Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajka ojjjj to bedzie wysyp dziewczynek !!!
Ja wam tego apetytu zazdroszczę, ja muszę wszystko w siebie od kilku dni wciskać.
Sammer bardzo ładny wynik !!!summer86 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Bajka ojjjj to bedzie wysyp dziewczynek !!!
Ja wam tego apetytu zazdroszczę, ja muszę wszystko w siebie od kilku dni wciskać.
Sammer bardzo ładny wynik !!!
Mogę się zamienić na apetyt
A ja się super cieszę że będzie dziewczynka tylko kompletnie nie mam pojęcia jak dać na imię, dobrze że jest dużo czasusummer86 lubi tę wiadomość
-
Bajka imię to najmniejszym problem najpierw musimy urodzić
Moja kolacja to owoce ale nic innego mi nie przejdzie.
Ciekawa jestem czy faktycznie noszę pod sercem dziewczynkę.
A to powód przez który zaniedbałam of od 6 tyg
.....
Mam prośbę o nie cytowanie fotki bo jutro usunę zdjecie.
Dziś moje dzieci były na sesji fotograficznej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 16:54
Lena21, Bajkaaa, Lusesita, Kaczorka, summer86, olik321, Rucola, KateHawke, pilik, staraczka1111, Jadranka, Emiilka, Amy333, innamorata88, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer - jaki śliczny model
Bajka - a nie masz jakiegoś faworyta wśród imion?
W ogóle pozazdrościłam Wam organizowania wyprawki i też będę robić :p
Muszę powoli kompletować sprzęt do rozszerzenia diety. Teoretycznie został nam miesiąc! Ale Luśka już patrzy z zainteresowaniem jak coś jemsummer86 lubi tę wiadomość
-
Flowwer, jakie cudo ale bym wyprzytulała i wygłaskała takiego szczeniaczka
Kiedy przyjdzie Ci się rozstać z nimi? Obie sunie wróciły do pełni sił?
Bajkaaa, też mamy problem z imieniem. Myślałam,że nic sie nie stanie jak zdecydujemy bliżej porodu lub nawet po, ale dziwnie mi już tak bezosobowo mówić o Małej, gdy kocham już ją całą sobą.
My na liście mamy póki co: Alicja, Ida, Iga, Lidia, Nina lub Natalia. Ale ani ja ani mąż się zdecydować nie możemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 06:48
-
Summer - poza Alicją (co jest oczywiste) podoba mi się też Natalia gdybyśmy się nie uparli, żeby było na A, to bym namawiała męża na to imię :p jeszcze Lidia też ładnie chociaż tutaj bardziej Liliana mi się podoba.
Heh, a u nas tragedia komunikacyjna, bo śnieg spadł :p mieszkamy w pobliżu takiego zakrętu, że jak cokolwiek sypnie z nieba to wszystko stoi, bo podjechać się nie da. Bo to zakręt pod górę -
Summer tak mój mąż ma typ jeden Weronika i nie chce inaczej no ewentualnie Patrycja
A mi się podoba np Ewa, Izabela, Liliana
Więc on bardzo twarde imiona a ja bardzo delikatne
Boję się że ta jego Weronika zostanie bo ja nie jestem przekonana do żadnego imienia no on odkąd my się znamy mówił że jego córka będzie Weronika -
Bajkaaa wrote:Summer tak mój mąż ma typ jeden Weronika i nie chce inaczej no ewentualnie Patrycja
A mi się podoba np Ewa, Izabela, Liliana
Bierz Ewa! no i oczywiście gratuluję dziewczynki chociaż, jak to dziewczynka, na pewno będzie miała charakterek
Co do imion mi się podobają dość dziwaczne jak Gniewko, Borys, Bruno ale tak czy siak M i tak by się nie zgodził na któreś z nich zwłaszcza, ze dajemy dzieciom imiona po dziadkach
Ja tu widzę, że już powoli kolejne porody się szykują, ale ekstraBajkaaa, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Bajka super, kolejna dziewuszka w naszych szeregach
Flower jakie słodkie cudo
Ja się dzisiaj stresuje, bo mama ma kolposkopie i lyzeczkowanie w celu pobrania materiału do badania.
Mam nadzieję, że dobrze to zniesie i wypisza ja dzisiaj.Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Malka, to macie z siostrą bardzo ładne imiona
Kaczorka, Liliana jest teraz bardzo popularne. Nawet mój lekarz jakoś miesiac temu, gdy pytał czy już imię wybrane, to powiedział, że aktualnie najczęściej pacjentki mówią Zuzanna i Lilianna
Za to lekarz, u którego byłam na konsultacji i który robił nam inseminacje, powiedział, że po naszych przejściach córka powinna mieć na imię Wiktoria
malka, Bajkaaa, Anna Stesia, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Lusesita, mocne kciuki za badania mamy i dobre wyniki!
Lusesita, pilik, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Bajka gratulacje! Ale co do tego że sprawa imienia mniej istotna to się nie zgodzę! Małej nie będzie interesowało w jakim wózki będzie jeździć, w jakich ciuszkach i czy Ty mleko odciągnięsz czy czym będziesz karmić, ale nie zostanie z Nią na całe życie
Ja robiłam różne listy z imionami, czytałam, szukałam i kiedyś wpadła Nina i koniec. Całe te listy już nie miały znaczenia bo poczułam że to to i mąż też to widział, moją pewność i nie stawiał oporów zbytnio :p
Teraz też często mówię do małej i łatwiej mi z imieniem
U nas moi rodzice zostaną dziadkami 8 raz (piąta wnuczka, chłopaki mieli nadzieje na chłopca bo by równowaga była :p), a męża pierwszy raz.
Flo cudowna psina! Do zakochaniaBajkaaa lubi tę wiadomość
-
Rucola wrote:Jak Ty cudnie wyglądasz!!! Matko, moje niedoscignione marzenie. Cwiczysz cos w ciazy ?
Bajka osobiście jesteś za Izabela ;-p
Ale do Ewuni mam mega sentyment
U nas teściowie będą mieć pierwsze wnucze w ogóle. Natomiast moi rodzice to już będzie nr 4Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 09:02
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Olik - chłopiec byłby Wojtusiem lub Adasiem (o ile mąż by dał się namówić).
Lusesita - trzymam kciuki za mamę! Trochę się wczuwam, bo ja jutro znów mam wizytę u gina, bo pewnie kolejna cytologia wyszła kiepsko.. I w zależności od tego co jest, to będziemy robić badanie na obecność wirusa HPV, żeby wiedzieć co siedzi w środku
Mam nadzieję, że nie mam tego gówna i że to tylko zwykła dysplazja.ibishka, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Ja debatuje nad Natalia lub Łucja
Lusesita trzymam ciuki za bezkomplikowy zabieg oraz pomyśne wyniki.
Sammer po 3 tyg z przetok nie było śladu mam niezawodny sposób mam Takie głebokie rany. Sposób tani a skuteczny lekarze nie chcą przypisywać bo z granufleksiów mają wakacjesummer86, innamorata88, Rucola lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa gratuluję córeczki niech się rodzą dziewczyny dla naszych chłopaków teraz
Flowwer ale bym wycałowała tego modela :* kocham psy bardziej niż ludzi jak widzę że ktoś krzywdzi takie psiaczki to bym mu zrobiła to samo. Słyszałyście o tym,, typie,, co pobił tak strasznie szczeniaczka tak głośno o tym się zrobiło ehhh
Bajkaaa lubi tę wiadomość