Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMelevis wrote:Ania chciałam kupić ten leżaczek, dodałam do koszyka na stronie Empiku i po rabatach naliczyło mi równe 500zł (normalna cena 659zł), więc ładna promocja. Ale w końcu się nie zdecydowałam
W takim razie poczekam chyba na jakieś świąteczne promocje Może coś się upatrzy albo jeszcze zmienimy zdanie. -
Zawsze chciałam mieć dwójkę dzieci, ale w moich planach nie uwzględniałam, że chcieć to nie zawsze móc. Dlatego sam fakt, że jestem w ciąży, jest tak jak piszesz Summer - cudem. Nawet jeśli nasz maluch miałby pozostać jedynakiem to i tak będziemy się czuć błogosławieni. Jeszcze rok temu w ogóle nie liczyłam na to, że w końcu się uda. Ale jestem pewna, że będę tęskniła za tym stanem - owszem, jest dużo stresu i nerwów, ale jest w tym też jakaś magia i kosmos.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 22:37
summer86 lubi tę wiadomość
-
Juicy - rozpakuj się w pierwszy dzień wiosny Twoje dzieciątko będzie mogło legalnie świętować Dzień Wagarowicza :p
Inna - boska sesja!! Chłopaki do schrupania
Melevis - niunia słodziutka
A chusta piękna!!
Kate - super, że dzidziulek rośnie i tańczy sobie radośnie w brzuszku mamusi
Sarna - już niedługo pewnie problemy z laktacją miną i zostanie tylko radość z karmienia
AnnaStesia - moja teściowa urodziła kolejne dziecko mając 41 lat, więc Twoje marzenie o drugim dziecku wcale nie jest takie nierealne a często przecież bywa tak, że kolejne ciąże pojawiają się szybciej.
Ja to bym chciała jeszcze jedno dzieciątko, ale tak za 3-4 lata ciekawe czy się uda. Może znów mnie życie pozytywnie zaskoczy
W ogóle zawsze po nocy mam sporo do nadrobienia, bo Wy się rozkręcacie w chwili, gdy ja idę spać :p a chodzimy spać z kurami..Sarna84, Melevis, KateHawke, JuicyB, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Aniu tak jak Melvis piszę bujaczek wyszedl 500 zl. Były też promocje na pieluchy muslinowe i bambusowe, więc mały ma pierwszy asortymet kupiony
Melvis przepiekne jestescie obie!
Inna sesji zazdroszczę, fajnie ze starszak udał się namówić na wspolne foto z Michasiem.Melevis, Ania1003 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Kurcze, jednak zamówiłam ten leżaczek Babybjorn... tylko boję się, że młodej się nie spodoba i wtedy sprzęt za 500zł będzie leżeć i się kurzyć. Cholera wie, czy to tak łatwo sprzedać. Może któraś z Was będzie zainteresowana, jakby co gwarantuję szybką wysyłkę -
Cześć Dziewczynki
Inna, sesja przepiękna W ogóle, nawet na zdjęciach widać, jak bardzo starszak kocha małego braciszka. Bardzo bym chciała, żeby moje dziecko też miało rodzeństwo. Ale muszę najpierw pierwsze urodzić, żeby o drugim zacząć myśleć
Melevis, córeczka - marzenie! Obie pięknie wyglądacie No i Kochana, pozazdrościć tylko formy po porodzie - szczupła jak łasiczka jesteś
Kate, gratuluję serduszka i fikającego maluszka! To teraz czekamy na prenatalne
Olik, serdecznie dziękuję za witaminki! Na pewno przyszły znacznie wcześniej, ale ja dopiero wczoraj wybrałam się do skrzynki Masz piękne pismo Proszę Cię tylko ładnie na forum, żebyś mi przesłała adres w prywatnej wiadomości. Chcę podziękować za prezent Nie godzi się, żebym nawet za znaczki i piękną kopertę nie zapłaciła, nie mówiąc już o drogich witaminach
Miłego dnia MamusieKateHawke, Anna Stesia lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Kaczorka wrote:Juicy - rozpakuj się w pierwszy dzień wiosny Twoje dzieciątko będzie mogło legalnie świętować Dzień Wagarowicza :p
No właśnie dokładnie taki mam plan Już dziś mówiłam do brzucha, że jeszcze 11 dniKaczorka, KateHawke, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Juicy, to trzymamy kciuki za wiosenny termin Dziś już chyba oficjalnie donoszona ciąża, tak?
U mnie podły humor ostatnio.. sprzeczamy się od 2 dni z eMkiem a dawno nam się to nie zdarzało tak myślałam, że budowa i natłok spraw z tym związanych prędzej czy później spowoduje sprzeczki, ale nie myślałam, że tak szybko. Wkurza mnie to, bo nie chcę stresować siebie i Małej, ale przez rozchwiane hormony co chwilę płaczę. -
Summer niestety macie sporo na głowie. Na szczęście wiesz, że to chwilowe i przejdzie. A jak zdrowie, coś lepiej?
Tak, w zasadzie jutro mam początek 38 tygodnia i tym samym ciążę donoszoną. Z jednej strony mam wrażenie, że test robiłam tydzień temu, a z drugiej, że jestem w ciąży od 3ch latsummer86, Lusesita, Jadranka lubią tę wiadomość
-
Inna Masz w domu modeli ♡♡♡ szczęka mi opadła już 3 planujesz hihi szalona
Ania mój gin odradza kierowanie pojazdem przez ciężarne kobiety z powodu osłabionego refleksu. Trasa 400 km to jednak bym się bała sama czuję po sobie że senna jestem. Jeszcze jedno niebezpieczeństwo- możliwość odklejenia łożyska.
Kate centrum wszechswiata pomachał mamusi rączka a do kogo idziesz na prenatalne ?
Kaczorka i Melevis córeczki jak z okładki ♡♡Kaczorka, Ania1003 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer, jak Ty się czujesz?
Agniechaaa, dawno nie zaglądała. Mam nadzieję,że u niej i Zająców wszystko ok -
Sammer co do emków to mojego mam ochotę udusić minimum raz dziennie i czasami sie zastanawiam po co mi gi trzymać z powodu 10 dg mięsa .... jeszcze MÓJ chory 37.0 i umiera.
Sammer wszystko na mojej głowie nie mam z jego strony pomocy ale dam radę, jeszcze obiad i zbieram się na kawkę do koleżanki do Ostravy. A on niech umiera w zaciszu domusummer86, Anna Stesia lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Inna Masz w domu modeli ♡♡♡ szczęka mi opadła już 3 planujesz hihi szalona
Ania mój gin odradza kierowanie pojazdem przez ciężarne kobiety z powodu osłabionego refleksu. Trasa 400 km to jednak bym się bała sama czuję po sobie że senna jestem. Jeszcze jedno niebezpieczeństwo- możliwość odklejenia łożyska.
Kate centrum wszechswiata pomachał mamusi rączka a do kogo idziesz na prenatalne ?
Kaczorka i Melevis córeczki jak z okładki ♡♡
Do Orlińskiego 28-go marca się zapisałamFlowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer, 10 dag mięsa mnie rozbroiło żeby się trochę wyłączyć myślenie po obiedzie odpalę sobie Plan B, dużo o tym pisałyście a nigdy nie oglądałam
Lusesita, teraz jest już lepiej? Chyba musisz odpuścić jeżdżenie autem..Flowwer lubi tę wiadomość
-
Summer już lepiej. Polezalam trochę i w miarę się uspokoiło.
Najgorsze żeś poniedziałek muszę z córka na badania jechać.
Od kilku dni też mam huśtawki nastrojów. Noszę albo wściekła albo smutna.
I wczoraj po raz pierwszy od początku ciąży poklocilam się z mężem. Byłam tak wściekła że myslalam że go udusze. A później wylam godzinę.emi2016 lubi tę wiadomość