Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry, zaczęłam wczoraj nadrabiać i odpisywać, ale ciągle dochodziło nowe i już nawet nie ma co odgrzewać starych tematów .
Ale z najważniejszych - Nadzieja gratulacje!! Mikołaj jest cudowny, a te usteczka... ochhh! Piękny
Mysmy wczoraj były na kolejnym usg bioderek i z nimi już wszystko ok, ale ma asymetrię (co wiemy) i mamy się jeszcze pokazać w maju. Mam nadzieje, że już ostatni raz...!
Summer dziękuje za info o sukience w orsay! Kupiłam granatową w kwiatki, jest piękna! I nawet ja w niej wyglądam całkiem nieźle. Polecam wszystkim te sukienki (i nie ważne czy kp czy nie, to tylko dodatek przydatny jak ktoś kp ),
Teraz nawet żałuje że obu nie kupiłam!
Kaczorka cieszę się że plamienia prawie ustały i trzymam za kropka mocno
Sarna buziaki dla słodziaka Adasia!
Moniska rozłąka na kilka dni pewnie obojgu Wam dobrze zrobi. Oby się zaczęło układaćKaczorka, Sarna84, summer86, Rucola, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moniska życzę Ci by to podzialalo... Ale obawiam się że jeśli on nie widzi problemu w tym że tak mało czasu spędza to nic nie da że was przez chwilę nie będzie wybacz że tak piszę, ale mój też mało czasu spędza z Zosia i myślę że to trzeba albo kogoś z zewnątrz by wytłumaczył o co chodzi (mój też się nigdy nie godzi na terapię czy coś w tym stylu) albo dostanie mówić o tym za każdym razem ja się podałam w sumie bo mój się nie zmieni, nawet wychwalanie innych ojców (jego kolegów) nic nie dało. Może inaczej obawiam się że on potraktuje to że ty chcesz jechać do rodziców a do siebie nie odniesie tego wcale...
Obym się mylila -
Achia wrote:Sarna buziaki dla Adasia. Logistykę pewnie z czasem będzie łatwiej ogarnąć a jak mu się podobało na basenie?
Szczerze mówiąc to szału nie było, choć płaczu także nie, więc jak na pierwszy raz myślę, że było w porządku. Bardziej go interesowało to, co było widać za oknem, później dołączyły inne dzieci, więc skupił swoją uwagę na nich. W przyszłym tygodniu planujemy powtórkę
Liczę, że Twój humor to tylko chwilówka i za chwilę wszystko wróci do swojego porządku.
Zosienka, gratulujmy ząbka!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 09:38
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Bunia - dziękuję, że pytasz dzisiaj jeszcze jakieś lekkie podbarwienie jest, ale już mniejsze.
Achia - może i masz PMS. Ciężko stwierdzić
Minnie - sto lat w zdrowiu i szczęściu
Sarna - oby się udało ogarnąć sprawnie dojazd do pracy
A Adaś świetny!
A teraz proszę mi się przyznać - której się cera w ciąży popsuła i którą na początku wypryszczyło?Kaczorka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Pilik, cieszę się, że sukienka pasuje i się podoba Jutro macie chrzciny czy za tydzień?
Mam do Ciebie prośbę, pilnie musimy kupić nosidło, bo odkąd Ania staje nie ma póki co mowy aby nawet obiad spokojnie odgrzać. Jeśli chodzi o Tule, dobre będzie to free to grow, czy lepiej inny model?
O tym z Lenny Lamb masz może jakieś sprawdzone opinie: https://pl.lennylamb.com/web_page/11229 ? -
Pierwsza strona uzupełniona
Chociaż już mnie taki nerw łapał przy tym.. Po zmianie forum zostawili taki cienki pasek na edycję , że ciężko coś zrobić..
No i teraz proszę sprawdzić i zgłosić, jeśli czegoś brakuje
Czekam jeszcze, jak Nadzieja się odezwie i powie coś więcej o Mikołaju.
No i na zgodę Bazylkove na wpisanie na listę -
nick nieaktualnyKaczorka- mnie może nie tyle wypryszczyło co miałam taką jakby kaszkę na buzi? Nawet pisałam że coś mi się cera popsuła. A ponoć to Dziewczyny zabierają mamie urodę :p
O to co dziś mamaginekolog wrzuciła na story - apropo ciąży i karmienia starszego dziecka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/033828573138.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 10:55
Kaczorka, sliweczka92, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niestety zostajemy dalej. Jeszcze w moczu wyszły leukocyty.. Padlam psychicznie. A jeszcze dzwonię docemka i mówię że zostajemy a on wkurzony że kurde jak to że przecież mieliśmy jechać na 30tke jego kuzyna wieczorem a zamiast tego będziemy siedzieć weekend w szpitalu. Może nie miał niczego złego na myśli ale dziś mnie to ruszylo..
-
Ibishka, przykro mi, że musicie zostac, ale mam nadzieję, że Gabi tam pomogą.
A na Twojego emka brak mi słow, chyba powinien przemyśleś swoje priorytety. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
u nasz nocka znośna. Po podaniu paracetamolu dreszcze ustały. Dobrze, że byliśmy razem z emkiem w domu to mogliśmy wymieniać się w tuleniu Aneczki. Dość długo nie mogła zasnąć ale w ramionach była spokojna.
Nie pamiętam, która z dziewczyn mówiła,że chętnie pozbędzie się poduszki stabilizującej do krzesełka z ikea. Chętnie odkupię.
Rucola Życzę udanego weekendu
Moniśka Mam nadzieję, że Twój wyjazd do rodziców - sprawi, że emek się ogarnie. Choć niestety Bajka może mieć rację.
Ibishka , Tulę mocno! I jak najbardziej rozumiem to, że Cię to wzburzyło bo przecież zdrowie Waszego dziecka powinno być ważniejsze od imprezy. Pewnie nie miał nic złego na myśli ale niesmak pozostaje...
Gdy jest jakieś takie "nieporozumienie" to mówię emkowi jak ja to odebrałam, jak się z tym czuje i zazwyczaj to pomaga rozluźnić atmosferę wywołaną złym sformułowaniem.
Ania1003 co u Ciebie? emek już wrócił? Jak się macie z Oskarem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 11:57
-
agulineczka wrote:O jakiej sukience mówicie, bo chyba coś ominełam?
https://www.orsay.com/pl-pl/kopertowa-sukienka-w-kwiaty-411125526000.htmlpilik, frezyjciada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIbishka- przykro mi ,że musicie zostać dłużej. mam nadzieję,że zybko wylecza Gabi. a Emek..cóż...też bym sę wkurzyła,że mówi o imprezie gdy dziecko jest w szpitalu.ale może faktycznie powiedz mu jak się z tym poczułaś? facetom trzeba mówić kawa na ławę bo inaczej nie zrozumieją.
Justyna- cieszę się,że nocka znośna i Anulka nie czuje się źle.wiadomo,że u rodziców w ramionach najlepiej! szkoda że mamy taką kijową pogodę ale jak będzie wiosna, może się w jakiś weekend zgadamy na spacer -może z Emkami? u Was w lesie dróżki są znośne czy bardzo wyboiste?
Agulineczka- dobrze że to nic poważnego! oby leki szybko pomogły! -
Kaczorka jak najbardziej możesz mnie wpisać na listę daty porodu jeszcze nie znam, moja aplikacja mówi mi że 01.10.2019
Może wpisz tak, a potem w razie czego się zmieni?
Irishka dużo zdrówka dla Gabi :*Kaczorka lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Dziękujemy bardzo
Mikołaj jest cudowny, staramy się rozhulać laktację i chyba powoli nam to wychodzi. Jutro prawdopodobnie wychodzimy. Mężu jest u nas praktycznie całe dnie, bardzo zakochany w synku
Bardzo chętnie bym Was poczytała, ale wiecie jak to jest na początku. Oczy tylko widzą to maleństwo Wy mi nie uciekniecie, a pierwsze dni razem się nie powtórzą
Buziaki dla Was i zaległe życzenia z okazji dnia kobiet :*blue00, Aga9090, JustynaG, summer86, Kaczorka, Achia, Bunia86, Patrycja20, Sarna84, pilik, KateHawke, Fozzie Bear, Lunaris, Lena21, Morusek, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Minnie, wszystkiego najlepszego!!! Czy to dziś trojaczka z przodu pierwszy raz??? Jak tam przeprowadzka?
Bajka analizujemy wózki i nie wiem czy mu też nie zdecydujemy się na valco także daj znać jaki kolor kupisz :p
My już w drodze do Krakowa tylko pogoda się psuje
Moniska ja w tej kwestii o której piszesz też byłabym nieugięta i rozumiem Twoje niezadowolenie z aktualnej sytuacji...
Agulineczka super że to nic poważnego!!!Bajkaaa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Też się tego obawiam,ale jasno mu powiedziałam że przez ten czas ma sie zastanowić nad naszą przyszłością a jak wrócę to poważnie porozmawiamy i podejmiemy decyzję co dalej. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ibishka dużo zdrówka dla Gabi a dla Ciebie siły, a mąż niech sie w dupke pocałuje z takim gadaniem.