Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ile czasu używałyście pampersów 1? I ile średnio idzie dziennie? Pampers Premium Care są na dużej promocji w Rossmannie, bo zmieniają szatę graficzną i myślałam, żeby kupić. Gdyby młodemu nie podpasowały, to myślę, że bez problemu ktoś kupi za taką cenę (rozmiar 1 88 szt za 29zl, a 2 80 szt za 22zl). Póki co mam w domu 2 x 88szt rozmiaru 1, 1 x 80szt rozmiaru 2. Teraz kupiłam 4 paczki 2, ale właśnie zastanawiam się jeszcze nad 1.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 07:16
-
Nadzieja, jedno opakowanie 22 i jedno 88, później wskoczyłyśmy na 2, a Ania urodziła się drobna, więc raczej szłabym w zapas 2.
Na początku szło 10-12 sztuk dziennie, później około 8.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 07:21
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja nie kupuj więcej 1- moj był mały, drobny.mialam 1 paczkę tych 88szt Pampers, zużyliśmy plus lidlowe mała paczka 1 i weszliśmy w 2. Jak braknie to wtedy dokupisz. A może Ci od razu wejdzie w 2? Tak też bywa.choc to raczej z waga 4kg i więcej
tak miała moja kumpela. Ale też nie szalabym z zapasami. 4 paczki to dużo. Kupowalabym na bieżąco zwłaszcza że nie wiesz jak zareaguje Mikołaj na te pampersy. Nam np nie podeszły
No i ten, właśnie dlatego napisałam że nie ma co porównywaća kiedy zakładają balonik?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 07:23
Nadzieja22, KateKum lubią tę wiadomość
-
Nie umiem dadac zdjecia przez fotosik, a zapodaj cos mi szwankuje..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 07:39
Lusesita, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Zrobiłam dziś test. W pierwszych minutach jakieś blade coś się pojawiło. A teraz mama mi wlazła do łazienki i nie mogę się dostać do niego
Reset - jak już Nadzieja napisała HiMommy
Nadzieja - nie rób dużych zapasów, bo dupeczki szybko rosną
Lusesita - jakieś super pączki musiały byćreset, Nadzieja22, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Dzięki bardzo, to nie kupuję więcej 1, a 2 i tak już więcej nie ma w okolicznych rosskach
Lusesita reszta chyba 10 zł taniej, ale musiałabyś sprawdzić, bo nie pamiętam szczerze mówiąc,
Yos nie widać zdjęcia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 07:34
-
Lunaris powiec mi ty dostalas 2 pity ze szpitala i z Zusu? bo ja mam tylko ze szpitala i nie wiem czy mam miec jeszcze jakis czy juz nie?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Achia niby dzisiaj, ale nic konkretnego nie wiem. Jak tylko się dowiem, to dam znać oczywiście
Achia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
trochę Was nadrobiłam w nocy ale mało co zapamiętałam !
Nadzieja trzymam kciuki by w końcu Twój uparciuszek wyszedł
Kaczorka czekam na zdjęcie testu
Lunaris cieszę się ze z bioderkami wszystko ok my wcZoraj tez byliśmy u nas tez jest dobrZe
A to moje dziecię dziś :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e06027ae4d22.jpg
Edit: Achia ja zwykłej oliwkido całego ciała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 07:41
Nadzieja22, Yoselyn82, Lusesita, Kaczorka, Achia, Morusek, moniśka..., Rucola, JustynaG, Karma88, Luna1993, Cabrera, KateKum, Bajkaaa, emi2016, frezyjciada, KateHawke, Aga9090, Lunaris, Anna Stesia, Minnie89, Jeżowa, Bunia86, blue00, pilik, sliweczka92, Siwulec, -Mamunia-, ef36, Barbarka1984, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
A o to mój przystojniaczek. Urodzony 28.02.2019 przez cc Apgar 10
Waga 3150
nie cytujcie potem usuneWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 13:40
Lusesita, Achia, Patrycja20, Morusek, Nadzieja22, ibishka, Kaczorka, moniśka..., Rucola, Aga9090, JustynaG, Karma88, Luna1993, Cabrera, Fozzie Bear, KateKum, Bajkaaa, emi2016, frezyjciada, KateHawke, veritaserum, Lunaris, Anna Stesia, mi88, Minnie89, Jeżowa, Bunia86, blue00, pilik, summer86, sliweczka92, Siwulec, Sarna84, -Mamunia-, JuicyB, Ochmanka, Madzik34 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Yos prześliczny
Patrycja ale słodko śpi Twoja Kruszynka
Achia ja przez ciążę i po porodzie używałam kremy z Pharmaceris M. Niestety, już to nigdzie nie ma.
Później olejek że słodkich migdałów, a teraz wróciłam do Bio Oil. Ale i tak boję się o moje cycki. To już prawie rok karmienia. Bez echa nie przejdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 07:46
Patrycja20, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Yos cudny Michałek
A zapomniałam się pochwalić waga 4500 na cycu ! Chyba dobrze karmie ssaka
I dziś lecę na przegląd do doktorkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 07:46
Nadzieja22, reset, Kaczorka, Lusesita, Yoselyn82, Rucola, Bajkaaa, KateHawke, Aga9090, Jeżowa, pilik, sliweczka92, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Patrycja - słodziutko sobie niunia śpi
A jak Ty się czujesz?
Yose - Michałek cudny
Podaj jeszcze wagę i wzrosto ile to nie tajemnica
Lusesita - aż jestem ciekawa tych 50zł
A to moje testy - u góry wczorajszy po godzinie, na dole dzisiejszy po pół godziny.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81115176c2e1.jpg
Nadzieja22, Lusesita, Aga9090, JustynaG, Patrycja20, Achia, Luna1993, Cabrera, KateKum, Bajkaaa, emi2016, KateHawke, veritaserum, Morusek, Lunaris, Anna Stesia, Minnie89, Jeżowa, blue00, ibishka, moniśka..., pilik, sliweczka92, Rucola, Siwulec, Sarna84, summer86, -Mamunia-, JuicyB, Jadranka, Lena21, ef36, Barbarka1984, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
Patrycja śliczna królewna
Piękna waga Kajusi.
Yos, Michałek to mały słodziak
Wow Kaczorka, jaka krecha dzisiaj!Kaczorka, Patrycja20, Yoselyn82 lubią tę wiadomość