Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ile czasu używałyście pampersów 1? I ile średnio idzie dziennie? Pampers Premium Care są na dużej promocji w Rossmannie, bo zmieniają szatę graficzną i myślałam, żeby kupić. Gdyby młodemu nie podpasowały, to myślę, że bez problemu ktoś kupi za taką cenę (rozmiar 1 88 szt za 29zl, a 2 80 szt za 22zl). Póki co mam w domu 2 x 88szt rozmiaru 1, 1 x 80szt rozmiaru 2. Teraz kupiłam 4 paczki 2, ale właśnie zastanawiam się jeszcze nad 1.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 07:16
-
Nadzieja, jedno opakowanie 22 i jedno 88, później wskoczyłyśmy na 2, a Ania urodziła się drobna, więc raczej szłabym w zapas 2.
Na początku szło 10-12 sztuk dziennie, później około 8.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 07:21
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja nie kupuj więcej 1- moj był mały, drobny.mialam 1 paczkę tych 88szt Pampers, zużyliśmy plus lidlowe mała paczka 1 i weszliśmy w 2. Jak braknie to wtedy dokupisz. A może Ci od razu wejdzie w 2? Tak też bywa.choc to raczej z waga 4kg i więcej
tak miała moja kumpela. Ale też nie szalabym z zapasami. 4 paczki to dużo. Kupowalabym na bieżąco zwłaszcza że nie wiesz jak zareaguje Mikołaj na te pampersy. Nam np nie podeszły
No i ten, właśnie dlatego napisałam że nie ma co porównywać
a kiedy zakładają balonik?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 07:23
Nadzieja22, KateKum lubią tę wiadomość
-
Nie umiem dadac zdjecia przez fotosik, a zapodaj cos mi szwankuje..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 07:39
Lusesita, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Zrobiłam dziś test. W pierwszych minutach jakieś blade coś się pojawiło. A teraz mama mi wlazła do łazienki i nie mogę się dostać do niego

Reset - jak już Nadzieja napisała HiMommy
Nadzieja - nie rób dużych zapasów, bo dupeczki szybko rosną
Lusesita - jakieś super pączki musiały być
reset, Nadzieja22, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Dzięki bardzo, to nie kupuję więcej 1, a 2 i tak już więcej nie ma w okolicznych rosskach

Lusesita reszta chyba 10 zł taniej, ale musiałabyś sprawdzić, bo nie pamiętam szczerze mówiąc,
Yos nie widać zdjęcia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 07:34
-
Lunaris powiec mi ty dostalas 2 pity ze szpitala i z Zusu? bo ja mam tylko ze szpitala i nie wiem czy mam miec jeszcze jakis czy juz nie?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Achia niby dzisiaj, ale nic konkretnego nie wiem. Jak tylko się dowiem, to dam znać oczywiście
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
trochę Was nadrobiłam w nocy ale mało co zapamiętałam !
Nadzieja trzymam kciuki by w końcu Twój uparciuszek wyszedł
Kaczorka czekam na zdjęcie testu
Lunaris cieszę się ze z bioderkami wszystko ok my wcZoraj tez byliśmy u nas tez jest dobrZe
A to moje dziecię dziś :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e06027ae4d22.jpg
Edit: Achia ja zwykłej oliwki
do całego ciała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 07:41
Nadzieja22, Yoselyn82, Lusesita, Kaczorka, nick nieaktualny, Morusek, moniśka..., Rucola, JustynaG, Karma88, nick nieaktualny, nick nieaktualny, KateKum, Bajkaaa, emi2016, nick nieaktualny, KateHawke, nick nieaktualny, Lunaris, Anna Stesia, Minnie89, Jeżowa, Bunia86, nick nieaktualny, pilik, sliweczka92, Siwulec, nick nieaktualny, ef36, Barbarka1984, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
A o to mój przystojniaczek. Urodzony 28.02.2019 przez cc Apgar 10
Waga 3150
nie cytujcie potem usune
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 13:40
Lusesita, nick nieaktualny, Patrycja20, Morusek, Nadzieja22, ibishka, Kaczorka, moniśka..., Rucola, nick nieaktualny, JustynaG, Karma88, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fozzie Bear, KateKum, Bajkaaa, emi2016, nick nieaktualny, KateHawke, nick nieaktualny, Lunaris, Anna Stesia, mi88, Minnie89, Jeżowa, Bunia86, nick nieaktualny, pilik, summer86, sliweczka92, Siwulec, Sarna84, nick nieaktualny, JuicyB, Ochmanka, Madzik34 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Yos prześliczny

Patrycja ale słodko śpi Twoja Kruszynka
Achia ja przez ciążę i po porodzie używałam kremy z Pharmaceris M. Niestety, już to nigdzie nie ma.
Później olejek że słodkich migdałów, a teraz wróciłam do Bio Oil. Ale i tak boję się o moje cycki. To już prawie rok karmienia. Bez echa nie przejdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 07:46
Patrycja20, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Yos cudny Michałek

A zapomniałam się pochwalić waga 4500 na cycu ! Chyba dobrze karmie ssaka
I dziś lecę na przegląd do doktorka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 07:46
Nadzieja22, reset, Kaczorka, Lusesita, Yoselyn82, Rucola, Bajkaaa, KateHawke, nick nieaktualny, Jeżowa, pilik, sliweczka92, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Patrycja - słodziutko sobie niunia śpi

A jak Ty się czujesz?
Yose - Michałek cudny
Podaj jeszcze wagę i wzrost
o ile to nie tajemnica 
Lusesita - aż jestem ciekawa tych 50zł
A to moje testy - u góry wczorajszy po godzinie, na dole dzisiejszy po pół godziny.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81115176c2e1.jpg
Nadzieja22, Lusesita, nick nieaktualny, JustynaG, Patrycja20, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, KateKum, Bajkaaa, emi2016, KateHawke, nick nieaktualny, Morusek, Lunaris, Anna Stesia, Minnie89, Jeżowa, nick nieaktualny, ibishka, moniśka..., pilik, sliweczka92, Rucola, Siwulec, Sarna84, summer86, nick nieaktualny, JuicyB, Jadranka, Lena21, ef36, Barbarka1984, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
Patrycja śliczna królewna
Piękna waga Kajusi.
Yos, Michałek to mały słodziak
Wow Kaczorka, jaka krecha dzisiaj!
Kaczorka, Patrycja20, Yoselyn82 lubią tę wiadomość