Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusesita wrote:Kaczorka, Melevis spokojnie po takim czasie można.
O, to chyba trzeba spróbować dzięki!!
Obczaiłam temat i wychodzi na to, że lepiej zamówić opakowanie dużych plastrów 5x30cm, bo można je przycinać i wtedy nawet 30szt. wyjdzie za 109zł. A w małym opakowaniu jest wielkość 3x10cm i to 5szt. za 59zł.
W poniedziałek zamówięWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 10:47
-
Kaczorka, ja po laparo stosowałam żel Sutricon i też fajnie działał. Plastrów nie miałam, ale ogólnie ich produkty są chwalone.
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Kaczorka, ja po laparo stosowałam żel Sutricon i też fajnie działał. Plastrów nie miałam, ale ogólnie ich produkty są chwalone.
Po laparo wszystko mi się ładnie zagoiło i nie mam śladu właściwie, więc nie przyszło mi do głowy, że po CC się coś zbrzydzi :p
Ale może właśnie plasterki coś zdziałają
Bajka - a ploty czasami są potrzebne, więc nie przeszkadzaj sobie napij się dobrej kawy, zjedz ciacho i korzystaj z tego, że masz wolne
Ja we wtorek planuję pierwsze wyjście na kawę odkąd jest Luśka. Ciekawe czy się uda, bo opady śniegu zapowiadają.. A z mojej dziury lepiej się nie ruszać jak sypie, bo może się okazać, że będę musiała wracać na piechotę :p -
Cześć dziewczyny, witam się z śnieznego Wrocławia
Zabieram się za szmatę a potem długi spacer.
dziś pierwszy raz po nocy bolą mnie żebra. Mam też wrażenie, że brzuch jest jakby wyżej. Może mały się w końcu przenosi trochę wyżej i mi robi demolkę wewnątrz
Miłego dnia! -
Cześć dziewczyny. A do mnie od rana zagląda przez okno słoneczko. Co prawda wiatr nie zachęca do wychodzenia z domu ale i tak jakoś tak wiosenniej jest
A ja ostatnio trafiłam na masło shea - bez żadnych dodatków i nim się smaruje. Na razie staram się chociaz nawilżyć skórę a potem pomyślę nad preparatami typu Palmers. -
Justyna, póki co mam przetertowany lotion Babydream i właśnie balsam do masażu Palmers i jednak chyba Palmers wygrywa, skóra jest po nim bardziej nawilżona.
Nie miałam w planach stosować Palmersa, ale dostałam jedno opakowanie w prezencie i drugie zamówiłam właśnie wczoraj, bo przyjemnie się go stosuje.
Na ostatnie dwa miesiące mam zamiar zainwestować w Elancyl, ale zobaczymy co z tych planów wyjdzie -
Kaczorka ja mam takie z firmy Etja
http://etja.pl/masla-roslinne/89-maslo-shea-bio.html
Jest na prawdę dobre. Konsystencja dość zwarta, ale pod wpływem ciepła skóry staje się płynne. Zapach Jest dość specyficzny, taki naturalny. Nie jest perfumowane.
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Justyna - a co to za masło? Jakiej firmy i gdzie kupione? Szukam czegoś naturalnego
A pogodę masz taką jak i ja.
Masło Bioamare kupione w Tesco. Za opakowanie 100ml zapłaciłam coś koło 14zł.
Firmy nie znalam ale skład mnie zachęcił do wypróbowania.
Pozdrowienia z TrójmiastaKaczorka lubi tę wiadomość
-
Pozdrowienia z Krakowa dziś wyjątkowo bez smogu za to śnieg, mróz i wiatr łeb urywa
Tez mam balsam palmers, a do tego olejek migdałowy. Na razie nic nie pękłoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 15:52
-
A ja używałam na początku olejku z bioOil, ale strasznie mi się wszytsko kleiło do ciała i mocno piżama nim nasiąkała. Teraz mam balsam na rozstępy z musteli. Ogólnie firmę mi poleciła koleżanka, która pracuje na neonatologii, tam używają kosmetyków z tej firmy dla noworodków i ze są super. A razie stosuje tylko ten balsam i się sprawdza, ale dla małej tez chyba kupię kosmetyki z tej firmy.
-
Jeśli lubicie znać składy kosmetyków dla Was i dzieciaków to fajna jest strona „sroka o”. Jest tam dużo informacji na temat składów i szkodliwych składników w różnych kosmetykach, naprawdę byłam zaskoczona tym, że czasem znane i dość drogie marki maja gorsze składy niż np. kosmetyki z rossmanna
Sama dostałam Palmersa balsam i olejek, stosuję na zmianę i lubię, choć ma początku przeszkadzał mi zapach
Sprawdzałam tam tez składy przy kompletowaniu wyprawki dla maluszka, jakoś chociaż na początek chciałam mu oszczędzić zbędnej chemii choć sama nie jestem jakaś nadwrażliwa na tym punkcie -
https://supermami.pl/poduszki-ciazowe/poduszka-ciazowa-bawelniana-typu-c-98.html
Są w promocjiKateHawke lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Olik, cisza pewnie z powodu niedzieli i słonecznej pogody Chyba często w weekend jest tu spokojniej niż w tygodniu.
My dziś idziemy na imprezkę rodzinną, pewnie będzie 100 pytań o ciążę, bo większość dalszej rodziny dopiero niedawno się dowiedziała.
-
Hej, My właśnie z eMkiem wróciliśmy ze spacerku. Troszkę uszy zmarzły (mimo czapki) ale było przyjemnie. A teraz czas na kawkę, tzn. ja mam herbatkę z cytrynką
Zastanawiam się nad tą poduszką bawełnianą, którą podlinkowała Flower...
Czym się ona różni od tych motherhood (oprócz ceny)?