Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Inna - podziwiam,że myślisz o 3 dziecku tak krótko po cesarce ! Mistrzyni ! Sesja cudna !
Pewnie jeszcze ze 2 lata i będziemy się tutaj wszystkie o kolejne dzieci starać Choć ja po moich przejściach boję się kolejnej ciąży i tego strachu.... Najgosze w rozpoznaniu z wypisu: "zagrażająca zamartwica wewnątrzmaciczna płodu".. I ten ciągły stres i codzienne usg i co chwilę pytania o ruchy...
Widziałam, że pisałyście o wózkach - my mamy Tutek Trido i jest spoko póki co-przede wszystkim świetna amortyzacja Spacerówki jeszcze nie używaliśmy więc się nie wypowiem ale ogólnie jest solidny tylko niestety ciężki więc jeśli nie macie windy od parteru to nie polecam.
A tak w ogóle to jestem w szoku bo 9 tygodni po porodzie mam @, a przed ciążą było z tym kiepsko... Może PCOs się cofnie ?
Lusesita - podobno jazda autem nie służy w ciąży bo jest duży ucisk na naczynia - chyba że masz bardzo odchylony fotel.
Flo - nie mogę się doczekać Twojej córeczki - wybraliście już imię ?
Ogólnie jestem w szkoku ze zaraz wiele z Was będzie rodzić !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 16:41
Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Emi przy moim wzroscie jak odchyle mocno fotel to do kierownicy nie siegne
Ale wiem, że muszę tak ustawiać wszelkie wyjazdy, żeby mieć kierowcę bo mi źle już za kierownicą. Brzuch sie spina i wszystko mnie boli.
Czemu miałaś zagrożenie zamartwica?
Ja też jestem niskiego wzrostu więc rzadko jeździłam sama...
Miałam zagrożenie ze względu na cukrzycę t1 i do tego doszło nadciśnienie w ciąży i zatrucie ciążowe i ogólnie było kiepsko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 17:45
-
Dziewczyny wpadłam zobaczyć co u Was i muszę Wam powiedzieć,że chyba za rzadko tu wchodzę. Oglądając zdjęcia Waszych dzieci serce rośnie! CUDNE! Po prostu CUDNE!
Melevis i Ty śliczna jesteś. Mąż pewnie dumny że ma w domu trzy takie skarby
Inna takie profesjonalne zdjęcia będą cudowną pamiątką. To ostatnie bym powiększyła i oprawiłabym w ramkę.summer86, Anna Stesia, innamorata88 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czarna, zapraszamy! Uwielbiam, gdy my, ciężarne i starające się, nie tracimy ze sobą kontaktu mimo że części z nas się udało, a część dopiero za moment się zaciąży (bo że za moment to nie mam wątpliwości!)
Summer, dużo macie na głowie, a do tego jeszcze wahnięcia hormonów, więc nie dziwię Ci się. Takie spadki nastroju są normalne, najważniejsze, żeby Twój M był tego świadomy.Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
emi2016 wrote:Inna - podziwiam,że myślisz o 3 dziecku tak krótko po cesarce ! Mistrzyni ! Sesja cudna !
Pewnie jeszcze ze 2 lata i będziemy się tutaj wszystkie o kolejne dzieci starać Choć ja po moich przejściach boję się kolejnej ciąży i tego strachu.... Najgosze w rozpoznaniu z wypisu: "zagrażająca zamartwica wewnątrzmaciczna płodu".. I ten ciągły stres i codzienne usg i co chwilę pytania o ruchy...
Widziałam, że pisałyście o wózkach - my mamy Tutek Trido i jest spoko póki co-przede wszystkim świetna amortyzacja Spacerówki jeszcze nie używaliśmy więc się nie wypowiem ale ogólnie jest solidny tylko niestety ciężki więc jeśli nie macie windy od parteru to nie polecam.
A tak w ogóle to jestem w szoku bo 9 tygodni po porodzie mam @, a przed ciążą było z tym kiepsko... Może PCOs się cofnie ?
Lusesita - podobno jazda autem nie służy w ciąży bo jest duży ucisk na naczynia - chyba że masz bardzo odchylony fotel.
Flo - nie mogę się doczekać Twojej córeczki - wybraliście już imię ?
Ogólnie jestem w szkoku ze zaraz wiele z Was będzie rodzić !emi2016 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Czrna 81 wrote:Dziewczyny wpadłam zobaczyć co u Was i muszę Wam powiedzieć,że chyba za rzadko tu wchodzę. Oglądając zdjęcia Waszych dzieci serce rośnie! CUDNE! Po prostu CUDNE!
Melevis i Ty śliczna jesteś. Mąż pewnie dumny że ma w domu trzy takie skarby
Inna takie profesjonalne zdjęcia będą cudowną pamiątką. To ostatnie bym powiększyła i oprawiłabym w ramkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 20:08
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Lu - przecież nie ma się czym stresować. Brzuch może opaść nawet 3-4 tygodnie przed porodem
Spokojnie
Ja u siebie nie zauważyłam, aby opadł. Tzn. mam takie combo - brzuch jest nisko i sikam co chwilę, ale jednocześnie nadal nie mogę oddychać, a macicę czuję tuż pod żebrami. -
Lu u mnie brzuch tam gdzie byl ale za to od kilku dni ledwo funkcjonuje przez twardnienie. Lecę na magnezie i nospie. Masakra z tym. Paskudne uczucie a co dopiero jak dochodzi strach o to żeby mała jeszcze nie wybierała się na spotkanie z nami.. Byle do środy, wtedy mam wizytę mam nadzieję że gin mnie uspokoi. I trochę się martwię jak dam radę na bezpiecznym maluchu bo w środę są warsztaty niedaleko mnie i się zapisałam.
Wiem że są dni kiedy myślę że będzie mi brakować ciąży, i wiem że jak już urodze to będę tęsknić za tym stanem, ale w takie dni jak ostatnio mnie dopadły to jedyna myśl to byle wytrzymać jak najdłużej, byle do końca, że już niedługo i to się skończy.. Ehh przepraszam że tak wam tu zasmecilam:( -
pogoda piękna, tylko smogu 400%... może do południa przewieje, wczoraj też tak było
Dziewczyny, jak wyglądają te skurcze treningowe? Bo ja dalej nie mam. Nawet nigdy mi macica nie stwardniała. Mam często twardy brzuch, ale jak Młoda się wypnie, bo zawsze sprawdzam i przynajmniej z jednej strony jest zawsze miękki, więc to raczej nie to?
A w ogóle to witam się w 35. tygodniu!summer86, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Jadranka u mnie to wygląda tak że nagle Clay brzuch robi się twardy i jest takie nieprzyjemne uczucie napięcia, za chwilę przechodzi i po chwili znowu. A jeśli mała się do tego wypina yo już w ogóle nieprzyjemne bo wtedy takie bolesne mięśnie są.
Tylko u mnie pojawia się to w te dni kiedy pochodzilam za długo, za długo będę na nogach itp
Dziś o niebo lepiej ale brzuch obolaly
Lu wiem co masz na myśli. I ciężko wytłumaczyć głowie że musi zwolnić bo ciało nie nadąża.Jadranka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, życzę Wam miłej i słonecznej niedzieli bez żadnych zmartwień
ibishka, Lusesita, Bajkaaa, emi2016, Emiilka, Sarna84 lubią tę wiadomość