakowało:) korzystaj ze snu:)
Dzięki dziewczyny to moze i ja dostane zwrot niedługo:)
Kurczę dopiero zauważyłam ze nie wysłałam postu hahaha -
Dziewczyny, ratunku! Przy podcieraniu zauważyłam taki kawowo - brązowy śluz (nie ma krwawienia, nie ma plamienia). Proga miałam wczoraj ładnego, więc to raczej nie to.
Brzuch i krzyż bolą okresowo. Możliwe, że to dlatego, że za długo byłam na nogach? Wystarczy łóżko?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny