Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusesita ładny brzuszek, widać, że tylko on urósł w trakcie ciąży
U mnie problemem stają się piersi.. aktualny rozmiar 75E ( bo 70E bardzo trudno dostać) a wcześniej miałam 70 C ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2018, 20:46
Lusesita lubi tę wiadomość
-
Olik, u mnie od 2-3 tygodni piersi zmalały, na czerwcówkach sporo dziewczyn pisało, że u nich podobnie. Może to Cię trochę pocieszy
olik321 lubi tę wiadomość
-
U mnie może nie zmalały, ale chyba przestały się powiększać.
Dziewczyny mam ulotkę na 10% zniżki na zakupy w nowo otwieranym sklepie xland z wózkami w Katowicach. Sklep będzie czynny od 2.04 na ul. Chorzowskiej. Jak któraś nie mam wózka i planuje kupować nowy to oddam chętnie tę ulotkę. Mi się już nie przyda a 10% rabatu przy cenach wózków to już będzie coś.summer86 lubi tę wiadomość
-
Lusesita - zgrabny brzusio
Mi w trzecim trymestrze porobiły się paskudne rozstępy na piersiach.. A w początkowych tygodniach karmienia to już w ogóle były w prążki i teraz ze zgrabnych i okrągłych zrobiły się zwisy niemalże.
No ale cóż, Luśka i tak je uwielbiaLusesita lubi tę wiadomość
-
Olik to ja mam taki rozmiar teraz jak ty a piersi nie urosly mi jeszcze ani grama w ciazy...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
JustynaG wrote:
Anna Stesia dobrze, że nic się poważnego nie stało.
A jak długo planujesz pracować?
Na początku w planach miałam pracować do porodu (nawet oczyma wyobraźni widziałam, jak mi wody odchodzą w pracy ), ale teraz myślę, że może do początku maja uda się dociągnąć Zobaczymy zresztą, na co pozwoli mi maluch.
Lusesita, wyglądasz ślicznie! Ja miałam taki brzuch jakiś miesiąc temu Teraz to muszę sobie chyba taczkę kupić, żeby nosić bebzon. W szkole rodzenia mam większy brzuch od pań, które będą rodziły za 2 tygodnie.
Co do piersi - mnie też przestały tak około 6 miesiąca rosnąć, a nawet boleć. A tu nagle tydzien temu - bum, o dwa rozmiary urosły, oczywiście od razu z rozstępami, bo czemu by nieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2018, 21:53
Lusesita lubi tę wiadomość
-
Jeszcze jak któraś planuje zakupy przez internet to są na niektórych stronach zniżki na hasło. Niestety oczywiście tylko te droższe sklepy
cuddledreams.pl hasło mamawie jest 10%
medbestshop.eu hasło mamawie jest 20%
coolmama.pl hasło MAMAWIE2018 jest 20%
granatowo.pl hasło Przedwiosnie2018 jest 10%
jelonekdecor.pl hasło MAMAWIE2018 jest 10%
Może którejś się przyda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2018, 23:06
Anna Stesia, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Hej
Poduszkę mam tez tą, o której pisała Flower, jestem zadowolona, póki co nic się z nią nie dzieje
Biust urósł mi bardzo dużo, ale faktycznie teraz chyba stanął lub delikatnie się zmniejszył, zobaczymy co będzie dalej.
Bajeczko dzięki za kody
Anna Steisia, widm o czym piszesz - tez zaliczyłam glebę na kostce tuż pod domem, najważniejsze że z maleństwem ok !
Lusesita piękny brzusio
A oto mój dzisiaj w 1 dniu 25 tc:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d06dfb5e4ae6.jpgolik321, Anna Stesia, Lusesita, malka, Flowwer, Kaczorka, KateHawke, Yoselyn82, pilik, Emiilka, Rucola, JustynaG, blue00, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Lusesita, Lena! Super brzuchy
Weszłam na fiolet pierwszy raz po chyba ponad miesiącu, napisałam coś i już jakiś zgrzyt. Więcej tam nie wchodzę. A napisałam tylko że są badania przesiewowe noworodków. I że każde dziecko jest nim objęte. Nic złego nie miałam na myśli. Nie wiem o co tym laskom chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2018, 23:10
-
Lusesita i lena ja się tak nie bawie co jedna to zgrabniejsza. Mój tylek z 34/36 poszedł na konkretne 42r.
Ale piersi z -0 juz ładne C i wreszcie bluzkę z dekoltem mogę ubrać ♡♡
Babie nie dogodzisz
Malka a dotyczy się też ten rabat w xlandzie w Żorach? Bo tam mam zamówiony wózekWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2018, 23:14
Anna Stesia lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lena, wyglądasz bosko!
Ja zaglądam głównie do nas - czuje się tu swojsko, poza tym fajnie, że jesteśmy na różnych etapach, zawsze można sobie pomóc czy coś wyjaśnić. A ponieważ się znamy to żadna z nas drugiej nie ocenia i nie ma o nic pretensji. I to jest fajne! Mam nadzieję, że jak najwięcej testerek zasili nasze grono (do nich też staram się zaglądać i kibicować z całych sił).reset, Siwulec lubią tę wiadomość