X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2019, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nie ma żadnego ukochanego pluszaka. Wszystko jest na chwilę.
    A do przytulania służy cucuś mamusi..

Z zabawek, to u nas hitem są wszystkie książki. Ostatnio namiętnie wertowała encyklopedię ssaków ;)
    No i uwielbia brać pudełko z zabawkami do kąpieli i je sobie układa, przekłada, gryzie i tarmosi :)

Anna Stesia lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2019, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Jeżowa lisek od Izape spełnia te warunki!:)
    także polecam jakby co :)
    Na razie Oskar jeszcze nie ma potrzeby by mieć pluszaka do zasypiania, ale lubi już na niego patrzeć i do niego gadać ;)

Ja tez polecam :)

Achia lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2019, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    Jeżowa no chyba że będzie jak z Emmą i pingwinem Joey i dziecko nie zaakceptuje podmianki ;p
    (Wybaczcie, fanki Friends zrozumieją <3)

Pilik, uwielbiam Cię :D

pilik lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2019, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do przytulanek.... Mój Wiktor po prawie 10 latach użytkowania czyt. miętolenia i tarmoszenia misia podarował go mlodzemu bratu... No musiałam wyprać i dać Borysowi...

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d0a996bf5031.jpg

Rucola, Bajkaaa, KateHawke, Achia, pilik, Anna Stesia, moniśka..., Jeżowa, Lusesita, JustynaG, StaraczkaNika, Kaczorka, malka, Patrycja20, blue00, Minnie89, Nadzieja22, Lunaris, mi88, emi2016 lubią tę wiadomość

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 13 marca 2019, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas był 1.5 roku w używaniu miś z Maszyn (ten z niedźwiedziem) Stach bardzo szybko się poczail, że w pewnym momencie dostał takiego samego nowego i.... Chodził z dwoma. Obecnie największe branie ma męża książka o bonsai :D udaje, że nam czyta jakieś niestwoezone rzeczy (oczywiście zaczynając od "dawno dawno temu" :D

pilik, Jeżowa, Lusesita, JustynaG, Kaczorka, Anna Stesia, Bunia86, Patrycja20, Lunaris lubią tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2019, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer, u nas mały niespecjalnie lubi jakiekolwiek zabawki. Tj. nie zajmują go długo, ale to chyba naturalne dla dzieci w takim wieku. Obecnie szaleje przy półce z książkami – oczywiście najbardziej lubi nasze książki, w których są kartki do podarcia i wymiętolenia. Ze swoich książeczek to słucha, gdy mu „opowiadam” Pucia, lubi książeczki z wierszykami, Bardzo głodną dżdżownicę, Hevrego Tulleta itp. Z zabawek nie przepada za maskotkami czy pacynkami (nad czym ubolewam, bo lubię się tak wygłupiać), ale cieszą go instrumenty – marakas, cymbałki, bum bum rurki (a jakże!). Gdy układam mu wieżę z klocków to chętnie rozwala. Lubi zwierzątka. Zaczął przejawiać zainteresowanie różnymi pojazdami – dostał drewnianego lewka na kółkach i potrafi się skupić, gdy mu pokazuję, że jeździ. Przez moment hitem u nas był bączek, ale się rozpadł i obecnie poszukuję nowego, mniej dziadowskiego. Są też zabawki niskobudżetowe – soczewica w pojemniku na mocz, butelka z wodą, 2 balony, miski z łazienki, ręczniki papierowe, opakowanie po chusteczkach higienicznych, skarpetki i jedzenie.

JuicyB, Lusesita, summer86, Aga9090, Rucola, Rucola, Rucola, Achia, veritaserum, frezyjciada, sliweczka92, Lunaris lubią tę wiadomość

• Jadranka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2019, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Lidlu czasem są fajne drewniane zabawki. Właśnie w ten poniedziałek mają być. Mamy sorter i układankę. Oprócz tego cymbałki, kolorowe kubeczki do układania wieży z Ikea, małe materiałowe woreczki wypełnione soją, soczewicą i grochem, lego duplo. Najlepszą przytulanką jest sowa z Ikea, ale jeszcze nie zauważyłam potrzeby spania z czymkolwiek :)
    Numerem jeden i tak jest drewniana łyżka, durszlak, pudelka do przechowywania jedzenia, taplanie się w brodziku w wodzie i pomaganie mamie przy praniu <3

Jeżowa, Lusesita, Aga9090, Anna Stesia, summer86, Achia, pilik, veritaserum, sliweczka92, Lunaris lubią tę wiadomość

3jvzcwa1t1jbpiaq.png
    8.04.2018 3160 g Emilka
    13.08 || <3 8 cs
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 13 marca 2019, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)
    Co do przytulanek, to pamiętam jak w podstawówce byłam na wycieczce w gerlitz. Kupiłam wówczas mojej młodszej o 8 lat siostrze, za wszystkie pieniądze jakie miałam misia. Minęło ok. 20 lat, a moja Sister dalej z nim śpi. Powiem szczerze, że bardzo mnie to wzrusza.

A teraz idę poczytać co to rurki bum bum. Bardzo mnie to zaciekawiło.

Jeżowa, Aga9090, Lusesita, summer86, Anna Stesia, Achia, pilik, Kaczorka, Barbarka1984, Patrycja20, Lunaris lubią tę wiadomość

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 13 marca 2019, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te rurki bum bum to rury :)

Anna Stesia, summer86, pilik, Aga9090, Patrycja20 lubią tę wiadomość

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 13 marca 2019, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z Lidla to Dominika najbardziej lubi gazetki :-D
    Tak namiętnie rozdziera je na małe kawałki, że nawet zdążę coś wtedy zrobić.

Aga9090, Jeżowa, Anna Stesia, JustynaG, Achia, veritaserum, Fozzie Bear, Barbarka1984, emi2016 lubią tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • JuicyB Autorytet

Wysłany: 13 marca 2019, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia u nas najlepsze zabawki do pusta butelka z solą himalajską (najlepsza grzechotka), moja kula do rehabilitacji, sorter do tabletek, łyżka do butów, mój stary pasek do spodni, ale najlepszy jest taka biała tuba, ochraniacz na kable od telewizora, który rozmontowaliśmy dawno temu i chyba już nigdy nie wróci na miejsce.
    Jak się mnie rodzice pytają co kupić młodemu na urodziny to w sumie najepszy byłby pad, pilot, klucze do domu, parasolka, albo dożywotni bilet wstępu do zmywarki.

Aga9090, Anna Stesia, Rucola, Jeżowa, Lusesita, JustynaG, Achia, veritaserum, Barbarka1984 lubią tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2019, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje lubialy garnki, miski i drewniane łyżki - w kucharzy się bawiły :P

Anna Stesia, Lusesita, Achia, pilik, JuicyB lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2019, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata już teraz preferuje przedmioty użytku domowego ponad "jej" zabawki - opakowania chusteczek higienicznych (paczuszki i w pudełku), plastikowy talerzyk, tekturowe pudełeczka po czekoladzie (co zresztą widziałyście), butelka z wodą i własny smoczek :D wpis Lusesity przypomniał mi, że rwanie gazety jest też u nas :)

Jadranka drewniana łyżka i durszlak skradły moje serce :D synek mojego brata był nauczony, że jak się uderzy o coś i boli to ma lecieć po chochlę i przykładać , żeby guza nie było :D

Kate kochana siostra <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 20:23

Anna Stesia, Kaczorka lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 13 marca 2019, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaStesia zdarzyło mi się polubić post 2 razy ale 3 razy to pierwszy raz;)

Anna Stesia, Jeżowa, Lusesita, Achia, Aga9090, Barbarka1984, Patrycja20, JuicyB lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 13 marca 2019, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka super wózek i śliczna Zosia!!!! Fajnie że pokazałaś z Zosią bo po pierwsze mogłam ją zobaczyć a po drugie pokazałam emkowi jakie mniej więcej wymiary ma ten wózek, bo w sklepie oglądałam go sama.

Anna Stesia, Bajkaaa, veritaserum lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2019, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    AnnaStesia zdarzyło mi się polubić post 2 razy ale 3 razy to pierwszy raz;)

Myślę, że to przez tego lewka na kółkach :-)

Rucola lubi tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2019, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JuicyB wrote:
    Anna Stesia u nas najlepsze zabawki do pusta butelka z solą himalajską (najlepsza grzechotka), moja kula do rehabilitacji, sorter do tabletek, łyżka do butów, mój stary pasek do spodni, ale najlepszy jest taka biała tuba, ochraniacz na kable od telewizora, który rozmontowaliśmy dawno temu i chyba już nigdy nie wróci na miejsce.
    Jak się mnie rodzice pytają co kupić młodemu na urodziny to w sumie najepszy byłby pad, pilot, klucze do domu, parasolka, albo dożywotni bilet wstępu do zmywarki.

:-D :-D I telefon! Nie można zapomnieć, że jeszcze telefon to mroczny przedmiot pożądania!

Jeżowa, Aga9090, veritaserum lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2019, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zainteresowanie telefonem także potwierdzam! Oto Agata w swoim żywiole:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6abaf821ef6e.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2864633559d4.jpg

Lusesita, JustynaG, Achia, Anna Stesia, Aga9090, pilik, veritaserum, sliweczka92, Rucola, Bajkaaa, Karma88, KateHawke, moniśka..., Barbarka1984, Patrycja20, blue00, Nadzieja22, Lunaris, emi2016, emi2016 lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 13 marca 2019, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    :-D :-D I telefon! Nie można zapomnieć, że jeszcze telefon to mroczny przedmiot pożądania!

O tak !!! Dominice aż się oczy do niego śmieją :-D

Jeżowa Domi ma taki sam smoczek :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 20:28

Anna Stesia lubi tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 13 marca 2019, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka bawi się różnymi zabawkami. Nie jest bardzo wybredna. Choć na razie szczeniaczek uczniaczek jej nie interesuje (nie jest zbyt atrakcyjny bo kiepski z niego gryzak). Myślę, że przyjdzie na niego czas później.
    Ostatnio zainteresowały ją książeczki ale bardziej po to by je pogryźć niż oglądać obrazki. Ale to ten etap, co się da - włożę do buzi.
    Choć największe pożądanie Aneczki wywołuje mój telefon i myszka od komputera emka. No po prostu, jak znajdzie się w pobliżu to aż się trzęsie. :)

Achia, Anna Stesia lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
‹‹ 3084 3085 3086 3087 3088 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ