Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka, bardzo się cieszę, że wyniki lepsze wyszły i super, że mąż się postarał
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Mój teść się spisał na dzień kobiet oprócz kwiatka dostałam pierogi ruskie od teściowej
olik321, Kaczorka, Karma88, Flowwer, Emiilka, lamka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam pytanie - głównie do rozpakowanych
Dostałam od teściowej kolejne dwie torby ciuszków, nie mam już na to kompletnie miejsca, na trojaczki by mi starczyło A teściowa upodobała sobie welur - spioszki, pajacyki i rozpisane bluzy. A ten welur to niby milutki ale to jest bawełna i 20-30% poliester... czy takie ciuszki się u Was sprawdzają? Boję się czy mi się dziecko w tym pocic nie będzie, w końcu lato idzie -
A ja muszę się pochwalić, dzisiaj pierwszy raz widziałam jak mi brzuch faluje w trakcie kopniakow dzieciątka ❤
Cudowne uczucieJadranka, Kaczorka, malka, Anna Stesia, Karma88, Bajkaaa, olik321, Flowwer, Lusesita, Emiilka, Rucola, Yoselyn82, panan12, Lena21, KateHawke, lamka lubią tę wiadomość
-
Jadranka ja pajacyki welurowe uzywalam przy starszaku ale zima. Mojemu akurat odpowiadalo ale kolezanki corka nie polubila takich ubranek, takze to tez zalezy od dziecka. Ale na cieplejsze dni to napewno lepsza zwykla bawelna
Jadranka lubi tę wiadomość
-
Jadranka - ja wszystko welurowe co dostałam to spakowałam do torby i nie używam. Nie lubię, nie podoba mi się. Luśka najbardziej preferuje bawełnę. I szczerze powiedziawszy nosi z reguły body i spodenki. Śpioszki i bluzy nie ruszone. Pajace kilka razy.
Jadranka lubi tę wiadomość
-
Summer, to się chyba bardziej teściowa postarała niż teść A przeziebieniem bez gorączki się nie przejmuj - trzeba tylko uważać, żeby nie zamieniło się w infekcję bakteryjną, więc jeśli nie musisz, to nie wychodź nigdzie z domu, wygrzewaj się, pij dużo soku z malin i naparu z lipy, możesz też popijać antygrypinę. Ja chorowałam przez listopad i grudzień, miałam silny kaszel i katar, ale bez gorączki, a to gorączka jest niebezpieczna. Jeśli masz katar to możesz też robić inhalacje oraz płukanki do nosa z soli fizjologicznej.
summer86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, życzymy z naszymi chłopakami wszystkiego co najlepsze w dniu Kobiet
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/93c16121ff92.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d40e677bed4b.jpgJadranka, olik321, JustynaG, Lusesita, Emiilka, pilik, Kaczorka, Bajkaaa, Rucola, summer86, 91Ewela09, Yoselyn82, Jeżowa, panan12, staraczka1111, Flowwer, Karolina90, JuicyB, Anna Stesia, emi2016, Lena21, malka, KateHawke, Lunaris, lamka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
staraczka1111 wrote:Flowwer ja w torbie do szpitala mam
2 koszule do karmienia plus jedna krótsza na poród
Szlafrok
Klapki pod prysznic i kapcie
2 ręczniki
Podkłady na łóżko
Podpaski
Kosmetyki ( żel pod prysznic żel do higieny pastę o zębów i szampon mam ten mini z rosmana) gąbke, pomadke do ust, oscenisept, tantum Rose,szczotkę )
Majtki Siateczkowe
Majtki bawełniane i 2 pary skarpetek
Wkładek laktacyjnych wrzuciłam parę sztuk
Dla maluszka mam chusteczki i paczkę pampersow z rosmana za 1 grosz i czapeczke i krem do pupy.
Resztę przywiezie tatuś na wyjście albo jak mi czegoś braknie to też dowiezie. I do torebki wrzucę DOKUMENTY wodę i coś do przekąszenia
Dokupić muszę jeszcze staniki do karmieniaMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Inna, jak pięknie się troszczy się o młodszego braciszka
-
nick nieaktualnyU nas już po wizycie. Praktycznie dopiero wróciliśmy bo było godzinne opóźnienie a do tego zaliczyłam hot-doga na orlenie i wizytę w Maku... to tak 'romantycznie' na ten Dzień Kobiet.
Byliśmy też w Smyku popatrzeć na leżaczki. Wyszłam z kilkoma drobiazgami i w Pepco. Tylko tam panuje wszechobecny róż... jak dla mnie część dla chłopaków to porażka... jeden stojak... a dziewczyńskie ciuszki zaczynały się już od wejścia...
Klusek 318g. Ziewał na usg i wystawiał język. Z szyjką ok. Więc te bóle jakieś przypadkowe musiały być. Ale za to rano się ujawniła infekcja i ginka potwierdziła grzyba. Już nawet nie liczę który to raz.
Mam zakaz prowadzenia auta... mam siedzieć z boku w pozycji prawie leżącej (rozpacz) przy jeździe do Szczecina- a czeka nas 450km w jedną stronę a takich jazd będzie przynajmniej 4x...
Mam fobię- nikomu nie pozwalam się wozić. Nie potrafię tego wyleczyć... wszędzie gdzie jeździmy to ja prowadzę a teraz będę mieć zawał przez całą drogę jak M ma jechać... To jest takie natręctwo. Nie wiem co gorsze będzie. Stres całą drogę czy siedzenie mimo to za kółkiem i robienie postoi. A potrafię siedzieć i ryczeć ze strachu jak ktoś mnie wiezie autem...Yoselyn82, Kaczorka, Anna Stesia, KateHawke, lamka lubią tę wiadomość
-
Też mieliśmy wczoraj "romantyczną" randkę w MC :p
Ale jutro wybieramy się do naszej ulubionej kawiarni. Może nam Luśka da chwilę posiedzieć
A tymczasem już od 5 się bawimy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1e0e5a30468.jpg
Inna - Twoi chłopcy bardzo przystojni! I chyba podobni do siebie?
Słodziaki
olik321, staraczka1111, Flowwer, summer86, Emiilka, JustynaG, Lusesita, Yoselyn82, emi2016, Anna Stesia, Bajkaaa, malka, KateHawke, Sarna84, Lunaris, lamka, Czrna 81, Lena21, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Do listy dopisz sobie do mycia - Białego Jelenia
-
Aniu, a czemu nie możesz prowadzić auta? I dlaczego taka pozycja?