X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • pilik Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2019, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis gratulacje!
    Basia jest przepiękna. Dużo zdrowia dla Ciebie!

Mi oj tak! U nas zawsze było peeeelno prezentów. Zawsze drobiazgi, ale wszystko zapakowane oddzielnie. Jedna osoba (zwykle ja albo brat) była aniołkiem, miała skrzydełka i rozdawała prezenty. Odparowywanie trwało koło dwóch godzin! Nigdy nikt nie dostawał dużych prezentów, a było wspaniale. I ja bym to chciała podtrzymać, dlatego od nas Ninka dostanie zasadniczo trzy ksiazeczki, każdą osobno zapakowaną.

mi88 lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2019, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis, Twoja Basia jest cudowna <3
    Pilik, podobno świetna jest seria "Na ulicy czereśniowej", własnie zastanawiam się nad zakupem

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2019, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytałam o ksiazeczkach i zamówiłam właśnie 5 z serii Kicia Kocia :-)

pilik lubi tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2019, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola mamy jedną z ulicy czereśniowej i jej nie lubię. Nie wiem jak reszta, ale ta część wywołuje u mnie jakiś niesmak... pomijając dziecko w wisiadle przodem do świata na każdej stronie, pozniej siostry zakonne niosące lampiony w kształcie pingwinów 🤦🏼‍♀️ Generalnie jakoś mnie totalnie nie przekonała, Nina też nie lubi jej jakoś szczególnie. Dużo bardziej lubi z książek tego typu książkę z Lidla o zagrodzie. Rok w lesie mnie bardziej przekonuje

Lusesita jestem ciekawa czy u Was też będzie taka miłość, nie wiem co ta kicia kocia ma w sobie 😂 chyba prostotę

Summer do roku Nina uwielbiała Pucia, dostała drugiego na urodziny, ale ten drugi w ogóle jej póki co nie podszedł, a pierwszy też jakoś poszedł w odstawkę. Za to te małe Pucie super

Rucola lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2019, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika Sto lat dla Łucji! <3 zdrówka i radości <3 :)

Melevis cudowny widok <3 szybkiego powrotu do zdrowia dla Ciebie, morza mleczka a dla Basi wspaniałych doświadczeń po drugiej stronie brzuszka <3

U nas podobnie jak u Mi -pakuje jeden fajny prezent na który wiem że dziecko czeka (i Ciastek :D) a potem dopakowuje mniejsze pakuneczki z drobiazgami bo najlepsza zabawa jest jak Franek lata pod choinką i odszyfrowuje karteczki co dla kogo :)

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2019, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika, buziaczki dla Łusi :*

Melevis, jesteś dzielną mamusią! A jak Twoje "starszaki" reagują na Basieńkę?

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2019, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika wszystkiego najlepszego dla Łusi😘

Lunaris dla Stasia również! 😘

Lunaris lubi tę wiadomość

• Minnie89 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2019, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik - my z książeczek bardzo lubimy serie "Krok po kroku". Niektóre są po prostu o codzienności - jedzeniu, ubieraniu, nauce części ciała, a kilka ma szablony do wyciągania, np. "Gdzie jest kurka" i tam są zwierzątka podwórkowe. Milan uwielbia, słucha, ogląda, a szablony są miłością największą :)

Melevis - gratulacje! :)

I oczywiście urodzinowe buziaki dla Stasia i Łucji! ;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 09:30

Lunaris, pilik lubią tę wiadomość

dqprhdge2q9dik3m.png
  • verita Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2019, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis gratuluję ! Bardzo się cieszę że wszystko się dobrze skończyło ! Dużo zdrówka.

Sto lat dla solenizantów i ich rodziców ! ;)

U nas z książeczek to Ania bardzo lubi serie książek z okienkami i kicie kocie. Aczkolwiek kicie kocie mimo że mamy z 15 pozycji ciągle chce czytać tylko " Kicia kocia poznaje strażaka " :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 09:39

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2019, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis miałam się pytac 2 dni temu co u Ciebie, ale myślałam, że i tak pewnie nie odpiszesz.

GRATULACJE!!! śliczna Basieńka <3 (imienniczka mojej mamy, cudownej kobiety). Dużo zdrówka dla Ciebie!!! Dawaj nam tu czasem znac jak sobie radzisz z trójką :) Mnie i Lunę, może i Lunaris :D szczególnie to interesuje ;) No i Frez :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 12:11

Lunaaa lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2019, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicia Kocia z okienkami do otwierania jest mega! Nawet mój starszak uwielbia 😂

pilik lubi tę wiadomość

• admiralka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2019, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MELEVIS gratulacje, Basia jest prześliczna!

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • Lunaaa Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2019, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris najlepsze życzenia dla Stasia! Sto lat! Dużo zdrowia, radości, uśmiechu i beztroski 💕 bo cudowną Mamę i brata już ma :)

Nasz najkochańszy Synek już z nami 💙 29.12.2022 (36+6)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2019, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja dołączam do życzeń urodzinowych dla Stasia, Łucji i Basi ❤️
    Samych radosnych i szczęśliwych chwil dla Maluchów 😘

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2019, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla solenizantow, dla Stasia, Łucji.
    A Basienka cudowna😄

Samych radosnych i szczęśliwych chwil dla Maluchów niech rosną zdrowo 😄

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2019, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla Stasia i Łucji! Samych radosnych chwil i duuużo zdrówka!

Pisałam posta o książkach dla dzieci i chyba skasowałam :/

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2019, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój syn uwielbia książki do tej pory i mamy naprawdę całkiem pokaźną kolekcję. Ja sama uwielbiam kupować mu książeczki i na to nie szkoda mi pieniędzy.

Pucia mamy tylko jedną część, synek lubi, ale już z niej dawno wyrósł. Mnie jakoś szczególnie nie porwała, ogólnie jest ok. Tak samo jak seria Ulicy Czereśniowej. Nie ma u nas szału. Mamy za to bardzo dużą kolekcję książek o Franklinie (POLECAM - większość bardzo mądra) i mój synek do tej pory ją uwielbia, przypadła mu do gustu bardziej niż Kicia Kocia, którą też polecam, ale Kicia Kocia przez swoją prostotę dobra jest dla mniejszych dzieci, synek bardzo szybko dorósł do dłuższych książeczek. Podobnie jak u Verita nr 1 u nas jest : " Kicia kocia poznaje strażaka " ;) Poza tym mamy prawie całą serię Tupcia Chrupcia, też polecam, ale i tak wolę Franklina.
    Pozycji dla nieco starszego dziecka - takiego 3- 4 latka mogłabym jeszcze kilka powymieniać (ostatnio bardzo lubi m.in. "Dusia i Psinek Świnek", "O zajączku Filipie, który ze strachu dokonał wielkich czynów", "Detektyw Pozytywka", "Niesamowite historie 10 skarpetek"). Synek lubi też bardzo np "Szary Domek" - o poszukiwaniu prawdziwej przyjaźni, napisana i zilustrowana przez laureatki konkursu Piórko 2015. Nagroda Biedronki za książkę dla dzieci :)

Dla mniejszych dzieci polecam całą kolekcję Akademii Mądrego dziecka m.in. Pierwsze słowa - takie przesuwanki - u nas to hit i Ulcia zagląda do nich codziennie. Bodajże od 15 stycznia wejdzie nowa seria tych książeczek i na pewno będę na nie polować :D. Ze znanych, ponadczasowych bajeczek polecam książeczki - czas na bajkę (np Czerwony kapturek, Kot w butach itp) wersja dobra dla małych dzieci - bajeczki są dość krótkie. "Nie bój się Misiu" czy "Proszę mnie przytulić" , "Uśmiech dla żabki" są pięknie ilustrowane, troszkę dłuższe.

pilik lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2019, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za życzenia dla Stasia :) za szybko nam minął ten rok.

Wspomnę tylko że czytając Wasze książkowe posty zrobiłam zakupy a Empiku :P Już jakiś czas przymierzałam się do Kici Koci a teraz akurat promocja 4-ta książka gratis (znaczy za 2 grosze) także dla każdego coś miłego pod choinką będzie :)

Jeżowa lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • admiralka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2019, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również dołączam się do życzeń urodzinowych dla Stasia i Łucji <3

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2019, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto latek dla wszystkich dzisiejszych jubilatów <3

Co do książeczek, to u nas Pucio. Dwie pierwsze części super. Trzecia póki co nie bardzo się przyjęła.
    No i bardzo Ali się podobały książeczki z wykrojnika - najbardziej seria wielkanocna :)

Mi - mam podobne wspomnienia z jednej wigilii :) tylko miałam chyba z 4 lata wtedy. Była cała rodzina i pod choinką cała masa małych prezencików :D

My w tym roku robimy prezenty tylko dzieciom. A w zasadzie bardziej Ali, bo Olka i tak nic nie czai i wszystko dostaje na bieżąco ;)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
‹‹ 3562 3563 3564 3565 3566 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ