Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaris wrote:Ahoj Nika!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla ŁUSIACZKA macie 3 miesiące
Jak tam u Was tak w ogóle?
Coś mo strzeliło w plecach i ponieważ mąż ma dziś wolne, ja wreszcie mogę sobie poleżeć Żadnego noszenia cały dzień!
Teraz są na spacerku, a mi dooobrze z kawką, karpatką, ksiażeczką i, przyznaję bezwstydnie, nie umieram z tęsknoty ;P
Zważyliśmy dziś Łusię z użyciem wagi bagażowej i fotelika - wyszło 6645g! Za 2 dni szczepienie to się okaże ile ta nasza metoda ważenia jest warta
Ogólnie jest nam dobrze, młoda już tylko sporadycznie ma problemy z brzuszkiem, ładnie śpi w nocy, a całymi dniami dokazuje i strzela uśmieszkami na lewo i prawo (widać że lubi się pośmiać - po mamusi).
W pt szczepienie, już skrycie sram po majtach ze stresu.
A jutro albo pojutrze będę ciocią! Proszę o kciuki za sis i siostrzenicę żeby dzielnie zniosły wywoływanie!reset, Rucola, Bajkaaa, Achia, Aga9090, summer86, pilik, Karma88, Kaczorka, JustynaG, Nadzieja22, emi2016, Lunaris, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
mi88 wrote:A właśnie! Nika, jak u Was wyszło z kupowaniem fotelika w prezencie? Może Achia podpatrzy
1) był prawie w naszych widełkach finansowych
2) rośnie z dzieckoem więc nie byłoby ryzyka że mała zaraz wyrośnie i szwagierka kupi jej badziew za 20 zlotych
3) wystepował w paskudnym jagodowo buraczkowym umaszczeniu
4) nie wymagał isifixa i pasował do auta.
5) rozklada się do leżenia
Dla mnie stosunek plusów do ceny był zachęcającyBajkaaa, Rucola, Lusesita, mi88, JustynaG, Nadzieja22, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jakieś zabawki-instrumenty dla niemowląt. Jakieś cymbałki czy tamburynko... Znąjde coś takiego? Babcia dała kasę bo odkryła we wnuczku talent muzyczny i mam coś kupić hahahaha
Jeżowa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Bajeczko zarówno wózek jak i fotelik bardzo mój się podoba! Fotelik jest montowany tyllko na bazie, tak? A wózek bardzo ładny i widzę, że zdecydowanie lżejszy od mojego poprzedniego typu... No i mam zagwostkę teraz
Kamila ja rozumiem, że prędko chcesz poznać odpowiedź na pytanie, ale chociaż "cześć" wypadałoby napisać. -
A, chciałam dodać, że ja bym dla Łusi fotelika montowanego przodem nie kupiła, ale szwagierka nie uznaje innych (si!), więc tu musieliśmy się nagiąć.
Także jak młoda wyrośnie z łupinki, to i tak będę musiała powtórzyć risercz z uwzględnieniem wszystkich moich widzi-misiów. -
nick nieaktualny
-
Rucola wrote:Dziewczyny jakieś zabawki-instrumenty dla niemowląt. Jakieś cymbałki czy tamburynko... Znąjde coś takiego? Babcia dała kasę bo odkryła we wnuczku talent muzyczny i mam coś kupić hahahaha
Achia, JustynaG, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czytam Was o tych fotelikach, wózkach I jestem przerażona skąd ja będę wiedziała jaki mam kupić fotelik I wózek. Do tego weszłam na artykuły o wyprawach A tak jakieś nazwy co pierwsze słyszę. Chyba muszę rozpocząć doszkalanie.
Odebraliśmy wyniki pappy i odetchnelam. Wszystko dobrze do tego udało mi się wczoraj znalesc serduszko detektorem
Niestety nie odniosę się do porad mamowych - jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 15:48
pilik, Cabrera, Lusesita, mi88, Jeżowa, reset, summer86, Bajkaaa, Kaczorka, KateHawke, Rucola, JustynaG, Nadzieja22, StaraczkaNika, Yoselyn82, Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Ale jestem do tylu. Super że piszecie o fotelikach! Ja będę miała nie lada problem bo jeździć trzy drzwiowym garbusem, a mąż ma spore BMW więc totalnie różne auta. Ciekawe czy nam się uda dopasować fotelik. Już rozmawialiśmy, że jak nie to kupimy tylko do mojego auta i będziemy nim jeździć, ale jednak wolałabym coś co da się przenieść (tak sobie wymyśliłam że u mnie będzie isofix a i emka będziemy pasami). I tez chce taki żeby się dało i przodem i tyłem jednak...
Rucola bardzo polecam na Allegro wpisz janczary. Ninka je uwielbia, mamy od jednego użytkownika cztery różne instrumenty takie drewniane, delikatne. Są też fajne drewniane cymbałki z piłeczkami i pudełka muzyczne. Mogę podesłać linki jakbyś chciała
Mysmy były na kontroli w szpitalu, wyniki super więc odetchnęłam, jeszcze w czerwcu ostatni raz musimy się pokazać. I podjęłam decyzje ze najpóźniej w kwietniu szczepimy meningoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 16:02
Lusesita, Achia, summer86, Rucola, Bunia86, Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Bunia wspaniałe wieści!
Reset w szpitalu byłam w 5+2 i był pęcherzyk, 5+4 było dodatkowo ciałko a 5+6 mały pulsujący zarodek dwa dni dla takiego kropka to baaardzo dużo. A tydzień to w ogóle kosmos!
Kaczorka jak się czujesz? Plamienia nie wróciły mam nadzieje?reset, summer86, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjca z synem wyprawiłam na spacer, bo Oskar dziś nie dał sie odłożyć do drzemki, na kolanach spał jakoś niespokojnie, dużo marudził. Mam nadzieję, że ładnie pośpi sobie i się przewietrzy. I ja sama idę na drzemkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 16:17
pilik lubi tę wiadomość
-
Minnie, a zanim zobaczyła wagę, to też była taka skora do opinii? Zerknęła w siatki centylowe wzrostu do wagi? Ten kult wagi u niektórych pediatrów jest naprawdę bez sensu, tylko stresuje rodziców.
Rucola, mamy taką grzechotkę:
https://jokomisiada.pl/product-pol-11473-Grzechotka-kolorowe-MARAKASY-dla-maluszka-ZA1490.html i jest super!
Nie wiem, jak inne zabawki stamtąd, ale grzechotka jest jedną z moich ulubionych zabawek Zosi. No i Zosia ostatnio się zakochała w cymbałkach, jak odwiedzała kolegę Muszę jej znaleźć jakieś o ładnym brzmieniu. Macie jakieś godne polecenia?
Chodzi mi o to, żeby ten dźwięk nie był taki płytki. Cymbałki, jakie mi się spodobały, były na styropianowej podkładce.
Pilik, podrzuć linki!
Bunia, super!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 16:31
Bunia86 lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo