Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez mam nieliczne bakterie w moczu i u mnie powiedziała ze to norma jeśli nie masz pieczenia swiadu czy inych nieprzyjemnych objawów.
Dzięki za informacje o płciTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Dziękuję za to was uwielbiam
Mega się cieszę naprawdę że jest ten wątek bo byłam patrzeć jakiś czas temu na fiolet i naprawdę uważam że to są dwa różne fora, pewnie gdyby nie to że można tu pogadać o ciąży to już bym zrezygnowała z ovufriend.
Aha ciekawa jestem czy odbije się echem to co napisałamKateHawke, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Dziękuję za to was uwielbiam
Mega się cieszę naprawdę że jest ten wątek bo byłam patrzeć jakiś czas temu na fiolet i naprawdę uważam że to są dwa różne fora, pewnie gdyby nie to że można tu pogadać o ciąży to już bym zrezygnowała z ovufriend.
Aha ciekawa jestem czy odbije się echem to co napisałamBajkaaa, Lusesita, Rucola, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewcxyny, jakoś Was nie mogłam dogonić od wczoraj, kiepsko się czułam i miałam wrażenie, że coś mnie rozkłada, ale udało się opanować i dziś już lepiej
Pilik cuda ! Naprawdę super pomysł
Co do wyników moczu, mój lekarz zawsze mówi, że ciążowe normy są zupełnie inne, także Bajka spokojnie.
Franio się już tak bosko rusza, aż mnie to totalnie rozwala na łopatki
Znalazłam taką bardzo rozbudowaną listę wyprawkową, nie wiem czy jest ok, ale może się Wam przyda. Ja aktualnie przeglądam różne i próbuje ułożyć jakąś swoją własną, bo przy pierwszym maluszku to można oszaleć od ilości informacji
http://www.mamalekarz.pl/wp-content/uploads/2017/02/Wyprawka-MamaLekarz.pdfKateHawke lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Dziewczyny w III trymestrze lub 'rozpakowane' - czy moglybyście mi powiedzieć, jakie mialyscie na swoich usg AFI?
Z 23tc i z 30tc mam AFI 12. Usg robione przez 2 różnych lekarzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2018, 23:14
-
pilik wrote:
Rucola, haha namawiają mnie żebym potem sprzedała. Zobaczę jak się będą zużywały, ale bardzo możliwe że będą w paczkach do sprzedania też jeżeli się jakoś nie zniszcząpilik lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Bajka - jestem tego samego zdania co do Szpaka. I myślę, że gdyby wczoraj Gałuszewska zaśpiewała ze Szpakiem to co w finale The Voisa to by poskładali wszystkich.
AnnaStesia - moje AFI w 31tc miało 10.3. Ale u mnie to inna historia, bo ja znowu w 34tc miałam ilość wód w dolnej granicy i musiałam się dodatkowo dopajać.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Rucola wrote:Pilik ja rezerwuje jako pierwsza. Proszę !!! Jak tylko potwierdze córeczke to biorę wszystko w ciemno
A co do fioletu - ja tam jedynie mogę polecić wątek „Czekając na pierwsze dziecko”, są bardzo w porządku dziewczynyRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry po nocnej imprezie w brzuchu i poranną skopaną pobudką...
Mój się wczoraj postarał i skręcał meble. Przy okazji stanęło łóżeczko i okiełznał na szczęście gondolę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d425f4c3add.jpgmalka, Rucola, staraczka1111, KateHawke, summer86, Jadranka, Bajkaaa, Flowwer, Anna Stesia, JustynaG, Sarna84, pilik, olik321 lubią tę wiadomość