Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Inna przepiękna sesja! A chłopaki to sama duma i radość!
A ja byłam dzisiaj na badaniach
9 tydzień, Okruszek się rusza, serduszko bije Okruszek fikał na obrazie usg tak pięknie że aż się wzruszyłam. Ale tak mnie stres wymęczył, że zaraz padnę spać. Bardzo się bałam że dziś już nie usłyszę serduszka... Ale biło jak dzwonLusesita, innamorata88, JuicyB, summer86, Jadranka, Anna Stesia, Siwulec, ibishka, pilik, Flowwer, Kaczorka, olik321, Jeżowa, Buko, Rucola, emi2016, Lena21, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Emi, Kaczorka cudne dziewczynki, idzie się rozpłynąć od tej słodyczy
Inna piękna sesja, też o takiej wspólnej marzyłam, jednak starszy miał inne plany i na wstępie strzelił focha, tyle było ze wspólnych zdjęć rodzeństwa ta fotka chłopaków obowiązkowo w obraz i na ścianę
JuicyB Ty już jedną nogą na porodówce jesteś! Ale emocje
My dzisiaj dzień nieodkladalny, od 7 rano Lena nie miała ani jednej drzemki, nawet na 5 minut! Toż to niemożliwe, żeby 2 miesięczne niemowlę nie spało w dzień och jaka wdzięczna jestem za chustę!
Bajkaaa, summer86, KateHawke, innamorata88, JuicyB, Jadranka, Sarna84, Anna Stesia, Yoselyn82, Lunaris, lamka, malka, Kargo31, Lusesita, Emiilka, pilik, Flowwer, Kaczorka, olik321, Jeżowa, Rucola, emi2016, Czrna 81, Lena21, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Inna przepiękna sesja! A chłopaki to sama duma i radość!
A ja byłam dzisiaj na badaniach
9 tydzień, Okruszek się rusza, serduszko bije Okruszek fikał na obrazie usg tak pięknie że aż się wzruszyłam. Ale tak mnie stres wymęczył, że zaraz padnę spać. Bardzo się bałam że dziś już nie usłyszę serduszka... Ale biło jak dzwon
Ja też bałam się tej wizyty w tych okolicach jak ty jesteś i tak samo mnie wzruszylo jak widziałam jak młoda się rusza to było coś pięknego i w sumie dalej jestKateHawke lubi tę wiadomość
-
Melevis wrote:Emi, Kaczorka cudne dziewczynki, idzie się rozpłynąć od tej słodyczy
Inna piękna sesja, też o takiej wspólnej marzyłam, jednak starszy miał inne plany i na wstępie strzelił focha, tyle było ze wspólnych zdjęć rodzeństwa ta fotka chłopaków obowiązkowo w obraz i na ścianę
My dzisiaj dzień nieodkladalny, od 7 rano Lena nie miała ani jednej drzemki, nawet na 5 minut! Toż to niemożliwe, żeby 2 miesięczne niemowlę nie spało w dzień och jaka wdzięczna jestem za chustę!
Anna Stesia, Melevis, emi2016 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Dziewczyny pękam z dumy z moich chłopaków - zaliczyliśmy dzisiaj sesję noworodkową i właśnie dostałam próbki
O rajuśku co za Cuda! Rozpływam się
Staram się Was podczytywac, ale brakuje czasu na wszystko, marzy mi się spokojnie pobyć w toalecie, a za dluzszą kąpiel w wannie dałabym się poćwiartowac. Spojrzałam dziś na Wasze suwaczki, szok, jak one galopują!!
Ja nadal gimnastykuję się z kp, jeszcze nie jest to moment kiedy jest dla mnie przyjemne, ale już przestało być koszmarem. Hormonalny koktajl funduje mi co kilka dni trzydniowe migreny. Fizycznie czuję się jakbym wcale nie rodziła, brzuch wrócił do rozmiarów sprzed ciąży, krwawienie ustalo, pęknięcie zagojone, dziękuję położnej która ochronila moje krocze.
Adaś jest kochany, a jego zapach po prostu zniewala, Starszak jest trochę zazdrosny, ale nieźle radzi sobie w nowej sytuacji.
I wiecie co, trochę tęsknię za stanem ciąży, za tym moim falujacym brzuszkiem choć za sikaniem 3x w nocy juz niekoniecznieJadranka, innamorata88, Anna Stesia, JuicyB, Melevis, Emiilka, olik321 lubią tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:O rajuśku co za Cuda! Rozpływam się
Staram się Was podczytywac, ale brakuje czasu na wszystko, marzy mi się spokojnie pobyć w toalecie, a za dluzszą kąpiel w wannie dałabym się poćwiartowac. Spojrzałam dziś na Wasze suwaczki, szok, jak one galopują!!
Ja nadal gimnastykuję się z kp, jeszcze nie jest to moment kiedy jest dla mnie przyjemne, ale już przestało być koszmarem. Hormonalny koktajl funduje mi co kilka dni trzydniowe migreny. Fizycznie czuję się jakbym wcale nie rodziła, brzuch wrócił do rozmiarów sprzed ciąży, krwawienie ustalo, pęknięcie zagojone, dziękuję położnej która ochronila moje krocze.
Adaś jest kochany, a jego zapach po prostu zniewala, Starszak jest trochę zazdrosny, ale nieźle radzi sobie w nowej sytuacji.
I wiecie co, trochę tęsknię za stanem ciąży, za tym moim falujacym brzuszkiem choć za sikaniem 3x w nocy juz niekoniecznieSarna84 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Melevis wrote:Emi, Kaczorka cudne dziewczynki, idzie się rozpłynąć od tej słodyczy
Melevis, nie dziwie się absolutnie dlaczego Lena jest taka śliczna, jesteście obie przepiękne!!!
Mnie mała Lena także nastraja do tego, żeby jeszcze spróbować moim chłopakom zafundować siostręMelevis lubi tę wiadomość
-
Melevis, jakie Wy śliczne jesteście! I nie mogę nie zauważyć cudnej chusty
Sarenko, powiem Ci, że ja mam jeszcze trochę do porodu a już wiem, że będę bardzo tęskniła do kopniaczków i tej naszej jedności z małym. Ale ponieważ jestem już leciwa, więc jeśli o drugie też miałabym się starać ponad 3 lata, to chyba niezbyt dobry pomysł. A z migrenami nie zazdroszczę – zwłaszcza że pewnie przy kp pole manewru masz ograniczone w zakresie ulgi farmakologicznej.
Innamorata – kocham Cię! Choć rana po cc Ci doskwiera to mówisz o 3 dziecku Siła jest kobietą! I nosi Twoje imię!
Kate, teraz czekają Cie najlepsze widoki, kiedy malca widać w całości i można podziwiać jego popisy akrobatyczne. Bardzo się cieszę, że u Was w porządku. Kiedy idziesz na prenatalne?
Melevis, Sarna84, KateHawke lubią tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Dziękuję u nas z KP nie ma kłopotu, mały ładnie ciągnie i idzie w miarę gładko. Chociaż pokarm po cc dopiero jako tako pokazał się w 3 dobie. Za to rana po cc daje się we znaki
Super, że nie macie problemów z kp, u mnie najpierw był nawał stulecia, z którego wychodziłam 5 dni, problem z techniką mimo długiego doświadczenia z bratem Adasia, teraz została mi poraniona jedna brodawka, która sprawia ogromny dyskomfort, ale mam nadzieje ze wychodzimy na prostą.
Życzę Ci kochana szybkiego powrotu do pełni sił i żeby rana po cc jak najszybciej przestała doskwierac. -
Anna Stesia wrote:(...)
Kate, teraz czekają Cie najlepsze widoki, kiedy malca widać w całości i można podziwiać jego popisy akrobatyczne. Bardzo się cieszę, że u Was w porządku. Kiedy idziesz na prenatalne?Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Dziękujemy dziewczyny!
Sarna można by pomyśleć, że skoro przy pierwszym dziecku kp szło gładko to przy drugim będzie jeszcze lepiej, a tu jednak nie jest tak kolorowo. U mnie akurat na odwrót - syna karmiłam miesiąc, była to dla mnie katorga i męczarnia, a teraz po prostu ideolo, mała ciagnie 10 minut i tyle ją widzieli przy cycku życzę Ci szybkiego unormowania, bo wiem, że walka jest bardzo ciężka :*
Inna Ty już o trzecim?! Prrr, szalona! ja zawsze chciałam trójkę, ale przez ten ostatni poród jak z filmu trochę przystopowałam z tą myślą
Kate cieszę się, że wszystko dobrze, jeszcze trochę i poczujesz pierwsze ruchy, trochę Ci zazdroszczęSarna84, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia, z ciekawości zapytam (jeśli nie chcesz to nie pisz), ile masz lat?
Melevis, śliczne jesteście dziewczynyMelevis lubi tę wiadomość
-
Mamusie Kochane wpadłam nacieszyć oczy Waszymi pięknymi zdjęciami DZieciaczki cudne! Niech się zdrowo chowają. Pozostałym Mamusiom spokojnego ciążowania życzę DZiękujemy za wiruski i kciuki, mam nadzieję że niebawem do Was dołączymy!
(przy okazji przegląda wózków zrobiłam aach... korci mnie zakup nowego... ale mojego quinka też kocham... i jak żyć? ;] )summer86, Anna Stesia, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlik (bo to chyba Ty) wspominałaś o promocji w empiku na BabyBjorn.
Za ile kupiłaś leżaczek?
Wczoraj M był nastawiony na tego 4moms. Już chciał jechać i kupować. A teraz nagle go olśniło i stwierdził że woli Bjorna...
Mi się uwidział turkusowy i najtaniej znalazłam za 599zł tylko sklep ma mało opinii.
Poczekam jeszcze i tak z zakupem ale rozeznanie cenowe się przyda.
Ja już sama nie wiem czego chcę więc M ma podjąć decyzję. Ja tylko znajdę 'okazję'malka lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Anna Stesia, z ciekawości zapytam (jeśli nie chcesz to nie pisz), ile masz lat?
Melevis, śliczne jesteście dziewczyny
Jestem kilka lat starsza od Ciebie (jesli 86 to rok Twoich narodzin), i mam już siwe włosy (nie wszystkie, ale trochę). -
Anna, też póki co nie wybiegam myślami jeśli chodzi o kolejną ciążę. Jeśli teraz wszystko będzie ok i w czerwcu powitamy malutką to już będzie dla nas wielki cud
Anna Stesia lubi tę wiadomość