Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaki Aneczka ma gustowny kapelusik!!!!!
Ja zapomniałam się pochwalić (a raczej synka) że Młody dziś zaczął przyjmować pozycję czworaczą i bujać sie przód tył Pełzanie czasem mu nawet wychodzi ale dużo chętniej podciaga kolanka i czasem porusza się jak żabasummer86, sliweczka92, Anna Stesia, pilik, JustynaG, Jeżowa, veritaserum, Lena21, Nadzieja22, staraczka1111 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Achia ja nie bardzo pomogę, ale najważniejsze to dużo pić. A co do żurawiny takiej suszonej to tam jest bardzo dużo cukru i może lepiej sobie kupić w aptece wyciąg z żurawiny albo sok 100%...
mi88, Achia lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola, likewise :-* :-* Gratulacje dla Lewcia, nie taki z niego leniuszek jak mówisz
Achia, nie wiem, czy pomogę, bo sama od miesiąca wiem, że mam jakąś infekcję pęcherza i dopiero w zeszłym tygodniu zapisałam się do lekarza, ale u mnie jest jakaś wersja utajona, bo nie mam objawów tylko złe wyniki moczu. Ale wiem, że bardzo pomaga picie wody z cytryną oraz naparu z pokrzywy. Wiadomo, że jak coś złego wyjdzie w posiewie to trzeba wdrożyć silniejsze działanie. Może w aptece sprzedadzą Ci furaginę?Achia lubi tę wiadomość
-
Achia kup urosept. Można przy kp spokojnie. I sok z żurawiny 100% tez polecam.
U nas intensywny weekend u moich rodziców, jutro wracamy (chyba, rozważam wtorek, ale jednak bym wolała chyba jutro być w domu.
Wiadomo, wszędzie dobrze...)
Ninka dzielnie znosi nowe miejsca i ludzi. Drzemki wprawdzie tylko w nosidle, ale dobre i to.
Piękne dzieciaczki mamy
Nika ja mam joie na pompowanych i nie poleciłabym go jako wózek terenowy. Ciężko się go prowadzi po nierównych terenach, pod górę jest w miarę o ile nie ma żadnego dociążenia. Jak mam zakupy i torbę to już się ciężko idzie jednak (mieszkam już pod górami i chodzimy nie raz po większych i mniejszych pagórkach).
Lewko wyglądasz pięknie! No a lewka dostał cudownegoAchia, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNika
A. ) typowo do biegania
1. Britax & Romer B Motion 3 Plus 1680zł/ 11,5kg
2. Joie CROSSTER rust 950,00zł/ 16,1kg
3. X Lander X-run 1438,00zł/ 11,6kg
4. TFK JOGGSTER ADVENTURE 1400,00zł/13,3kg
5. Hauck Runner 770,00zł/ 10,8kg
6. Hauck Rapid 3R 760,00zł/
7. Hauck Viper SLX 550,00zł/ 9,4kg
B. ) spacerówki bez gondoli
1. Bebetto Nico 900,00zł/ 13,4kg
2. Maxi-Cosi Stella 1450,00z)/ 13,4kg
3. Stokke Scoot 1500,00zł/ 12,8kg
4. X Lander Xa 1050,00zł/ 14kg
5. Camarelo Cone 970, 00zł/ 13,5kg
6. Camarelo Elf 700,00zł/ 11,7kg
Wypisałam na które warto spojrzeć jeżeli chodzi o naprawę trudny teren (konary, żwir, piach, tłuczeń, błoto). Waga będzie wynikała zawsze z dużych, pompowanych kół. Jedynie Hauck ma z tego co pamiętam gumowe. I jest przez to lżejszy.
Nie uwzględniałam typowych spacerówek które mają dziewczyny. Lepiej niech się wypowiedzą same o użytkowaniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 23:44
StaraczkaNika, staraczka1111, mi88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry 🎈🎂
pękam z dumy 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 20:24
summer86, Karma88, veritaserum, blue00, reset, Achia, Patrycja20, Jeżowa, moniśka..., Kaczorka, Lunaris, Minnie89, sliweczka92, Cabrera, StaraczkaNika, frezyjciada, Yoselyn82, JustynaG, bazylkove, Anna Stesia, Nadzieja22, Aga9090, staraczka1111, pilik, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Gratuluje Zuzi pol roczku!
My od 4 wlasciwie na nogach. Mala w nocy malo jadla, a od 4 kupsko szlo i sukces po 6. Maz robi sniadanie, ja mloda usypiam, bo jeszcze dospi, a potem lece po spozywke do Lidla.
Dlugi dzien sie szykuje.Luna1993 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnySto lat dla Zuzi. Bosko wygląda !
Lewcio nadal uroczy mimo że bez loczków
Jeżowa gdzie byliście na basenie ? My się chcemy wybrać ale powiedz mi jak to wygląda organizacyjnie ? Rozumiem że zabierasz Agatke ze sobą do szatni i jest tam jakieś miejsce żeby się przebrać a ja odłożyć itp ? Może głupie pytanie ale jeszcze na basenie nie byliśmy z Ania a chce się w końcu przełamać
Co do czapki to my też nie miałyśmy ale założyłam opaskę która bardziej ozdabiała niż chroniła uszy h ehe , a mojej koleżanki córka 2 letnia miała czapke i widziałam jak koleżanka patrzyła na główkę mojej Ani ale nic nie skomentowała.Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuzia! Gratuluję pół roczku i wszystkiego najlepszego na kolejne miesiące:)
Dziękuję dziewczyny za porady! W takim razie zakupie sok z żurawiny a nie samą żurawinę i pokrzywę.a jak nie pomoże to ten uroseptWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 07:17
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAchia właśnie pij też pokrzywę. Powiem Ci że mi bardziej pomogła niż żurawina. Ale żurawina też super ( tylko nie ta suszona ) ale to też dziewczyny już pisały
U nas wreszcie przebił się ząbekAchia, Jeżowa, sliweczka92, Luna1993, Rucola, JustynaG, Nadzieja22, pilik, mi88 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Lewko pomino braku loczków dalej przystojniak.
Zuzia wszystkiego najlepszego na pół roczku, duża dziewczynka z Ciebie.
Veritaserum gratuluję ząbka Ani.
U nas nocka pełna pobudek, Leon za dużo wrażeń wczoraj miał, trochę pojeździliśmy po rodzinie i wróciliśmy na spanie, nie zdążył się wyciszyć i odreagował wszystko w nocy.
Ja pomału zabieram się za organizację roczku, robimy w domu więc trochę roboty mnie czeka.
Kopiuję sobie informację o wozkach, chociaz ja potrzebuje soacerowke taka, ktora sklada się z siedziskiem i nie zajmuje za duzo miejsca, bo mały bagażnik mam, nasze bebetto torino muszę rozdziwlać i siedsisko woże na siedzeniu. No i pompowane albo gumowe koła bo ciężkie tereny tu mam.
Miłego dniaveritaserum, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Sto lat dla Zuzi!!! Ale zleciało piękna z Ciebie dama! Luna nic dziwnego że pękasz z dumy
Rucola no to tylko patrzeć jak Lewcio ruszy do przodu niczym prawdziwy król czworonożnych
Veritaserum gratuluję pierwszego ząbka! Co do basenu to myśmy byli w Fitness Academy na Rogowskiej, mają tam osobny basen dla dzieci. Jesteśmy zapisani na zajęcia zorganizowane. Szatnia nie jest dostosowana do niemowlaków niestety, wszyscy rodzice byli parami, tak mi się wydaje przynajmniej... Jeśli musiałabyś odłożyć gdzieś Aneczkę, to obawiam się, że w przebieralni do wyboru byłaby tylko podłoga więc to minus na pewno. Ale sam basen bardzo polecamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 07:39
veritaserum, Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki za informacje jak szatnia grupowa to spoko ;p
Rzeszowskie mamy ( Rucola? ) Jaki basen polecacie u Was ? Tak e jednorazowo ?mój mąż z Podkarpacia pochodzi i będziemy ponad 2 tyg w kwietniu i byśmy poszli z Ania z 2 razyRucola lubi tę wiadomość
-
Achia co do zapalenia pęcherza - domowe metody już poznałaś, woda z cytryną, żeby zakwaszać koniecznie. I pić HEKTOLITRY. Przy dziecku łatwo o tym zapomnieć, ale trzeba dużo pić, żeby dużo sikać - zwłaszcza, że przy zapalaniu pęcherza czujesz często potrzebę i bardziej komfortowe jest, jak rzeczywiście masz czym sikać wtedy, gdy czujesz, że musisz. Współczuję, miałam raz i modlę się, by nigdy więcej!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 08:18
-
Dzień dobry!
Rucola masz bardzo przystojnego mężczyznę
Gratulacje Zuzinku z okazji pół roczku masz piękną opaskę
Z okazji strajku my dziś zostajemy w domu przedszkole działa ale Franek ma gila także strajkuje razem z nauczycielami Dziś mieliśmy mieć wyniki rekrutacji do szkoły- ciekawe czy w związku ze strajkiem powiedzą co i jak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 07:57
Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość
-
Sto lat dla Zuzi! Ależ to zleciało...
Lewko cudny, ale loczki opłakuje bo były prześliczne!
Nas dzisiaj syn też obudził przed czasem, bo robił kupę i domagał się towarzystwa w tym ciężkim boju. Ale już się usypiamy na pierwszą drzemkę.
Dzisiaj znów przyjeżdża moja mama, ciekawe na ile jej wizyt starczy mi jeszcze cierpliwości... W nosie ma rytm dnia Milana, przyjeżdża do niego najczęściej jak on śpi. Nie mówiąc o tym, że właściwie w ogóle się nim nie zajmuje. Grr...Luna1993, mi88 lubią tę wiadomość
-
Minnie to dużo cierpliwości na spotkanie z rodzicielką! Dla mnie jest to niepojęte, że mama przyjedzie i nie będzie pomagać, bo moja to najchętniej by odczepiła ode mnie cycki i mnie wysłała na cały dzień do spa...
Justyna teraz mi się przypomniało - genialny ten kapelusz Ani! Też się przymierzam do zakupu jakiegoś, co prawda mąż chce dla Agaty czapkę z daszkiem... Zobaczymy jak nam pójdą negocjacjesliweczka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękujemy za życzenia ❤️
Veritaserum gratuluję ząbka! Też bym już chciała poczuć tą ulgę, że jest
Minnie przykro mi, że taka jest postawa Twojej mamy. Może stanowcza rozmowa by wyjaśniła sytuację? Nie miej oporów, żeby odnowić czy przełożyć godzinę wizyty, bo to Ty później zajmujesz się marudnym synkiem wybitym ze snu
Ta taka mądra jestem, a właśnie babcia przyszła, bo była gdzieś obok i mi Zuzię obudziła. Tyle z mojej asertywnościWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 08:29
-
Luna, wszystkiego najlepszego dla Zuzinka ale ten czas leci! Śliczna panienka rośnie.
Lewcio, jaki Ty jesteś słodziuchny
Justyna, kupiłam podobny kapelusik Ani z takiego a'la miękkiego jeansu. Mam nadzieję, że sprawdzi się podobnie jak u Was
Co do czapeczek i ich braku, tak jak nie chciałabym oceniania braku czapeczki tak samo nie chciałabym, żeby ktoś oceniał, że dziecko czapeczkę ma. Każde dziecko jest inne i każda mama jest inna. U nas nawet jeśli nie ma czapeczki, to jest szersza opaska. Mimo że jest słonecznie to dość mocno wieje a spacerujemy w nieosłoniętych terenach. Choć wiadomo, że latem jak były upały a Ania była jeszcze mniejsza to nie wciskałam jej czapeczki.
Rucola, mi88 lubią tę wiadomość