Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Moniska życzę żeby mąż coś przemyślał - mój jutro wyjeżdża na 4 dni na narty i widzę, że nie cieszy się tak jak zawsze na wyjazd, bo mówi, że będzie tęsknił oby i Twojego coś ruszyło
Rucola, Bajka jak wybierzecie spacerówki to dajcie znać
Sarna Adaś jest cudny !
Kaczorka cieszę się, że plamienia mniejsze
Summer tez oglądałam dziś tą sukienkę ale nie mogłam się zdecydowaćSarna84, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Luna - i najlepszego dla Twojego eMka również ;*
Rucola - tak, świętujemy moja trójeczke z przodu
A przeprowadzka - długa, dużo roboty. Ale radość z tego, że to już moje i na dłużej sprawiła, że nie odczuwam zmęczenia.
Zmęczenie poczułam dopiero po dzisiejszej wizycie mojej mamy. Chciałam jej zaserwować kawę z DeLonghi, dumna że w końcu podaje kawę ze świeżo mielonych ziaren a nie jakaś rozpuszczalke, a ta jeszcze nie spróbowala, a już uraczyła mnie komentarzami w stylu "a co tak mało tej kawy?" (no bo kawomat robi 180ml) i "a bo na mnie to działa tylko moja kawa co ją mam w domu, więc i tak sobie będę musiała wypić jak wrócę". Nie wspominając o dziecku "a czemu mu jeść nie dajesz, on język wystawił" i "przecież jemu jest zimno, bo mi jest zimno".
Uff, koniec wywodu. Nadrabiam ostatnie dni i od jutra wreszcie do Was wracam
-
nick nieaktualny
-
Minnie, przykro mi, że Twoja mama nie doceniła Twojego zaangażowania.
A skoro na nią działa tylko kawa, którą ma w domu to mogła poprosić o herbatę albo wodę.
Ale z Ciebie Matka - głodzisz dziecko i jeszcze pozwalasz marznąć!
P.S Nie przejmuj się komentarzami mamy. Rób zgodnie ze swoją intuicją i wiedzą Dziecko ma ciepły karczek to znaczy, że mu ciepło. A rączki i nóżki są chłodniejsze i to normalne.Minnie89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, dziś suwaczek wskazuje, że Lewko ma 6 miesięcy i 6 dni, mamy 6ty dzień tygodnia i piszę 6666 post.Chciałam Wam bardzo podziękować za wspólne miesiące a w zasadzie już lata, bez Was pewnie dalej walczyłabym o mój największy Skarb. Z tej okazji zostawiam Wam mojego Diabełka z trasy (karmienie i marudzenie gdzieś na a4 Rzeszów-Krakow)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0db1289d9b0c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 19:12
bazylkove, Achia, Patrycja20, Kaczorka, moniśka..., Lunaris, Aga9090, veritaserum, emi2016, JustynaG, Lena21, Jeżowa, Yoselyn82, Minnie89, pilik, summer86, Bunia86, sliweczka92, Lusesita, nowa na dzielni, blue00, Izape_91, Morusek, Sarna84, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
U nas dziś taki dzień trochę z dupki.. nudy w domu, bo pogoda się nie mogła zdecydować czy ma lać i wiać czy tylko wiać..
A Alucha sobie przypomniała, jak się palce u stóp obgryza :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b49aedd1e7a.jpgJeżowa, Lunaris, Lena21, emi2016, Yoselyn82, Patrycja20, Achia, Bajkaaa, JustynaG, pilik, Karma88, Bunia86, moniśka..., Aga9090, sliweczka92, Lusesita, blue00, Morusek, Sarna84, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór,
Minnie wszystkiego najlepszego! Ja też bym się nie pogniewała jak by mi ktoś kawę podał- nawet bez cukru i mleka
Moniśka trudna decyzja ale mam nadzieję uda Wam się pokonać kryzys. Nie fajnie że takie rzeczy się dzieją
Ibihska kurcze się pogmatwało trzymajcie się tak dzielnie a mąż mógłby sobie darować
Lewku
Jaka piękna 1 strona! znowu lista się wydłużyła Kaczorka rozumiem że dopisujesz się po wizycie?
Ps Ala mogłaby Stasia i Frania nauczyć tych akrobacji bo obaj nie dają sobie obciąć
Dziewczyny wiecie jaki prezent dostałam na dzień kobiet? Przyszła do mnie @ !!! HAHAHA (bo od Ciastka to bransoletkę dostałam )
...i jeszcze jeden przerażający prezenty warty 2 sukienki ! ... Staszek ma 2 zęby! co to za niepojęte dziecko? przecież on nie ma 3 miesięcy!
przebija u się prawa dolna czwórka i prawy górny kieł... chyby. Najgorsze jest to że on wyrasta z boku dziąsła! Jutro idę skonsultować ze znajomą techniczką dent. czy to co czuję palcem to to co myślę. Bo może to nie jest ząb ??? a w pon do pediatry niech się wypowieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 20:11
Minnie89, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
Rucola gratuluję tego dnia pełnego szóstek! Lewcio jak zawsze cud miód, nawet jeśli czasem zachowuje się jak 666, czyli diabełek
Kaczorka życz Aluśce smacznego świetnie to wygląda, taka dziecięca joga! Plamienie ustąpiło?
Minnie sto lat!!! ja również bym taką kawą nie pogardziła! Ludzie to już naprawdę chyba czepiają się dla samego czepiania się... Mam nadzieję, że komentarze odnośnie synka wpuściłaś jednym uchem i wypuściłaś drugim, to dosyć popularne teksty mam wrażenie. Gdyby każdy wzięcie rąk do buzi albo wysuwanie języka świadczyło o głodzie Agatki to już dawno umarłaby z głodu, a gdyby zimne stopy zwiastowały ich nadchodzące odmrożenie, to z pewnością nie miałaby już żadnej z czterech kończyn.
U nas dzisiaj bardzo fajna rodzinna sobota, jutro mąż odwozi mnie do rodziców, a sam ucieka na czterodniowe szkolenie do Krakowa. A Agatka na podsumowanie dnia postanowiła zacząć pełzać - pokonała niemal całą szerokość naszego łóżka. Bez zapowiedzi, bez oczekiwania na jakąkolwiek zachętę - była, wzięła i ruszyła!
Edit: Lunaris jeśli to naprawdę zęby to ma chłopak tempo!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 20:15
Lunaris, Achia, JustynaG, KateHawke, Lena21, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Hej- ja tylko tak na szybko
Minnie - wszystkiego najlepszego ! Spełnienia najskrytszych marzeń i duuuużo zdrowia przede wszystkim #) i przykro mi z powodu wizyty mamy...
Alusia i Lewko cudni
Patrząc na pierwszą stronę - w październiku bedzie się działo A jeszcze nie wszystkie nowe ciężarne są na liście: )
U nas dziś ciężko- wychodzą dwie 4 i niestety mamy antybiotyk od wczoraj, bo mimo że kaszel jest lepszy (mokry) to niestety doszła goraczka ...
Takze dopiero usiadlam. A jutro wpadają moi rodzice, znów bedzie walka o chodzenie i nocnik... Ehh..
Lunaris - gratuluję @Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Lunaris - ona tylko palce obślinia :p paznokci nie obgryza - z tym dalej muszę się męczyć
Jeżowa - Agatka szybka dziewczynka!! I silną musi być, że już pełza
A plamienie dziś minimalne. Widać, że nic świeżego. Ale teraz znowu mnie podbrzusze boli.
Nudy nie ma.
Rucola - a może dziś z tymi szóstkami powinnaś totka puścić -
nick nieaktualnyLunaris- no to faktycznie. Pełno niespodzianek u Ciebie!
Jeżowa - brawa dla zdolnej Agatki. Przyznaj się- po mamusi czy po tatusiu?
Emi- niezmiennie zdrówka dla Was!
Kaczorka- kurde ja bym teraz pewnie tak nie zrobiła jak Aluśka :p
A jak się chwalimy to Oskarowi wydłużyły się dziś drzemki, zamiast 30min miał raz 40 a raz godzinę! I raz udało mi się go uśpić bez bujania!jakoś tak go położylam bo płakał. Chciałam zawinąć w rożek,ale się uspokoił, to wachlowałam mu tetrą po buzi, potem cycus, gładziłam po główce. cycusia wypluł, nadal glaskalam i odpłynąłemi2016, Lunaris, Kaczorka, Jeżowa, pilik, JustynaG, KateHawke, Patrycja20, Lena21, Aga9090, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Kaczorka ja bym chciała zobaczyć tu wreszcie jakąś nudną ciążę ale wierzę że małe KAczatko ma się dobrze i rośnie wspaniale już się nie mogę doczekać foteczek z USG!
Emi ja się wcale nie cieszę z tej @ -myślałam że będę miała spokój co najmniej do wakacji a teraz jeszcze trzeba pomyśleć o antykoncepcji.Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Emi - a czemu teściowie mają się czepiać chodzenia i nocnika?
Czyżby nadgorliwość z ich strony?
Lunaris - a co do nudnej ciąży - moja poprzednia poniekąd taka była. Jakieś tam drobne epizody, ale nic co by mogło niepokoić.
Widocznie druga taka, to już by było zbyt wiele szczęścia :pWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 20:50