Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie niestety zle zarodek jest mniejszy, niż powinien być, ma 2,16 mm i nie znalazł tętna, jutro mam iść do szpitala (((2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nowa, jest mi strasznie przykro, nikogo nie powinno to spotykać życzę Ci dużo sił, mam nadzieję, że możesz liczyć na wsparcie emka.
Gdybyś potrzebowała, pamiętaj, że jesteśmy tu dla Ciebie. -
nick nieaktualny
-
Nowa bardzo mi przykro...
-
Nowa- brakuje słów. Nie umiem sobie wyobrazić jak się czujesz, ale tak jak dziewczyny pisały - zawsze tu ktoś jest, część z nich doskonale Cię zrozumie, gdybyś potrzebowała się wygadać, wypłakać czy wykrzyczeć.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myślicie, ze jest sens to w ogóle jeszcze gdzieś potwierdzać? On powiedział, ze zawsze w takiej sytuacji dobrze jest żeby spojrzało na to co najmniej 2 lekarzy, ale chodziło mu chyba o tych w szpitalu. Gdyby jeszcze było odpowiedniej wielkości ale kurcze jest mniejsze a wyglada tak normalnie na usg, jak każde inne usg z 10 tygodnia2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nowa bardzo mi przykro brak mi słów...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%