Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania jakie Ty masz zapasy 16 sztuk body o wow!!
my też planujemy zakupy ciuchowe dla małego w hm, a narazie musimy mi kupić kurtkę wiosenną bo w żadną się nie dopnę
widziałam się dziś ze znajomymi i wszyscy mi ostatnio mówią, że mam nisko brzuch.. hmm nie wiem czy to ze wzrostu wynika czy faktycznie jakoś nisko jest -
olik321 wrote:my też planujemy zakupy ciuchowe dla małego w hm, a narazie musimy mi kupić kurtkę wiosenną bo w żadną się nie dopnę
widziałam się dziś ze znajomymi i wszyscy mi ostatnio mówią, że mam nisko brzuch.. hmm nie wiem czy to ze wzrostu wynika czy faktycznie jakoś nisko jest
Mi został w kurtce ok. centymetr i liczę ze dociągnę. Może już ciepło będzie to się zapinac nie będę
M mnie ostatnio przestraszył ze mam brzuch jakoś niżej ale chyba mu się wydawało. Albo Młoda się na dole bardziej wypieła
A ja miałam jechać na weekend do mamy a dwa dni temu się okazało ze ma półpaśca całe szczęście ze mnie M przeziębieniem zaraził i się dłużej nie widziałyśmy! Uważajcie bo podobno dużo jest przypadków wokoło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 16:17
-
Ja kupiłam zimową kurtkę ciążowa z Bonprix w rozm. 34 ale na bank odpowiada rozmiarowi 36. Dalej się w nia mieszcze bez rozpinania bocznych zamków, mimo że brzuch mam spory.
Ale powiem szczerze że już tesknym wzrokiem patrzę na wisząca w szafie wiosenna parke
Mam pytanie do dziewczyn na podobnym etapie ciąży co ja. Miewacie bolesne skurcze? Bo mi się zdarzają już co raz częściej. -
Czołem Dziewczynki Chciałam wtrącić swoje trzy grosze na temat ubranek niemowlęcych z Pepco. Kochane, jak będziecie miały w rękach ubranko, to koniecznie sprawdźcie na metce skład. Zwłaszcza chodzi mi o ubranka marki Disney. Już parę razy, kiedy chciałam coś kupić dla chrześnicy, zauważyłam, że skład jest znacznie gorszy, niż skład ubranek Dusney’a dla np. Smyka. Tytułem przykładu, body miało skład np. 60% bawełna, 40% poliester. Ja to odkryłam przez przypadek, bo chciałam zobaczyć, jak prać ubranko12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
JuicyB wrote:Tak, coraz więcej, coraz częściej. Nie mam już na nic siły.
Powiem Ci, że mi się już nawet nie chce auta prowadzić, ani nigdzie jeździć. Mała się wypina, przeciàga, brzuch mi twardnieje a skurcze czasami bolą mocno jak na okres.
Mam jeszcze takie niedyskretne pytanie. Zauważyłaś jakąś zmianę wydzieliny? Bo ja dopiero Luteine odstawiłam niedawno i nie wiem jaka wydzielina jest norma.
Przy Luteinie nie było prawie żadnej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 18:38
-
Ja też nie prowadzę auta już od 3 tygodni mniej więcej. Dziecko albo bardzo lubi podróże albo wręcz przeciwnie, ale jego gimnastyka jest niebezpieczna dla innych kierowców, więc z godnością leżę na miejscu pasażera
Co do wydzieliny to ja jej w ciąży miałam bardzo dużo. Lekarz mówił, że to przez nadżerkę. Jak zauważył, że się tym martwię, to powiedział, że jeśli nie czuję swędzenia ani nie śmierdzi bardziej niż zwykle (super konkret, wiem), to jest wszystko OK.
Mi upławy zmieniły się kilka tygodni temu. Stały się bardziej wodniste i to tak, że już raz poszewkę na kanapę prałam, bo mi przesiąkła. Dlatego też te wkładki kupiłam, aby sprawdzać czy to nie wody płodowe.
No i mam za sobą mały epizod w tym tygodniu - chyba mi czop odszedł. Niestety zauważyłam to jak już wodę spuszczałam i pewności nie mam żadnej.
Wszystkie wrażliwe z góry przepraszam za wpisJadranka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa porównałam białe półśpiochy hm i pepco. Wystarczy mi dotyk. Dlatego pepco sobie już daruję. M też nie był zachwycony pepcowymi rzeczami także będą kolejne paczki z hm
A tam uwielbiam wielopaki. Wychodzi naprawdę tanio no i jakość jest bardzo dobra.
Długie body może dobrze że tak wyszło, bo mimo że lato to sobie nie wyobrażam wkładać dziecka do wózka całkowicie w krótkim rękawku. Będzie dużo na zmianę
A znowu patrząc logicznie, to ciuszki będę prać raczej osobno zawsze i z tego względu że pralkę mam na 7kg to muszę jakoś ją zapakować Nie mam opcji 1/2 wsadu więc będzie raczej rosła góra prania i stąd zapas ilościowy każdej rzeczy. -
Półśpiochy z PEPCO są tragiczne.. A przynajmniej totalnie nie nadają się na moje dziecko. Bo są dość krótkie, ale szerokie. Za to w Smyku są super
Mi się dziś udało zrobić porządek w komodzie Luśki i zostały mi tylko 2 szuflady ubranek
Juicy - to nieźle Cię tam zalewa, że aż na łóżko przeleciało!
Spodziewasz się dotrwać do końca czy masz przeczucie na wcześniejsze rozwiązanie? -
Siedziałam w piżamce tylko, więc wielu warstw nie było, ale jednak plama mnie zaskoczyła.
Myśle, że może być wcześniej poród. Hubert jest większy o 2 tygodnie niż wynika to z OM, szyjka się skraca. Macica sobie radośnie skurcze ćwiczy już tak długo, że nie pamiętam jak to jest bez nich. Lekarz w poniedziałek też mi mówił, że jedno większe sprzątanie i może się zacząć. No i czuję główkę nisko jak chodzę.
Prawda jest jednak taka, że to może oznaczać szybszy poród, ale tak samo mogę urodzić i w kwietniu.
Męczy mnie to bardzo, bo ja tak kocham planować i realizować to krok po kroku. W mojej pracy działanie wg harmonogramu to klucz, uwielbiam to. A tutaj nie wiem nic.
Ja mam kilka bodziaków i spodni z pepco. Prawda, że długo wybierałam, bo jednak jakość tam jest różna. Są takie z bawełną 90%, 10% poliester. Dla mnie nadal największym zaskoczeniem na plus są ciuszki z bonprix. Ten sklep do tej pory kojarzył mi się mega słabo, a tak jak porównuję ciuszki do h&ma czy zary, to wypadają najlepiej. Tylko teraz widzę, że na stronie u nich bieda asortymentowa w dziale dla noworodków. -
Ja nie mam jeszcze skurczy. Czasem takie ukłucia ale moja gin mówiła że to nie to, że raczej spojenie.
A śluz mam przez całą ciążę taki sam - biały, wodnisty, więcej rano. Brudzi bieliznę.
Mała jest wysoko, strasznie mi się ostatnio do góry wpycha -
Dziewczyny pękam z dumy z moich chłopaków - zaliczyliśmy dzisiaj sesję noworodkową i właśnie dostałam próbki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e7ee4611dea.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab5bdc3cb6b0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a036c657ca11.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ae9e6df64f9.jpgJadranka, Lusesita, summer86, Anna Stesia, KateHawke, Bajkaaa, moniśka..., Yoselyn82, Lunaris, lamka, Siwulec, ibishka, Kargo31, Emiilka, pilik, Flowwer, Kaczorka, olik321, Buko, Rucola, emi2016, Czrna 81, staraczka1111, blue00, Lena21, Meśka, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Inna, zdjęcia wspaniałe, fotograf ma znakomite oko! A modele - cudowni i profesjonalni! Mikołaj ma prześliczne rzęsy, a Michaś najsłodsze policzki I ta nózia na pierwszym zdjęciu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 20:47
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny u Was już tak blisko godzina 0
Ja jestem z siebie dumna, bo drugi tydzień udało mi się zrealizować moje postanowienie, że codziennie się ruszam (oprócz weekendów ). Mała dzisiaj pierwszy raz uraczyła mnie takimi kopniakami, że aż się zdziwiłam co ona wyprawia!
A wczoraj okazało się że mam mój egzamin trzy tygodnie wcześniej niż się spodziewałam a ja jeszcze nic nie umiem ;( teraz mnie czeka 1,5 miesiąca nauki od rana do wieczora a i tak pewnie nie zdążę wszytskiego przerobićinnamorata88, Anna Stesia lubią tę wiadomość