Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mi88 wrote:Reset, jak się dziś czujesz?
Póki co nieźle. Do 11.30 muszę napisać i skompletować pięć pism procesowych (oh yeah!), więc czasu na myślenie od rana nie mam
Za to wczoraj spłynęły mi (ultra szybko) wyniki białka C i S. I o ile C mam w normie, o tyle S za niskie i pewnie heparyna. I nawet to mnie nieco uspokoiło, bo tłumaczę sobie, że namierzyłam szybko problem, że idealnie przed wizytą i że teraz lekarz wdroży leczenie, a ja... a ja już muszę tylko wierzyć, bo co mogłam to zdiagnozowałam i zbadałam. Reszta to pewnie genetyka, los i łut szczęścia. Chcę wierzyć, że po tym wszystkim, co przeszłam przez ostatnie miesiące walki, to szczęście się wreszcie uśmiechnie.Anna Stesia, mi88, JustynaG, Bunia86, pilik, Rucola, emi2016, Lusesita, frezyjciada, -Mamunia- lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyPrzepraszam że tylko z doskoku, ale Tosia jest jeszcze dzisiaj w domu, ale jutro idzie do przedszkola to wracam
Melduję kciuki za Pączusia i Jeżową, do boju! Pączek niech udowodni matce że ma się świetnie, a Jeżowa wiek że jest silna babka więc się nie da :*reset lubi tę wiadomość
-
Spotkało mnie właśnie coś niecodziennego. Zatrzymał mnie na chodniku pan ok 60-tki. Zdjęłam słuchawki bo myślałam że chce zapytać o drogę. A on powiedział że nic nie chce, tylko chciał sprawdzić czy ludzi stać jeszcze na uśmiech i życzliwość wobec obcych. Uścisnął mi rękę, życzył miłego dnia i odszedł... A ja zdębiała stoję i myślę jak bardzo miał rację.
mi88, Luna1993, Achia, Bunia86, pilik, Rucola, emi2016, veritaserum, Lusesita, malka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Nowa bardzo mi przykro
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty/spotkania itp. -
Faktycznie dziś dzień kciuków. Oczywiście trzymam mocno za wszystkie, Achia za Twojego męża również
Reset już się nie mogę doczekać zdjęcia Pączka
Kaczorka A jak Ty się czujesz?reset lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Luna zdecydowanie lepiej. Zmniejszyłam dawkę i jak do południa wczoraj zaliczyłam chyba z 15 wymiotow tak od 16 jest spokój. Dawka wieczorna I poranna przeszła gładko i nawet udało mi się chwilę pospać w nocy
I myślę nawet co by tu zjeść trochę się martwię bo mam -4kg od wagi wyjściowej A chyba powinnam już coś przytyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 10:19
mi88, Anna Stesia lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Dzień dobry
Patrycja - u nas całkiem dobrze Tygrysek jest kochaniutki, uśmiecha się dużo, awanturuje się prawie wcale córka go karmi i chodzi na spacery, syn przewija i nosi pomoc mam więc ogromną, nawet nie spodziewałam się (szczególnie po synu) że aż tak się zaangażują, myślałam że Borys będzie fajną atrakcja na chwilę, ale się nie zapowiada żeby tak było i baaaardzo mnie to cieszy.
Miałam chwilowego doła bo znów poległam z kp nic nie pomogło, ani maści, ani osłonki, ani inhalacje z rumianku ani kapusta ani wietrzenie, dodatkowo laktator ponadrywał mi sutki - nie wiem dlaczego i doradca laktacyjna też rozłożyła ręce chyba już to przełknęłam i jakoś przyjęłam na klatę.
W czwartek się szczepimy a wczoraj byłam u gina i dostałam błogosławieństwo na WSZYSTKO mieliśmy to uczcić wieczorem, ale Tygrysek wyśmiał nasze plany i tuliliśmy się do północy
Trzymam kciuki za same dobre informacje dzisiaj
Nowa - a z Toba jestem ciagle myślami :* :* :*Patrycja20, pilik, Aga9090, Fozzie Bear, Lusesita, frezyjciada, Anna Stesia, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
Kaczorka, dołączam do pytania Buni!
Pilik, jak się czujesz? Jest choć trochę poprawy ze spaniem?
Bunia, cieszę się, że jest lepiej.Bunia86 lubi tę wiadomość
-
Reset kciuki za Paczusia i czekamy na zdjęcie.
Jeżowa Ty walcz o swoje kciuki za Ciebie też ściskam.
Achia za Twojego męża również.
Ibishka jak tam tata i siostra?
Ja dzisiaj będę podczytywała rzadziej, mój ma wolne więc mam zamiar go w 100% wykorzystać.reset lubi tę wiadomość
-
Patrycja20 wrote:Siwulcu bardzo się ciesZe, ze dzieci tak chętnie Ci pomagają !
Trudno kp to nie wszystko ! Najważniejsze, ze dziecię jest najedzone a jakim mlekiem to już wiesz ... :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 10:32