Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Staraczka przy biochemie co prawda nie robiłam bety ale okres dostałam dopiero jak test był zupełnie biały, a nawet parę dobrych dni po tym, jak było widać cokolwiek na nim. Tulę Cię mocno i daj znać co lekarz na to wszystko
-
Frez, kochana, dzisiaj cały dzień myślami jestem z Wami!
Staraczka, nic nie rozumiem… Beta rośnie, a tu okres… Liczyłaś przyrosty? Może to tylko plamienie?
Jeżowa, gratuluję z całego serca!Ale piękne wieści! Nic się nie dzieje bez powodu. Kiedy miałabyś zaczynać?
Veritaserum, moc uścisków dla Twojej rocznej Anusi
veritaserum lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór,
Veritaserum -najlepsze życzenia dla Aniniech dalej daje Ci tyle szczęścia i radości co teraz a jej marzenia niech się spełniają
Bazylkove teraz jesteś pierwsza na liście porodowejjak się masz?
Jeżowa SUPER! Gratulacjeułożyłaś już sobie mowę pożegnalną dla uczelni przed trzaśnięciem drzwiami?
Frez wielkie kciuki za jutrzejszy dzień!
Staraczka hmm... wydaje mi się że ciut wolno rośnieale rośnie! próg by się przydał. Może Ty z tych kobitek co okres mają i są w ciąży? Przecież mówią że do 3 miesięcy można krwawić w czasie około@ Życzę Ci wszystkiego dobrego i mam nadzieję że lekarz coś wymyśli żeby podkoksować ten przyrost.
Achia Wam spokojnej nocy po szczepieniu.
Ja muszę pójść ze Stasiem do pediatry (mamy bilans na 9 miesięcy to chyba szybciej się zgłoszę). Coś mu się na oku zrobiło. Myślałam że coś się przykleiło ale nie spływa po przepłukaniu. Oko nie ropieje więc to też nie bakterie chyba. Za to od rana zrobiło się czerwone na białkówce jak przy zapaleniu spojówki. Zaczynam się martwić bo ma taki biały nalot na brzegu tęczówki. Mam nadzieję że to nic poważnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 21:26
-
Staraczka, bardzo mi przykro
przytul mocno synka i życzę dużo sił..
Veritaserum, wszystkiego najcudowniejszego dla Aneczkicieszę się, że tak świetnie sobie radzi w żłobku!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrez mocno trzymam za Was kciuki!
Staraczka, ciężko wyrokować. Też miałam @ przy biochemie dopiero po wyzerowaniu bety. Co mówi doktor?
Veritaserum najlepsze życzenia dla Anisuper, że tak pięknie się adaptuje w żłobku. Jest w grupie z Agatką?
-
Frez ja taka zakręcona że myślałam, że to dzisiaj. Ale jutro o 8 wszystkie kciukasy mocno zaciśnięte dla Florka
Staraczka hmm no szanse na wyzerowanie bety od soboty raczej nikłe, aby to mogło być przyczyną krwawienia... beta spada powoli. Nie orientuje się tak jak Luna czy Lamka, ciężko mi więc coś mądrego powiedzieć, ale na pewno przeżywasz rollercoaster emocjonalny
Lunaris nie mam pojęcia co to może być z oczkiem Stasia, oby to było tylko jakieś podrażnienie. Mowy pożegnalnej jeszcze nie mam, ale planuje odczekać jeszcze trochę z tą informacją - oni wiecznie trzymali mnie z dala od aktualności, więc tym razem to ja im trochę utrudnięzasłużyli sobie, cóż poradzić
Dziękuję za wszystkie miłe słowazaczynam 1 października!
PS. Lamka tak, Ania i Agatka są razem w grupie, ale teraz przy adaptacji póki co nie spędziły razem na sali ani minuty. Myślisz, że powinny, żeby Agata zaraziła się zachowaniem godnym żłobkowicza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 23:17
-
Frez będę jutro o Was pamiętać, trzymaj się dzielnie silna mama! Już nie długo najgorsze będzie za Wami! 💗
Bazylkove jak się czujesz? Już za kilka dni ciąża donoszona...!😱
Jezowa gratulacje! 💗
Veritaserum spoznione życzenia dla Ani!
Mysmy w sobotę spontanicznie dość wyjechały z moimi rodzicami pod Radom, Nina tu zachwycona, całymi dniami biega po ogrodzieveritaserum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrez myślę o Was i przesyłam moc uścisków ! Trzymaj sie dzielna mamo.
Dziewczyny dziękuję za tyle ciepłych życzen .
Lamka tak Agatka razem z Ania w jednej grupie. Dziś będą miały okazję najprawdopodobniej spędzić godzinkę razem bo Ania idzie chyba na 4h dzisiaj ( jeszcze rano ustalę z Paniami ).
Jedyne co to Ania już ma katar i kaszel ale raczej nie łącze tego że żłobkiem bo zaczęło jej sie wcześniej.bylam z nią u lekarza osłuchowo jest czysta , nic nie mówił żeby zostawić ją w domu , Paniom w żłobku również zgłaszałam jaka jest sytuacja bo przyznam szczerze że nie wiem czy już powinna zostać z tej racji w domu czy nie. Nie chce być Z tych rodziców które posyłają chore dzieci do żłobka jednak z drugiej strony obawiam sie że jak nie będę ja posyłać bo ma " tylko " katar to ona do tego żłobka chodzić w ogóle nie będzie . Myślę że jesień będzie baaaaaaardzo trudna pod tym względem. -
Frez mocno trzymam kciuki za operacje!!!aby wszystko poszło zgodnie z planem. Domyślam się ze teraz przezywasz najgorsze chwile w życiu.bylam na twoim miejscu i bardzo mocno cie wspieram.
Staraczka przykro mi z powodu krwawienia....ale może Aga ma racje...może to tylko krwiaczek się zrobił?beta rośnie chyba ok prawda?tak czy siak trzeba to skontrolować aby wykluczyć także cp.
Sciskam cie mocno!Madzik
Mama 3 corek:) -
Dzień dobry Dziewczyny!!!
Frez od rana myślę o Was, mam nadzieje, ze operacja pomyślnie zbliża się ku końcowi...
Staraczka napisz coś, cokolwiek... Martwimy się o Ciebie
Jeżowa ogromnie Ci gratuluję!!!! mam nadzieje, że nowa praca da Ci satysfakcję i zadowolenie i poznasz super fajnych ludzi, z którymi będziesz chetnie spędzac czas!!!
Pilik Wy chyba też macie duży ogród koło domu, prawda?
U nas od rana Lewko puszcza się samodzielnie i sobie chodzi po kilka kroczków, po czym upada na dupkę, wstaje i od nowaprzesłodkie to jest
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Kochane dziękuję za wszystkie Wasze miłe słowa :*
Krwawienie przez noc ustało nad ranem pojawiło się znów lekkie plamienie, dr kazała mi dziś jeszcze powtórzyć tą bete i będziemy myśleć co dalej., wynik pewnie znów będzie koło 19.00 więc dopiero jutro podejmiemy decyzję. -
Dziękuje czuje się hm średnio, ale nie chce narzekać. Tyle lat czekałam na ciąże, to te kilka chwil jeszcze dam radę
najgorzej że weszło mi coś w plecy, chodzę taka połamana i nie mogę się zginąć
Dzisiaj jedziemy podejrzeć czy mały się obrócił do wyjścia. Proszę o pół kciuka za mojego leniuszka, przeraża mnie wizja ccRucola, Cabrera, Minnie89, Jeżowa, Kaczorka, pilik lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Bazylku masa Dziewczyn chwali sobie cc, na pewno lepsze cc od razu niż po męczarniach przy próbach sn aczkolwiek trzymam kciuki za Frania, żeby się dobrze ustawił
Staraczka dobrze że krwawienie ustało, może to faktycznie jakiś krwiak. Trzymam kciuki za piękny przyrost :*#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Bazylkove oczywiście pomijając zalety porodu sn to cc wcale nie jest takie złe. Urodziłam i tak i tak także mam porównanie. Po cc chyba nawet szybciej doszłam do siebie, także nie taki diabeł straszny. Oczywiście każda kobieta będzie mieć inne zdanie,ale naprawdę nie jest tak źle.
Frez dużo sił dla Was!
Staraczka współczuję tej niepewności i wciąż trzymam kciuki.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyJestem załamana....
Uśpili go, a zanim zaczęła się operacja, anestezjolog znalazła na ciele jakieś plamki, pęcherzyki. Pediatra podejrzewa ospę, nie może wykluczyć. Więc operacja odwołana, jesteśmy w izolatce, nie wiem co teraz będzie... Siedzę i wyje razem z dzieckiem