Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ibisha, wyglądasz prześlicznie! Ja mam dwa razy większy od Ciebie brzuch!
Bajeczko, gratuluję córci, niech sobie zdrowo rośnie (a Ty z nią!)
Dzisiaj jakiś paskudny dzień, ciśnienie wyższe i juz oczywiście przyplątała się migrena. Ale, o dziwo, przespałam się i nawet jakoś żyję (bez aury, wymiotów). Może mały trochę mi pomaga?
Z tym jedzeniem to tak jest - tak od 15-16 tc włącza się odkurzacz i człowiek jest wiecznie głodny. Widocznie wtedy maluchy potrzebują najwięcej i trudno im odmówić. U mnie taki wściekły apetyt minął mi dopiero w tym tygodniu, ale składam to karb tego, że mam po prostu już mocno podniesiony i ścisnięty żołądek. Co zjem to zgaga, ból żołądka, mdlosci - więc siłą rzeczy mniej się chce jeść.Bajkaaa, ibishka lubią tę wiadomość
-
Summer, ładna glukoza! i jak pięknie dalaś radę za pierwszym podejściem A co do morfologii to mnie się za każdym razem wydaje, że mam rozjechaną, ale od lekarzy słyszę, że jest ok, więc sie nie martwię.
Czytałam jeszcze, że piszecie o płynach do higieny intymnej i wkładkach. Polecam Wam Pliva Fem B (lub F - na stany grzybicze), mnie doktor zaleciła raz dziennie się tym lekko podmywać, a tak to w ogóle tylko samą wodą. Od kilku dni używam też wkładek Natracare i widzę ogromną różnicę (wcześniej uzywałam takich zwykłych drogeryjnych).summer86 lubi tę wiadomość
-
Bajka gratulacje córeczki a u mnie wręcz odwrotnie wszędzie w otoczeni chłopaki sie urodziły:)
Summer dobrze ze glukoza wyszła wporzadku
A ja dziś dzwoniłam do lekarza do którego chciałabym sie przepisać a pani przez telefon ze termin za 7 miesiecy a ja zaczęłam sie śmiać ze wtedy to już urodzę ze troche za późno i udało mi sie dostać na 11 kwietnia
Bajkaaa, Anna Stesia, olik321, malka, KateHawke, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
summer86 wrote:Anna Stesia, a jak Ty się czujesz? Uspokoiło się trochę?
Tak, dziękuję! Brzuch wprawdzie ciągle napięty, ale skurcze juz sobie poszły. Byłam nawet dzisiaj na fizjo, choć zamiast ćwiczeń miałam masaże . W piątek mam wizytę u mojej doktor i dowiem się wtedy, jak z wodami. Staram się myśleć pozytywnie.summer86 lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:GG to do kogo idziesz?
Dziękuję dziewczyny :*Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
gg88 wrote:Chciałam do tylnickiego, ale o tak chyba bede dodatkowo chodzić żeby mieć jakoś lekarza tam gdzie bede rodzic bo przy prowadzeniu to podoba mi sie dr Cygal tylko jakoś nie bardzo myślę żeby rodzic w katowicach troche daleko
-
Bajka gratuluję dziewuszki
Summer ładna krzywa zazdroszczę, że masz już to za sobą.
A mnie dopadł kilka dni temu taki apetyt i trzyma. Wcześniej nie jadłam za dużo. Może to związane z tym że zaczęłam regularniej ćwiczyć. 3x w tygodniu basen i 2x w tygodniu ćwiczenia dla ciężarnych. Już dwa razy się obudziłam w nocy głodna i musiałam coś zjeść bo się nie dało zasnąć.summer86, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Summer Moi rodzice dopiero zostaną dziadkami A teściowie to już po raz 5.
Anna Stesia Pierwsze słyszę o tych wkładkach. Do tej pory używałam Discreet. A płyn miałam ziaji w piance (ale jakoś za nim nie przepadałam) a teraz kupiłam AA Intyma Harmony Med dla kobiet w ciąży.
Ale zanim go zaczęłam używać to coś zaczynało się dziać. Myślę, że to może być wina wkładek. -
Malka ale ambitny plan
ja cały czas myślę nad basenem.. boję się, że tam jakieś choróbsko załapie czy grzybka
Bajka gratuluję dziewczynki!
My powoli szukamy imienia dla chłopca.. coś ciężko nam idzie, ale Mikołaj ostatnio mi wpadło w ucho i możliwe, że zostanieBajkaaa, malka lubią tę wiadomość
-
ibishka wrote:A gorsze od apetytu są te kilogramy z nikąd:)
A my witamy się w 33tyg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1fa7141003e8.jpg#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Bajkaaa wrote:A ja wam powiem dziewczyny ze byłam dziś u ginekologa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e869cc0f26c.jpg
I chciałam wam przedstawić moja córeczkę
Ogólnie w szoku jestem bo byłam pewna że lekarz nie powie ale był pewny bo pokazał ewidentnie wargi sromowe cieszę się strasznie
P.s. Apetyt ja też mam a mi akurat to nie służy hahaBajkaaa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Gg88 a Cygal w ogóle prowadzi ciąże? Słyszałam, że raczej przez ilość pacjentek, które starają się o ciąże poleca do prowadzenia innych lekarzy, ale też ją dziewczyny nazywają aniołem wiec nie dziwie się, że ma taki tłum
Bajka super, że córcia
Małka ja to nie mam siły tylka z kanapy dźwignąć, podziwiam i dziękuje tylko, że mało przytyłam na razie
Anna Stasia a kto Cię wysłał na fizjo ? Bo pare lat temu miałam wypadek samochodowy i od tamtej pory dokucza mi kręgosłup szczególnie szyjny, teraz w ciąży znów coraz bardziej niestety, ale myślałam, że w ciąży mam niewiele możliwości w tej kwestii
Miłego wieczoru kobietki !Bajkaaa, summer86, innamorata88 lubią tę wiadomość