X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2018, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis wrote:
    Ania chciałam kupić ten leżaczek, dodałam do koszyka na stronie Empiku i po rabatach naliczyło mi równe 500zł (normalna cena 659zł), więc ładna promocja. Ale w końcu się nie zdecydowałam :)

W takim razie poczekam chyba na jakieś świąteczne promocje :D Może coś się upatrzy albo jeszcze zmienimy zdanie.

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 9 marca 2018, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze chciałam mieć dwójkę dzieci, ale w moich planach nie uwzględniałam, że chcieć to nie zawsze móc. Dlatego sam fakt, że jestem w ciąży, jest tak jak piszesz Summer - cudem. Nawet jeśli nasz maluch miałby pozostać jedynakiem to i tak będziemy się czuć błogosławieni. Jeszcze rok temu w ogóle nie liczyłam na to, że w końcu się uda. Ale jestem pewna, że będę tęskniła za tym stanem - owszem, jest dużo stresu i nerwów, ale jest w tym też jakaś magia i kosmos.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 22:37

summer86 lubi tę wiadomość

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicy - rozpakuj się w pierwszy dzień wiosny :) Twoje dzieciątko będzie mogło legalnie świętować Dzień Wagarowicza :p

Inna - boska sesja!! Chłopaki do schrupania <3

Melevis - niunia słodziutka :)
    A chusta piękna!!

Kate - super, że dzidziulek rośnie i tańczy sobie radośnie w brzuszku mamusi :)

Sarna - już niedługo pewnie problemy z laktacją miną i zostanie tylko radość z karmienia :)

AnnaStesia - moja teściowa urodziła kolejne dziecko mając 41 lat, więc Twoje marzenie o drugim dziecku wcale nie jest takie nierealne :) a często przecież bywa tak, że kolejne ciąże pojawiają się szybciej.

Ja to bym chciała jeszcze jedno dzieciątko, ale tak za 3-4 lata :) ciekawe czy się uda. Może znów mnie życie pozytywnie zaskoczy :)

W ogóle zawsze po nocy mam sporo do nadrobienia, bo Wy się rozkręcacie w chwili, gdy ja idę spać :p a chodzimy spać z kurami.. ;)

Sarna84, Melevis, KateHawke, JuicyB, Anna Stesia lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu tak jak Melvis piszę bujaczek wyszedl 500 zl. Były też promocje na pieluchy muslinowe i bambusowe, więc mały ma pierwszy asortymet kupiony :)

Melvis przepiekne jestescie obie! :)

Inna sesji zazdroszczę, fajnie ze starszak udał się namówić na wspolne foto z Michasiem.

Melevis, Ania1003 lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka bo my możemy sobie jeszcze pozwolić na niespanie o tej porze :-) Ale zaraz po.kolei każdej z nas się to skończy ;-)

Melevis piękne jesteście dziewczyny :-)

Melevis lubi tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale za to do porannej kawki dobrze się Was czyta :D

Anna Stesia lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Melevis Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Kurcze, jednak zamówiłam ten leżaczek Babybjorn... tylko boję się, że młodej się nie spodoba i wtedy sprzęt za 500zł będzie leżeć i się kurzyć. Cholera wie, czy to tak łatwo sprzedać. Może któraś z Was będzie zainteresowana, jakby co gwarantuję szybką wysyłkę :D

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • Emiilka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki :)

Inna, sesja przepiękna :) W ogóle, nawet na zdjęciach widać, jak bardzo starszak kocha małego braciszka. Bardzo bym chciała, żeby moje dziecko też miało rodzeństwo. Ale muszę najpierw pierwsze urodzić, żeby o drugim zacząć myśleć ;)

Melevis, córeczka - marzenie! Obie pięknie wyglądacie :) No i Kochana, pozazdrościć tylko formy po porodzie - szczupła jak łasiczka jesteś :)

Kate, gratuluję serduszka i fikającego maluszka! To teraz czekamy na prenatalne :)

Olik, serdecznie dziękuję za witaminki! Na pewno przyszły znacznie wcześniej, ale ja dopiero wczoraj wybrałam się do skrzynki :D Masz piękne pismo :) Proszę Cię tylko ładnie na forum, żebyś mi przesłała adres w prywatnej wiadomości. Chcę podziękować za prezent :) Nie godzi się, żebym nawet za znaczki i piękną kopertę nie zapłaciła, nie mówiąc już o drogich witaminach ;)

Miłego dnia Mamusie <3

KateHawke, Anna Stesia lubią tę wiadomość

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • JuicyB Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Juicy - rozpakuj się w pierwszy dzień wiosny :) Twoje dzieciątko będzie mogło legalnie świętować Dzień Wagarowicza :p

No właśnie dokładnie taki mam plan :) Już dziś mówiłam do brzucha, że jeszcze 11 dni :)

Kaczorka, KateHawke, Anna Stesia lubią tę wiadomość

age.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicy, to trzymamy kciuki za wiosenny termin :) Dziś już chyba oficjalnie donoszona ciąża, tak?

U mnie podły humor ostatnio.. sprzeczamy się od 2 dni z eMkiem a dawno nam się to nie zdarzało :( tak myślałam, że budowa i natłok spraw z tym związanych prędzej czy później spowoduje sprzeczki, ale nie myślałam, że tak szybko. Wkurza mnie to, bo nie chcę stresować siebie i Małej, ale przez rozchwiane hormony co chwilę płaczę.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • JuicyB Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer niestety macie sporo na głowie. Na szczęście wiesz, że to chwilowe i przejdzie. A jak zdrowie, coś lepiej?
    Tak, w zasadzie jutro mam początek 38 tygodnia i tym samym ciążę donoszoną. Z jednej strony mam wrażenie, że test robiłam tydzień temu, a z drugiej, że jestem w ciąży od 3ch lat :)

summer86, Lusesita, Jadranka lubią tę wiadomość

age.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inna Masz w domu modeli ♡♡♡ szczęka mi opadła już 3 planujesz hihi szalona

Ania mój gin odradza kierowanie pojazdem przez ciężarne kobiety z powodu osłabionego refleksu. Trasa 400 km to jednak bym się bała sama czuję po sobie że senna jestem. Jeszcze jedno niebezpieczeństwo- możliwość odklejenia łożyska.

Kate centrum wszechswiata pomachał mamusi rączka :D a do kogo idziesz na prenatalne ?

Kaczorka i Melevis córeczki jak z okładki ♡♡

Kaczorka, Ania1003 lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer, jak Ty się czujesz?

Agniechaaa, dawno nie zaglądała. Mam nadzieję,że u niej i Zająców wszystko ok :)

3i49mg7yu2aqel15.png
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety dziś musiałam prowadzić. Efekt koncowy- bolesne skurcze :-(

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sammer co do emków to mojego mam ochotę udusić minimum raz dziennie i czasami sie zastanawiam po co mi gi trzymać z powodu 10 dg mięsa .... jeszcze MÓJ chory 37.0 i umiera.

Sammer wszystko na mojej głowie nie mam z jego strony pomocy ;) ale dam radę, jeszcze obiad i zbieram się na kawkę do koleżanki do Ostravy. A on niech umiera w zaciszu domu :D

summer86, Anna Stesia lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melvis widzialam ze po 500zl to używane chodzą wiec spokojnie sprzedaz :)

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Inna Masz w domu modeli ♡♡♡ szczęka mi opadła już 3 planujesz hihi szalona

Ania mój gin odradza kierowanie pojazdem przez ciężarne kobiety z powodu osłabionego refleksu. Trasa 400 km to jednak bym się bała sama czuję po sobie że senna jestem. Jeszcze jedno niebezpieczeństwo- możliwość odklejenia łożyska.

Kate centrum wszechswiata pomachał mamusi rączka :D a do kogo idziesz na prenatalne ?

Kaczorka i Melevis córeczki jak z okładki ♡♡

Do Orlińskiego :) 28-go marca się zapisałam

Flowwer lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer, 10 dag mięsa mnie rozbroiło :D żeby się trochę wyłączyć myślenie po obiedzie odpalę sobie Plan B, dużo o tym pisałyście a nigdy nie oglądałam :)

Lusesita, teraz jest już lepiej? Chyba musisz odpuścić jeżdżenie autem..

Flowwer lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj koniec ciąży to w ogóle huśtawka nastrojów.. pamiętam, że dzień przed porodem ciągle płakałam :p oczywiście bez powodu..
    Dobrze, że nie wiedziałam, że na drugi dzień będzie po wszystkim, bo bym jeszcze bardziej przeżywała ;)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer już lepiej. Polezalam trochę i w miarę się uspokoiło.
    Najgorsze żeś poniedziałek muszę z córka na badania jechać.

Od kilku dni też mam huśtawki nastrojów. Noszę albo wściekła albo smutna.
    I wczoraj po raz pierwszy od początku ciąży poklocilam się z mężem. Byłam tak wściekła że myslalam że go udusze. A później wylam godzinę.

emi2016 lubi tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
‹‹ 329 330 331 332 333 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ