Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPatrycja20 wrote:My po wizycie osluchowo czysto . Powiedziałam, ze tez lekko kaszle to dał cebion i sinekod ( podawała któraś z was? Bo się zastanawiam czy dać to) a jak zapytał o inhalacje to powiedział, ze nie potrzebna ogólnie dziwny lekarz ...
JustynaG, Patrycja20, mi88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrycja - ja dawałam cebion, w połączeniu z inhalacją (ale najpierw robiłam jak pisze Aga- solą fizjo) a jak nie bardzo działało, to wtedy z isonasin. u nas też było osłuchowo czysto --> wszystko po wizycie u pediatry, bo akurat wypadało nam szczepienie. może najpierw odciągaj i czyść nosek plus ta maść majerankowa i cebion,a jak nie bardzo będzie pomagać to włącz inhacje.
a może przejdzie katarek za 2 dni i jużPatrycja20 lubi tę wiadomość
-
Patrycja, ja też jestem za inhalaxjami. Co do sinecodu - pytanie nr 1 - kaszel jest spowodowany podrażnieniem gardła czy katarem? Jeśli katarem to bez sensu włączać sinecod, bo przede wszystkim jest to lek hamujący odruch kaszlu (więc obronny organizmu)
A cebidon nie zaszkodzi - to przecież witamina CWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 21:12
mi88, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nowa ojej, strasznie mi przykro...
U mnie też na wizycie stwierdzili brak tętna, za dwa dni szpital i tam przed zabiegiem kolejne potwierdzające usg wykonane przez innego lekarza. Nie było złudzeń niestety.
Tulę mocnoSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dziewczyny nie ma mnie od poprzedniego czwartku- przede mną rozprawa alimentacyjna. Siedzę w kółko w papierach lub u Mecenas bo chcielibyśmy to już zakończyć (papiery we wrześniu składałam).
Nie próbuję nawet udawać że czytam bo najzwyczajniej nie mam czasu między dziećmi , domem a sprawami związanymi z procesem. Mam nadzieję że uda mi się nadrobić po czwartku jak już się to wszystko uspokoi.
Najgorszemu wrogowi nie życzyłabym użerania się z exiorem o alimenty... przez kolejne 12 lat w kółko to samo!
NOWA mimo że mnie nie ma ostatnie wpisy zmusiły mnie żeby podczytać co się dzieje. nie tak miało być bardzo, bardzo Wam współczuję i niestety -jak większość z nas, wiem przez co przechodzisz. Mimo to nie wiem co Ci napisać przykro mi strasznie. Po prostu -
nick nieaktualnyWidzę że dziś dzień trzymania kciuków. ..
Lunaris mam nadzieję, że rozprawa rozegra się po Twojej myśli!
Podczytałam na dinusiach wiec Frez- też kciuki!!
Izape- dawaj znać jak w szpitalu!
Reset- kciuki za Pączka!
I ja poproszę o kciuki dla mojego męża, też ma dziś coś ważnego...
Na dobry dzień , Oskar już zaczyna ładnie trzymać zabawki i sam szuka czegoś co możnaby chwycić tak śmiesznie próbuje też łapać pierś jak je
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 14:21
Patrycja20, blue00, reset, Luna1993, veritaserum, Cabrera, JustynaG, Lusesita, Yoselyn82, Anna Stesia, moniśka..., Nadzieja22, Bunia86, pilik lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Jak tylko uporam się z migreną, to wracam.
Patrycja jeżeli będzie potrzebny lek przeciwkaszlowy to polecam levopront. Jest to jedyny preparat, który nie zawiera kodeiny. Musisz tylko sprawdzić od jakiego wieku można podawać. Kodeina może upośledzać ośrodek oddechowy u maluszków.
Dziewczyny kciuki za dzisiaj.
mi88, Rucola lubią tę wiadomość
-
Lunaris, dobrze Cię widzieć, kciuki za czwartkową rozprawę i wracaj tu do nas jak znajdziesz troszkę czasu.
Reset, bardzo bardzo mocne kciuki za dzisiaj! Jesteśmy dziś z Tobą i trzymamy wirtualnie za rękę ;*reset, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Reset kciuki za wizytę! Zobaczysz Pączusia
Lunaris powodzenia, przygotowuj się spokojnie do rozprawy, liczę na jedyny słuszny wynik czyli Twoje zwycięstwo!
Izape kciuki dla Ciebie
A i ja dołączę do osób proszących o kciuki, bo dzisiaj mam rozmowę z moim promotorem odnośnie tej sytuacji, o której pisałam jakiś czas temu. Jestem nastawiona bojowo, a na dodatek jestem dokładnie dzień przed okresem, więc nie dam rady opanować emocji i postawię na swoim i udowodnię, że to oni źle postępuje a nie ja. A na koniec prawdopodobnie i tak zrezygnuję z doktoratu, cała ta sytuacja dużo mi rozjaśniła i pozwoliła pozbawić się jakichkolwiek złudzeń.
Achia kciuki dla Twojego męża :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 08:25
reset, Anna Stesia, Lusesita, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Jeżowa- kciuki za rozmowę! Niech przyniesie rozwiązanie najlepsze dla Ciebie!
(Aczkolwiek to bardzo smutne, jak traktuje się w Polsce młodych naukowców... Widziałam to u Emilki, teraz u Ciebie.)
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny