X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • pilik Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2019, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna powodzenia!
    Ja wkrótce też powinnam zawitać @ więc będzie sikanie 😂 chociaż nadal bez większych nadziei.
    Ja zamówiłam 5 książeczek pod choinkę i właśnie się łamie czy zamowic zestaw kici koci z pluszakiem czy zestaw króliczka... takie dylematy 😂

Frez kurczę, a byłaś w ogóle w ostatnim czasie u gin sprawdzić co się dzieje?

Nina polubiła masy plastyczne i ku mojej uciesze ich nie zjada 😍 rozrzuca, no ale czym ona nie rzuca... w sobotę na próbę kupiłam jakąś ciastoline najtańszą z pepco, dzisiaj zrobiłam piankoline i jest szał

Lunaaa lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Lunaaa Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2019, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez też pomyślałam, że może podskoczysz do gina jeśli masz możliwość :(

Pilik ciastolina to jest życie 😜 ale przestrzegam Cię przed piaskiem kinetycznym, miałam w domu piaskownice, nie mówiąc o dywanach, kocach, łóżkach 🙈

Fajnie, że takie emocje się nam tu szykują !

Nasz najkochańszy Synek już z nami 💙 29.12.2022 (36+6)

age.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2019, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo, tematy staraniowe zaczynają się na exach widzę :) Ja dziś byłam zbadać proga, żeby potwierdzić owu i pewnie tez niedługo wracamy do gry. Z prezentów udało się nam kupić Lego duplo na promocji, pojazdy i zamówiliśmy też kolejke z lidla. Dziadkowie dali kase, to musieliśmy coś wybrać :P planuję jeszcze kupić jakąs książkę, ale miotam się między Ulica czereśniową a Rok w lesie (najlepsze opinie ma). U nas sprawdzają się tego typu książki, bo mamy już 2 części autorstwa "Doro Gobel, Peter Knorr"

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2019, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak, ciastolina to jest to :) synek uwielbia Play doh. Ma zestaw do hamburgerow, tortów i do makaronu. Może mu fryzjera dokupie. On ogólnie dużo lepi roznosci. Niestety przy Ulci muszę uważać bo już raz mieliśmy akcję, że włożyła kulkę do buzi i zaczęła się krztusic. To było jakieś 3 miesiące temu i do tej pory nie lubię jak synek się przy niej bawi.

Podobnie jak Luna przestrzegam przed piaskiem kinetycznym. Jest bardzo miły w dotyku, ja sama lubiłam się nim bawic ;), ale był wszędzie... Na dodatek mieliśmy niebieski.

Powodzenia dziewczyny w staraniach! Trzymam za wszystkie kciuki! Czas odświeżyć pierwsza stronę:)

Lunaaa lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2019, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obdzwoniłam wszystkich Hunów w okolicy wartych uwagi, no i niestety. Moja gin na urlopie do nowego roku, ci którzy przyjmują to mają komplet i jeśli nie jestem przypadkiem konającym, to niestety nie ma miejsca. Przyjmują poza zapisem, ale tylko nagłe przypadki typu poronienie, niespodziewane krwawienia etc. A nie uśmiecha mi się iść do kogoś, kto nawet USG nie ma w gabinecie, bo taka wizyta nic mi nie da. Do tego zamknęli mi jedyny lab, gdzie mogłam odebrać wyniki przez internet i nie jeździć po nie prawie 40km w jedną stronę. Takie uroki życia na wypiździu. Niby Centrum, blisko Wa-wy, a zadupie jakich mało. Jest jeszcze lab w przychodni niedaleko, gdzie na wyniki czeka się min 3dni, ale zamknięty,bo pielęgniarka jedyną jaka tu pracowała, jest chora. Jakby tego było mało, to wczoraj zepsuł nam się samochód i nie wiadomo czy da się go do świąt ogarnąć 🤦 Florek od soboty gil lejący i milion kup odparzających pupsko 🍑😟 także tak to wygląda...

• Rucola Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2019, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez przykro mi, że u Was taka kumulacja niefajnych zdarzeń :( Ja na Twoim miejscu umówiłabym się po prostu do gina, na najbliższy możliwy wolny termin i zaczekała. Moze @ się ogarnie i przyjdzie... a z pozytywów jak tam przygotowania do przeprowadzki? odliczasz już dni?

pilik lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2019, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mojej gin będę dzwonić po nowym roku, bo termin oczekiwania na wizytę to dwa miesiące. Powaliło tych ludzi, jakby nie było innych ginekologów w mieście! Mamy stały kontakt, więc umówimy się między sobą jakoś. Ale teraz jej nie ma w Polsce wcale, więc dopiero jak wróci to będę dzwonić.
    Przeprowadzka tuż tuż i szczerze? cieszę się jak dziecko, ciągle mi się gęba śmieje, a z drugiej strony jestem taka zestresowana. Jak to będzie, jak sobie chłopcy poradzą, czy będą spać u siebie w pokoju, czy nie będą płakać, że chcą do swojego domku itd. Wczoraj kładliśmy tapetę, malowaliśmy ściany, zostało jeszcze trochę do pomalowania,we środę przychodzą zrobić kominek dziś kończą montować szafę w wiatrołapie i szafki w łazience. Czekamy, aż skończą ocieplanie na poddaszu- w sumie to zaczęli już szlifować, więc mam nadzieję, że skończą w dwa, trzy dni,no i potem sprzątanie, wieszanie oświetlenia, składanie mebli itd. Mam nadzieję, że w niedzielę już będę mogła przenieść wszystkie rzeczy!
    Nadal czekamy na kanapę, będę dziś dzwonić dowiedzieć się kiedy będzie, bo już mijają 4tygodnie w tym tygodniu. Wszystko stoi pod znakiem zapytania, bo wszystkie prace na styk😅 ale cieszę się, cieszę się ogromnie, spełniają się marzenia, krok po kroku, powolutku,ale jednak ☺️

Rucola, Cabrera, verita lubią tę wiadomość

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2019, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, od kilku dni boli/kłuje/ciągnie mnie w prawej piersi. Nie czuję żadnego zgrubienia, więc to raczej nie zastój. Nie mam gorączki.
    Wiecie może co to może być? I jak sobie z tym poradzić?
    Spałam wcześniej na prawym boku i nie wiem czy nie przygniotłam sobie jej..

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Minnie89 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2019, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorku, a masz to miejsce ciepłe i lekko czerwone? Ja też nic nie wyczuwałam oprócz bólu, a jednak to był zastój. I po prostu to rozmasowywałam i robiłam zimne okłady dla ulgi. Na szczęście przeszło po kilku dniach.

dqprhdge2q9dik3m.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2019, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie89 wrote:
    Kaczorku, a masz to miejsce ciepłe i lekko czerwone? Ja też nic nie wyczuwałam oprócz bólu, a jednak to był zastój. I po prostu to rozmasowywałam i robiłam zimne okłady dla ulgi. Na szczęście przeszło po kilku dniach.

No właśnie nie zauważyłam zaczerwienienia.. i jak dotykam, to później boli jeszcze bardziej.
    Dlatego nie mam pojęcia co to, bo nic mi nie pasuje ;)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • admiralka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2019, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Jutro moja pierwsza wizyta, bardzo się boję.

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2019, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez, cieszę sie razem z Tobą na ta przeprowadzkę, w końcu będziecie u siebie ☺️

Luna i pozostałe dziewczyny „wracające do gry” - powodzenia ✊✊

A ja chętnie oddam @, która do mnie juz z pełnym impetem zawitała :( my i tak musimy czekać se staraniami o rodzeństwo na zielone światło od gina ;)

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2019, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kciuki najmocniejsze za kolejną turę dzieciaczków! My niestety starania musimy trochę odsunąć w czasie, mimo że serce mi się rwie...

Admiralka kciuki za wizytę! Wierzę, że wszystko będzie dobrze <3

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2019, 04:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Admiralka, mocne kciuki za wizytę <3

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2019, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Admiralka, ja również dołączam do kciuków za wizytę! :)

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2019, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Admirałka udanej wizyty! Daj znać co słychać jak już będziesz po.

Ja muszę powiedzieć szczerze że wymiękam! Staszek chce być non stop na rękach, jak jest śpiący i widzi że go odkładam do łóżeczk to dostaje histerii! Wczoraj spał pół godziny przez cały dzień... a jak już położyłam spać Frania to on wstał! Nie gorączkuje już na szczęście- jakby trzydniówka tylko bez wysypki... pewnie zęby? Niech już wychodzą bo wyląduje w wariatkowie!
    W ramach poprawy nastroju zrobiłąm wczoraj zakupy on line bo w Rosmanie 2+2 na higienę i pielęgnację dzieci(można wziąć tyle razy udział ile się ma zarejestrowanych dzieci na Rosnę) a jak dziś będę odbierać to jeszcze poszukam na półce Melisę i wykupię zapas!

Chciałam dodać tylko że u nas wszystko typu: piasek kinetyczny, ciastolina, masa solna, ultraplastelina to ukochane zabawki Franka (plus malowanie farbami). Wiadomo- nasypie się, nabrudzi ale od czego w domu odkurzacz? Zawsze rozkładam matę, jeśli wiem że będzie większe brudzenie to siadamy w kuchni lub przedpokoju (łatwiej sprzątnąć) a na gigantyczne brudy od razu szykuje wannę do zrobienia myjni po zabawie :D NAjtrudniej wywabić ultraplastelinę bo ona wsiąka- jak zostanie na dywanie to dopiero masakra z usunięciem.

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2019, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris oł noł😁 ulubione zabawki Franka, które wymieniłas (poza ciastoliną) są u nas na liście zakazanych prezentów 🤭😂 o i jeszcze flet tam jest wpisany 😂
    A w ramach pocieszenia, powiem Ci,że to chyba jakiś skok u Stasia, bo u nas od kilku dni to samo 🤷‍♀️....no, ale przecież to zęby, nie? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2019, 09:38

Lunaris lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2019, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co u nas też słabo ale głównie od 19 do rana, w sensie, że młody jak pospi pół godziny to jakoś cud i muszę znim nonstop leżeć aby spał... W sobotę zasnęłam z nim o 20 i co odlozylam go do łóżeczka to oczy jak 5 zł i płacz, wstałam o 5:30 do WC i nawet nie zdążyłam wrócić to już siedział na łóżku i płakał. Wczoraj to samo, a dzisiejsza noc to Masakra... Od jakiś 3 dni ma katar. Zasnął okolo 20 obudzil się o 21 i to z taką chrypa jakkby znów zapalenie krtani.. Co chwilę się budził, 3 razy inhalacje mu robiłam, wymiekam jak mi przyjdzie znów do szpitala iść.... Lekarza mamy na 12..

Admiralka kciuki!

Bosze plasteina, piasek kinetyczny , ciastolina, wszystko fajnie, a ile sprzatania😅
    Fozzie moje dziewczyny mają flet, ja odradzam chyba, że granie na nim całymi dniami Ci nie przeszkadza (Borys też się nauczył w niego dmuchać) 😂

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2019, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babcia kupiła Floriaśkowi gwizdek... także no, gwizdka też nie polecam

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2019, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    frezyjciada wrote:
    Babcia kupiła Floriaśkowi gwizdek... także no, gwizdka też nie polecam
    O to też nie polecam!

‹‹ 3564 3565 3566 3567 3568 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ