Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka jak bym drania dopadła to bym go wykastrowała na męskie ego nic gorszego nie ma.
Inna Michaś jest obłędnie do zacałowania!! Już tydzień ma a w pamięci mam ten twój torbiel. Wracaj do sił.
Emilka współczuję że musiałaś najeść się strachu ale najważniejsze że z fasolką wszystko w porządku ♡ za dyżur weekendowy biorą 1000 zl i jeszcze płaczą.
Ania sześciowodny chlorek magnezu używasz? Mój M formę spożywczą pije.
Może to Skórcz z jelit, nie masz problemów z wypróżnianiem ?
Siwulec narkoza chwilowa nie jest zła i przynajmniej prześpisz. Pamietaj o antybiotyku
Emiilka, innamorata88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Staraczka jak bym drania dopadła to bym go wykastrowała na męskie ego nic gorszego nie ma.
Inna Michaś jest obłędnie do zacałowania!! Już tydzień ma a w pamięci mam ten twój torbiel. Wracaj do sił.
Emilka współczuję że musiałaś najeść się strachu ale najważniejsze że z fasolką wszystko w porządku ♡ za dyżur weekendowy biorą 1000 zl i jeszcze płaczą.
Ania sześciowodny chlorek magnezu używasz? Mój M formę spożywczą pije.
Może to Skórcz z jelit, nie masz problemów z wypróżnianiem ?
Siwulec narkoza chwilowa nie jest zła i przynajmniej prześpisz. Pamietaj o antybiotyku
O jakim antybiotyku ?
-
Staraczka - pytałaś o laktator używany. Też rozważałam, ale po tym artykule chyba odpuszczę... zapisze sobie jaki ręczny a jaki elektryczny kupić w razie w, a po porodzie ocenie czy jest potrzebny i który i kupię...
http://www.mlekiemmamy.org/rynek-wtorny-laktatorow/ -
Olik tak, już czuję ruchy ale nie są sto kopniaki tylko breakdance późnym wieczorem.
Siwulec np doxycyklina ponieważ mogło dojść do infekcji macicy co prowadzi do zapalenia endometrium.
Gdzie jest ta lista wyprawkowa ? Muszę sobie wydrukować i zacząć coś działać w tym kierunku oraz torbe spakować do szpitala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 23:33
Siwulec, Rucola, pilik, olik321, Jadranka lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Pilik przeczytałam ale już kupiłam go od. Tej dziewczyny. No mogę go tylko dobrze wyparzyć. Jest w stanie idealnym mówiła że mało go używala zobaczymy najwyżej się kupi nowy.
Flowwer ty już kupuj ciuszki tej małej bo dziewczynki mają większą garderobę sukienki leginsy spódniczki bolerka hihi są takie piękne rzeczy w sklepach że nie idzie się napatrzecFlowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer ja w torbie do szpitala mam
2 koszule do karmienia plus jedna krótsza na poród
Szlafrok
Klapki pod prysznic i kapcie
2 ręczniki
Podkłady na łóżko
Podpaski
Kosmetyki ( żel pod prysznic żel do higieny pastę o zębów i szampon mam ten mini z rosmana) gąbke, pomadke do ust, oscenisept, tantum Rose,szczotkę )
Majtki Siateczkowe
Majtki bawełniane i 2 pary skarpetek
Wkładek laktacyjnych wrzuciłam parę sztuk
Dla maluszka mam chusteczki i paczkę pampersow z rosmana za 1 grosz i czapeczke i krem do pupy.
Resztę przywiezie tatuś na wyjście albo jak mi czegoś braknie to też dowiezie. I do torebki wrzucę DOKUMENTY wodę i coś do przekąszenia
Dokupić muszę jeszcze staniki do karmienia
Rucola, Flowwer, Jadranka lubią tę wiadomość
-
A i kobietki WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :*****
Rucola, Bajkaaa, KateHawke, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Chciałam życzyć Wam szybkich porodów
A tym co już maja to za sobą samych radości z dzieciaczkami przy boku
Najlepszego !!!staraczka1111, Bajkaaa, KateHawke, Lusesita, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Gdzie jest ta lista wyprawkowa ? Muszę sobie wydrukować i zacząć coś działać w tym kierunku oraz torbe spakować do szpitala.
Któraś z dziewczyn ostatnio wyrzuciła na stronę i naprawdę ta lista jest świetna.
Kochane oby nam się ❤ wszystkiego najlepszegoBajkaaa lubi tę wiadomość
-
Flower - dokładnie ja pisałam o tej liście u mamy lekarz, wcześniej różne czytałam i głupiałam. Ta mnie przdkonała, wydrukowałam i lecę powili wg niej
http://www.mamalekarz.pl/wp-content/uploads/2017/02/Wyprawka-MamaLekarz.pdf
Dzień dobry i pięknego dnia wszystkim! U nas nawet słoneczko odpalili na dzień kobietBajkaaa, KateHawke, Flowwer lubią tę wiadomość
-
pilik wrote:Flower - dokładnie ja pisałam o tej liście u mamy lekarz, wcześniej różne czytałam i głupiałam. Ta mnie przdkonała, wydrukowałam i lecę powili wg niej
http://www.mamalekarz.pl/wp-content/uploads/2017/02/Wyprawka-MamaLekarz.pdf
Dzień dobry i pięknego dnia wszystkim! U nas nawet słoneczko odpalili na dzień kobiet
Dokładnie, też jà tu wrzucalam, jest bardzo rozbudowana, ale uważam, że lepiej znać możliwości i ewentualnie odłożyć zakup niż nie wiedzieć w ogóle oglądam czasem filmiki w stylu 10 rzeczy, które mi się nie przydało z wyprawki, bo chcę zachować jakikolwiek umiar w tym wszystkim
Kochane i wspaniałe kobiety wszystkiego cudownego !!!pilik, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Kochane samych wspaniałości dla nas i naszych małych dziewczynek!
Te które mają córeczki pod sercem muszą im dziś coś extra zafundować, może jakiś smakołyk
Rucola mogę zapytać czemu chcesz CC? Też sie zaczynam bardzo nad tym zastanawiać..Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u mnie dzisiaj spokój... jakby ręką odjął. I tak jest za każdym razem... Zapisana do lekarza to się robi cisza.
Co do pytań:
- magnez w proszku mam w Szczecinie więc za kilka dni będę mogła go dopaść. A o moczeniu nóg nie słyszałam. Dobrze byłoby inaczej go przyjmować niż przez usta więc spróbuję.
- z wypróżnianiem właśnie nie mam ostatnio żadnych problemów. Tego dnia co był atak to było nawet 2x. Ale fakt że strasznie mi jelita bulgotały. Tylko czy to miało jakiś wpływ...
Czekam dzisiaj na wizytę i za tydzień mam normalną planowaną.
-
Dziewczyny, wszystkiego najlepszego spokojnych donoszonych ciąż, zdrowych maluszków a dla tych już po - wiele radosci i satysfakcji z bycia mamą
Ania, może Klusek zmieniał pozycję i narobił tyle zamieszania Czekamy wieczorem na info!Bajkaaa, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Dziewczyny, wszystkiego najlepszego spokojnych donoszonych ciąż, zdrowych maluszków a dla tych już po - wiele radosci i satysfakcji z bycia mamą
Ania, może Klusek zmieniał pozycję i narobił tyle zamieszania Czekamy wieczorem na info!
Jak zmienia pozycję to chyba mam inne uczucie. Staram się wszystkiego nauczyć jak funkcjonuje ale wydaje mi się, że jak się obraca to nagle mnie takie parcie bierze. To jest moment. Nie czuję tego ciagle ale w ciągu dnia na brzuchu mogę narysować mapę kopniaków
On jest serio nadpobudliwy
Teraz wystarczy usiąść i nie mija minuta i się zaczyna. Kończy się to tym że siedzę i się bujam żeby mieć spokój
Rano śpi do 10. A wieczorem średnio do 24 jest mocno aktywny.
Dzisiaj chyba wyłapałam rano czkawkę. Nie były to kopniaki a takie podskakiwanie brzucha. Byłam ciekawa jak Wy to rozróżniacie a dzisiaj chyba do mnie to doszło.
Teraz względny spokój. Może na Dzień Kobiet zrobi mi prezent i będzie łaskawy z kopniakami Oglądamy z M filmy a ja siedzę i stękam z kopniaków ostatnio. -
Kobietki - Wszystkiego najlepszego dla Was i Waszych dziewczynek, także od mojego, młodego kawalera
W sprawie wyprawki warto też podpatrzeć co zaleca zabrać szpital, w którym będziecie rodzić. W moim zalecają np. aż 10 pieluch tetrowych zabrać, bo połowa zostaje zużyta przy porodzie przez tatę dziecka.
Ja już chyba mam to gotowe, a przynajmniej od dwóch dni nic nie zmieniam. Została mi tylko spożywka, ale to spakuję jak będziemy jechać - woda plus jakieś cukierki czy inne żelki.
Flowwer, KateHawke, staraczka1111, innamorata88, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Kochane Mamusie! życzę Wam zdrowego przybierania, cudownego brzuchowania i szczęśliwego rozwiązania! A potem Macierzyństwa pełnego wspaniałych wrażeń z małym człowiekiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7e2ca478f74.jpgFlowwer, pilik, Lena21, KateHawke, Anna Stesia, staraczka1111, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny