Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tak kompletnie od czapy, ale przypomniało mi się - Justyna, tak to ja polecam Tess Gerritsen
mam nadzieję, że Ci się Chirurg będzie podobał, jest cała seria z udziałem Maury Isles i Jane Rizzoli, ale Gerritsen pisze też książki "stand alone" i z nich bym polecała najbardziej "Grawitację" (zbieżność tytułu z filmem, inna fabuła) i "Umrzeć po raz drugi". Ja obecnie na słuchafonach mam "Kasację" Mroza i powoli zaczynam rozumieć fenomen tego pisarza - książka odbiega od innych polskich kryminałów według mnie!
Nika cudowną czapencję ma Łusia - sama ją robiłaś czy to kupna?
Myśmy dzisiaj byli w kinie na Green book - niestety nie wiem, jak się kończy, bo musieliśmy wyjść przed czasem... Agatka wpadła w taką histerię, że teściowa nie dała radyjak wróciliśmy i usłyszałam ten przeszywający płacz to byłam na siebie tak wściekła, że w ogóle gdziekolwiek poszłam
a karmiąc ją płakałam ja, bo było mi tak strasznie smutno, że ona biedna tyle płakała nim mama mogła ją uspokoić
-
Achia, w sumie od rana był tłok, ale koło 17 już się rozluźniło, bo aż pytałam położną
Na pewno nie będą mnie tyle trzymać co Ciebie, wątpię że do końca tygodnia będą czekali. A Ty cewnik miałaś? Widziałam wcześniej fotki Oskarka, cudne uśmieszki
Reset beta bombowaA suwak piękny!
Pilik zobaczymy jutro co zdecydująMoja mama w każdej ciąży miała parę dni przed terminem masaże i jej się nie osłabiła szyjka, także pewnie zależy jak to ze wszystkim bywa. Ninka superowa
Nika, Łusię też widziałam, słodka jest w tej czapeczceI nie podniecać mi się tu, po prostu mąż mnie zaskoczył, bo wrócił wcześniej z pracy i przyjechał do mnie
I to nie sam! Z twisterami z kfc!
Bunia śliczna dzidziaCieszę się, że wszystko w porządku.
Fozzie a nagadaj mu więcej! Skoro, w pewnym sensie, wtula się w pęcherz przez Ciebie, to może go teraz przez Ciebie puściKluska z tatą ma mega słodkie zdjęcie
Anna Stesia kompletnie nie wiem o czym jest Twoja wypowiedź dotycząca tekstu, który wrzuciła Lena (jego też nie koniecznie zrozumiałam), ale lubię to!
Rucola, spokojnie, jakbym to tak nic nie napisała, że coś się dzieje
Lunaris, mąż dowiozł nowe zatyczki (nawet dwie różne paczki do testowania), bo tamte mimo, że świetnie nie przepuszczały dźwięku, to niestety miały twarde plastikowe końce i jak się obracałam, to zahaczały o poduchę i wypadały (to jakieś porządne, budowlane zatyczki).
reset, Anna Stesia, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
JuicyB jak Ty to pięknie napisałaś
strasznie mnie rozczuliło Twoje dojrzałe, takie ciepłe, czułe macierzyństwo
jesteś na kolejnym levelu
najpierw jesteśmy naszymi dziećmi zauroczone/ zakochane lub po prostu przestraszone. Poznajemy się, A potem jest ten wybuch tej dojrzałej miłości -jak nasz dzieć staje się małym ludziem
i tak można na niego patrzeć i zachwycać się że to nasze dzieło! że już taki duży i mądry a przecież jeszcze taki malutki... Dużo zdrówka dla Hubcia i dla Ciebie- co byś podołała wszystkim obowiązkom i miała jeszcze chwilę dla siebie
Nadzieja ja miałam cewnik przy każdym porodzie: w pierwszym wyskoczył już po niecałej godzinie, zrobił mi ładne rozwarcie i zaczęła się akcja. Przy Stasiu cewnik siedział do kolejnego dnia ale okazało sie że utknął w pochwie bo z szyjki wypadł, niestety akcja nie ruszyła ale i tak suma sumarum urodzilamŻyczę Ci owocnego cewnikowania
to nic nie boli.
Nadzieja22, Anna Stesia, JuicyB lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Chciałam Cie przeprosić, Reset, bo tak sobie żartowałam z tymi skarpetkami, aż Cię przymusiłam do coming outu związanego ze stopami. Współczuję operacji i nie wiem, jak to jest w ciąży, ale chyba relaksyna niespecjalnie będzie pomocna.
Niestety już wiem, że nie będzie. Zresztą ortopeda mi mówił, że ciąża będzie wyzwaniem dla moich stóp, a co potem to nie wie nikt... Dlatego dopóki dam radę to nacieszę się bieganiem w moich szpilkach
I nie przejmuj się - jakbym nie chciała, to bym nie zdradziła się z moimi orto- traumami:*
Anna Stesia lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Lunaris poproszę scenariusz z cewnikiem nr 1
Kurde mogłabym dzisiaj rodzić, bo na porodówce na nocnej zmianie jest super doktor, robił mi 1 prenatalne i pracuje z moim ginem. Niedawno go minęłam w kuchni podgrzewając twistera i chwilę gadaliśmy, bo sam mnie skojarzył (może to ta sexi pożamka?).
reset, Barbarka1984, Kaczorka, KateKum, pilik, Lena21 lubią tę wiadomość
-
„Na wszystko, co przed nami, patrzę z radością”
Juicy, uwielbiam czytać o Waszej wspólnej z Hubertem drodze. Raz, że – jak to ładnie Lunaris ujęła – piszesz o tym dojrzale i rozczulająco jednocześnie, a dwa – że za chwilę moje pacholę będzie na podobnym etapie. Bardzo się cieszę, że powrót do pracy i współpraca z nianią dobrze się Wam układa. I podziwiam za wyluzowanie w kategorii kapcie+wspinaczka. U mojego dziecięcia nie widzę, niestety, żadnych oznak ostrożności, wręcz przeciwnie, jest jak ładunek wybuchowy w każdej części Bonda – zaprogramowany na autodestrukcję.
Summer, kilka dziewczyn na forum wie, czym się zajmuję zawodowo i, że tak to ujmę, czar prysłWięc muszę utrzymywać, że zajmuję się czymś atrakcyjnym, wartościowym i pożytecznym, np. projektuję szelki maklerom giełdowym, jestem testerem wibratorów lub wypasam szczekuszki na wzgórzach Armenii.
Nadzieja, mąż spisał się na medal. Chciał Ci kupić naprawdę solidne zatyczki do uszuCzekamy na Mikołaja w napięciu!
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
AnnaStesia
JuicyB, cieszę się, że u Was się układa.. Pięknie opisujesz dorastanie Huba, niesamowicie podziwiam za podejście. U nas klapki emka też są obiektem westchnień, ale jakoś jeszcze się nie przełamalismy, żeby dać Ani się do nich dorwać. Drugi ulubiony cel to kółka od wózka, gdy stoi w przedpokoju a nie w garazuFajnie, że Hub taki ostrożny w eksplorowaniu wzniesień, nasza Ania jest bardziej romantyczna niż rozważna, a przy tym niesamowicie delikatna, bo każde lekkie stuknięcie np. o szczebelki kojca kończy się płaczem.
A co do pracy, dajesz nadzieję, że da się to wszystko jakoś ogarnąć.
Nadzieja, jeśli noc nie przyniesie rozkrecenia akcji to życzę Ci dużo snu.Nadzieja22, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Heh no u nas też od dziś wyższy Level, ale niestety, jak to Anna Stesia napisała, nastawiony na autodestrukcje .
Domi zrobiła fobie jak8s czas temu pchacz z krzesła. Później zaczęła powolutku pchać przed doba większą zabawkę i robić kroki. A dziś mąż zażartował po powrocie z pracy, żeby przyszła do niego, a ona hyc, puściła kanapę i upadła. Szok. Nie umie jeszcze złapać równowagi, a już by Chciała chodzić. Tak odrazu.
Na pudło od zabawek próbuje wejść, na kanapę nogę zadziera. Teraz nawet na chwilę oka z niej nie mogę spuścić. -
JuicyB, dziękuję za Twój post. Na trojmiejską kawę jak najbardziej się piszę (pozdrawiam serdecznie znad dojarki :p).
Chciałabym podejść do poznawania świata przez Aneczkę tak jak Ty. Bez spiny, bez biegania za nią. Nie chcę zabezpieczać całego mieszkania (choć oczywiście moją witrynę ze szkłem na 12 osòb zabezpiecze a detergenty przeniosę wyżej). Mam nadzieję, że uda mi się podejść do tematu tak jak Ty.
A jak już się spotkamy w maju to nasze dzieci będą mogły razem lizać klocki,a co tam
Jeżowa, jeśli mi się spodoba Chirurg to będę szła w jej wszystkie książki.
A Mroza właśnie słucham Inwigilację.
Zrobiłam sobie plik w excelu z pochlonietymi książkami w tym roku, żebym potem wiedziała czy czytałam/słuchałam... Bo już mi się dejavu zdarzało... Czyli czytam i się zastanawiam skąd ja znam fabułę
AnnaStesia, no tak. Jak moglam na to nie wpasc. Tester wibratorów! Ty opisująca kobiecy orgazm w sposób elokwentny i subtelny! Masz tę pracę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 23:21
Kaczorka, Rucola lubią tę wiadomość
-
A ja dopiero teraz nadrabiam. Caly dzien ze wszystkim do tylu jestem
Kaczorka cuuuudna krecha (nie takie straszydlo jak u mnie hahaha)
Reset betunia pierwsza klasa
Lamka super, ze jestes
Pilik Ninka to zywe srebroNa reszte zdjec sie nie zalapalam niestety
Bunia sliczny fasolinek
Summer, JuicyB u nas tez kapcie wszelakie najlepsze na swiecie.
Lece spac, buziaki
Aaaaa na fotki kilku psiaczkow sie zalapalam, kochane futrzakiKaczorka, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim.
U nas od pół godziny harce Anuśki na łóżku, oberwałam z główki w oko, ciekawe czy siniak będzie
Lusesita, śniło mi się, że pochwaliłaś się pozytywnym testem -
Summer oby to nie byl sen proroczy
U was harce, a u nas jeczenie i cyc. Szczepienie dziś odpuszczę, bo wczoraj jej z nosa cieklo. Wydaje mi się, że to alergiczne, bo oczy trze, ale wolę nie ryzykować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 05:58
-
nick nieaktualnyLamka- czeeść
co u Was??
Juicy- dołączam się do zachwytów nad wpisem. Chyba będę co niektóre screenować i do nich wracaćna kawę się piszę jeśli będę w Gdańsku
Jeżowa, Justyna- też lubię książki Tess Geritsentylko jakoś nie moge się przełamać by ściągnąć audiobooka, bo ja lubię po prostu czytać. Sama. Tak samo jak nie lubię filmów z lektorem.
Nadzieja - w zasadzie już trzymają Cię dłużej niż mnie- ja przyszłam w czwartek, urodziłam w poniedziałek i w środę wyszłamale nie ma co tego porównywać bo ja byłam po terminie, stricte na wywołanie,a Tobie dali jeszcze szansę
Cewnik miałam, wypadł sam po paru godzinach, ale ani rozwarcia mi nie zrobił ani nie rozkręcił skurczy .oby u Ciebie było inaczej.
Oskar nie śpi od ok 5, teraz zasypia z cyckiem w buzi. Tak to wiercił się, patrzył, gadał, już drugą noc imprezę po 5 sobie urządza :p
Tylko wzięłam go na poduche do karmienia i teraz boje się odłożyć :pWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 06:20
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Dołączam do matek dzieci destrukcyjnych! Mimo, że ma Aluśka opanowane schodzenie z kanapy, to czasami z rozpędu zamiast tyłem, to próbuje zejść przodem - głową w dół.. wspina się i włazi wszędzie, bez względu na konsekwencje. Zamiast chodzić - biega i nie patrzy pod nogi, co często kończy się upadkiem na kolana.
Taki mały szogun ciekawy świata
Tymczasem zasnęła wczoraj zaraz po kolacji (koło godziny 18-18:30) i śpi nadal :p z krótką przerwą na zmianę odzienia. Pół nocy wprawdzie na cycu, ale co tam
Nadzieja - i jak tam?Nadzieja22, Lusesita, JustynaG, KateHawke, pilik, JuicyB lubią tę wiadomość
-
Rozczulił mnie ten opis..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/62d05f4fda09.jpgNadzieja22, veritaserum, summer86, Lusesita, Morusek, JustynaG, Patrycja20, Bajkaaa, Yoselyn82, moniśka..., Rucola, Cabrera, KateHawke, Lunaris, Anna Stesia, Bunia86, pilik, Lena21, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Achia, ja jestem dopiero 2 dni po terminie, gdyby nie te skurcze w czwartek, to bym dopiero w poniedziałek tu trafiła
Ja zostałam przed chwilą podpięta pod ktg, za około godzinę obchód. Skurcze dalej z 2-3 mocne na godzinę. Mogłoby się rozkręcić i porządnie walnąć, a nie tyle czasu męczyćZjadłam przed podpięciem banana i batonika musli, żeby młody trochę poszalał. Ostatnio jak byłam podpięta tak rano, to większość zapisu spał. Nic dziwnego, my o takiej porze śpimy
-
nick nieaktualnyI ja się witam po dobrej nocy Ania zasnęła o 19.30 spala do 6 i tylko 4 pobudki
wyspalam się.
Rucola z teściowa nie jestem skłócona. Ona udaje że nic się nie stało chociaż musi się domyśleć bo żegnałam się z nią bardzo oschle . Zobaczymy
Juicy super podejście i ja mam podobne. Ania moje klapki sobie upodobała od kilku dni i tylko raz dziennie ścieram spodnia część a tak to bawi się nimi najlepiej.
Anna Stesia niestety teściowe mają to chyba do siebie. Moja ma 3 synków i z każdą synowa słaby kontakt . Że mną do tej pory miała najlepszy ale miarka się przebrała. Myślę że w dużej mierze wynika to z tego że od 10 lat jest sama a mam jakieś takie wrażenie że jak obok jest ta gorsza płeć to często hamuje kobiety w różnych zapędach ;p ( widzę po moich rodzicach )
Nadzieja ale ten Mikołaj uparty !
Lunaris nie martw się. My też ciągle jeszcze dość mocno napiętea głównie jedna strona co wynika z asymetrii delikatnej. A była ogromna na początku ale Ania od 22 tyg ciąży nie zmieniła pozycji w brzuchu...miała dość mocno spłaszczona głowę ok 2 miesiąca życia i byliśmy u neurologa który powiedział mi że jest dobrze i chyba spłaszczonej głowy nie widziałam jeszcze. I się uspokoiłam i jest dobrze. W tym momencie rehabilitujemy ja raz na dwa tyg bardziej dla świętego spokoju niz dużej potrzeby.Nadzieja22, KateHawke, Lunaris, pilik lubią tę wiadomość
-
Kaczorka, co to za aplikacja?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.