Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Melevis i Inna jak widzę takie maleństwa to dzień nabiera barw mimo że za okna pada deszcz.
Inna czytałaś o Yosel ?
Anna Stesia, dziękujemy w imieniu naszego leniuszka o tak, wiecznie zimne rączki, dopiero porządne opatulenie daje radę i w mig się uspokaja.Anna Stesia lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Melvis widziałam, że ceny były też zależne od tego, czy bujaczek miał doczepianą zabawkę ( wtedy koszt był o ponad stówe wyższy)
Mnie zależało żeby brać w jasnych tapicerkach, bo podobne te ciemne szybko się spierają. A jednak przy małym dziecko nie raz wrzucisz do prania czy przetrzesz ją.
Chyba też mamy beżowy -
Ania weź to z innej strony, masz w brzuszki wyjątkowego maluszka i uwierz jak byś nie czuła na tym etapie, przyniósł większe zamartwienia.
Dziecko żywiołowe to dziecko zdrowe. Profil cudowny ♡♡JustynaG lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
innamorata88 wrote:Nie Kochana, jestem do tyłu z forum, bo korzystam tylko z laptopa - awaria telefonu co się stało??
Anna Stesia, dziękujemy w imieniu naszego leniuszka o tak, wiecznie zimne rączki, dopiero porządne opatulenie daje radę i w mig się uspokaja.
Ciepłolubiś! A jak u Ciebie z raną, lepiej? -
Anna Stesia wrote:Ciepłolubiś! A jak u Ciebie z raną, lepiej?
Flowwer, właśnie widziałam, że jej się chyba biochem trafił. To po transferze, czy naturalnie? Mam nadzieję, że ładnie odbije, bo to było robione dzień po dniu.Anna Stesia lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
dziewczyny ale mam dziś lenia, rano byłam u dentysty, zmokłam jak kura i od 13 leżę w domu...
normalnie nic nie ruszone.. chyba pójdę się wykąpać i zrobić jakiś peeling
Aniu ciesz się, że maluch taki ruchliwy, inaczej byś się martwiła
P.S. odliczam już godziny do wtorku do wizyty, 4 tygodnie malucha nie widziałam -
U nas też dziś dzień do dupy. Nienawidzę takiej pogody gdzie nawet pies nie chce nosa na Pole wystawić.
Też jeszcze w to wierzę że ta beta Yosel jeszcze odbije. Bardzo bym chciała ale pewnie jest tak jak ona mówi że jej cud już się urodził i wkrótce będzie mamusią :* -
U nas w porządku, Małej nie widziałam tylko serduszko było podglądane.
Jest ułożona GŁÓWKOWO!
U mnie lekka infekcja - tak podejrzewałam bo mnie od dwóch dni swę działo. Dostałam gynazol jednorazową dawkę.
W przyszłą środę wymazy a za 3 tygodnie wizyta i ktg. I coraz bliżej końca. To znaczy początkuLusesita, summer86, Bajkaaa, KateHawke, Flowwer, Anna Stesia, pilik, Sarna84, Kaczorka, staraczka1111, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Jadranka, cieszę się, że wszystko dobrze
A Gynazol z lekką infekcją powinien sobie szybko poradzićJadranka lubi tę wiadomość
-
Inna u Yosel to naturalna cały czas czaekam u niej o cud o ile juz jej cud jest ma świecie.
Jadranka zegar tyka ale cieszyć się z ostatnich wspólnych chwil w których nasze dzieci są tylko nasze.
Kocham te uczucie jak rusza się ♡♡♡♡Jadranka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Mam nadzieję ze u yosel zdarzy sie cud. Weszłam dziś na marcowy watek i widzę ze jest tam gorący miesiąc milej soboty dziewczyny :)wypoczywajcie
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Inna - a powiedz mi proszę czy w przypadku drugiej cesarki nacięcie robią w miejscu pierwszego?
Bo mi się blizna niezbyt fajna zrobiła.. częściowo jest spoko, a częściowo zrobił się mały bliznowiec. Nikt mnie niestety nie poinformował o plastrach czy innych metodach na zapobieganie takim sytuacjom. I się zastanawiam czy można by się było tego pozbyć przy okazji drugiego porodu
Jadranka - super, że młoda dalej główką do dołu już powinna tak zostaćJadranka lubi tę wiadomość
-
Kaczorka pozwól, że ja odpowiem pierwsza u mnie była cc i teraz miałam mieć planowaną, ale wiadomo, jak wyszło. Bliznę po cc mam bardzo brzydką i mój gin mówił, ze po prostu wytną tą starą przy drugiej cc, bo nacięcie robi się w tym samym miejscu. Później po porodzie przyszedł lekarz, który miał mnie ciąć i przeprosił, że jednak nie mógł z tą blizną zadziałać i jeśli przy trzecim będę chciała cc to wtedy to naprawi
Kaczorka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Cześć przyszłam życzyć milej soboty, u mnie od wczoraj jakoś tak non stop ploty z koleżankami rzadko się widujemy a tu taki maraton
A mi tak ładnie bellybestfriend.pl pokazuje że dziś zaczynam 5 miesiąc:)
Ja wiem ze to jeszcze tydzień ale dla mojej psychiki lepiej mi mówić że to już 5Jadranka lubi tę wiadomość
-
Melevis i Inna , Lena i Michaś są do zacałowania i schrupania.
O rany, dopiero teraz dowiaduje się o Yosel, ja w takim razie także czekam na cud.
Lusesita lanolina idzie w ruch, używam tez clotrimazol w razie grzybka i solcoseryl na szybsza regenerację naderwania, a przede wszystkim wietrze, wycielam w starej bluzce dwie dziury z przodu i paradę tak po domu, słysząc od starszego syna "mamo, musisz schować cycki".
Co do lanoliny, koleżanka mi powiedziała, że u nich w szkole rodzenia polecano nią smarować sutki od 30tc, tak sobie myślę, że gdybym te swoje drewniane suty natłuszczala od 30 tc to byłyby bardziej elastyczne i nie spotkałoby mnie to wszystko. Zastanówcie się dziewczyny, które jeszcze mają trochę do porodu, czy nie warto byłoby czymś je potraktować?
Faktycznie moja droga mleczna była trochę wyboista, ale zdecydowanie wychodzimy na prostą.
Z niecierpliwością czekam na wiosennego chłopczyka Juicy!!!!
Aniapiękny profil
Bajka nie do wiary, już 5 miesiąc!
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Melevis i Lusesita - dzięki za info
A te plastry po 5 miesiącach od CC to jeszcze jakoś wpłyną na wygląd blizny?
Ja mam plastry Sutricon, które ponoć nadają się na zbliznowacenia, muszę zacząć stosować - nie zaszkodzi, a może pomoc tylko ja jestem ponad 2 lata po cc, myślę, że u Ciebie rezultat byłby dużo lepszy.