Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna powodzenia!
Ja wkrótce też powinnam zawitać @ więc będzie sikanie 😂 chociaż nadal bez większych nadziei.
Ja zamówiłam 5 książeczek pod choinkę i właśnie się łamie czy zamowic zestaw kici koci z pluszakiem czy zestaw króliczka... takie dylematy 😂
Frez kurczę, a byłaś w ogóle w ostatnim czasie u gin sprawdzić co się dzieje?
Nina polubiła masy plastyczne i ku mojej uciesze ich nie zjada 😍 rozrzuca, no ale czym ona nie rzuca... w sobotę na próbę kupiłam jakąś ciastoline najtańszą z pepco, dzisiaj zrobiłam piankoline i jest szałLunaaa lubi tę wiadomość
-
Frez też pomyślałam, że może podskoczysz do gina jeśli masz możliwość
Pilik ciastolina to jest życie 😜 ale przestrzegam Cię przed piaskiem kinetycznym, miałam w domu piaskownice, nie mówiąc o dywanach, kocach, łóżkach 🙈
Fajnie, że takie emocje się nam tu szykują ! -
Ooo, tematy staraniowe zaczynają się na exach widzę
Ja dziś byłam zbadać proga, żeby potwierdzić owu i pewnie tez niedługo wracamy do gry. Z prezentów udało się nam kupić Lego duplo na promocji, pojazdy i zamówiliśmy też kolejke z lidla. Dziadkowie dali kase, to musieliśmy coś wybrać
planuję jeszcze kupić jakąs książkę, ale miotam się między Ulica czereśniową a Rok w lesie (najlepsze opinie ma). U nas sprawdzają się tego typu książki, bo mamy już 2 części autorstwa "Doro Gobel, Peter Knorr"
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Oj tak, ciastolina to jest to
synek uwielbia Play doh. Ma zestaw do hamburgerow, tortów i do makaronu. Może mu fryzjera dokupie. On ogólnie dużo lepi roznosci. Niestety przy Ulci muszę uważać bo już raz mieliśmy akcję, że włożyła kulkę do buzi i zaczęła się krztusic. To było jakieś 3 miesiące temu i do tej pory nie lubię jak synek się przy niej bawi.
Podobnie jak Luna przestrzegam przed piaskiem kinetycznym. Jest bardzo miły w dotyku, ja sama lubiłam się nim bawic, ale był wszędzie... Na dodatek mieliśmy niebieski.
Powodzenia dziewczyny w staraniach! Trzymam za wszystkie kciuki! Czas odświeżyć pierwsza stronęLunaaa lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyObdzwoniłam wszystkich Hunów w okolicy wartych uwagi, no i niestety. Moja gin na urlopie do nowego roku, ci którzy przyjmują to mają komplet i jeśli nie jestem przypadkiem konającym, to niestety nie ma miejsca. Przyjmują poza zapisem, ale tylko nagłe przypadki typu poronienie, niespodziewane krwawienia etc. A nie uśmiecha mi się iść do kogoś, kto nawet USG nie ma w gabinecie, bo taka wizyta nic mi nie da. Do tego zamknęli mi jedyny lab, gdzie mogłam odebrać wyniki przez internet i nie jeździć po nie prawie 40km w jedną stronę. Takie uroki życia na wypiździu. Niby Centrum, blisko Wa-wy, a zadupie jakich mało. Jest jeszcze lab w przychodni niedaleko, gdzie na wyniki czeka się min 3dni, ale zamknięty,bo pielęgniarka jedyną jaka tu pracowała, jest chora. Jakby tego było mało, to wczoraj zepsuł nam się samochód i nie wiadomo czy da się go do świąt ogarnąć 🤦 Florek od soboty gil lejący i milion kup odparzających pupsko 🍑😟 także tak to wygląda...
-
Frez przykro mi, że u Was taka kumulacja niefajnych zdarzeń
Ja na Twoim miejscu umówiłabym się po prostu do gina, na najbliższy możliwy wolny termin i zaczekała. Moze @ się ogarnie i przyjdzie... a z pozytywów jak tam przygotowania do przeprowadzki? odliczasz już dni?
pilik lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyDo mojej gin będę dzwonić po nowym roku, bo termin oczekiwania na wizytę to dwa miesiące. Powaliło tych ludzi, jakby nie było innych ginekologów w mieście! Mamy stały kontakt, więc umówimy się między sobą jakoś. Ale teraz jej nie ma w Polsce wcale, więc dopiero jak wróci to będę dzwonić.
Przeprowadzka tuż tuż i szczerze? cieszę się jak dziecko, ciągle mi się gęba śmieje, a z drugiej strony jestem taka zestresowana. Jak to będzie, jak sobie chłopcy poradzą, czy będą spać u siebie w pokoju, czy nie będą płakać, że chcą do swojego domku itd. Wczoraj kładliśmy tapetę, malowaliśmy ściany, zostało jeszcze trochę do pomalowania,we środę przychodzą zrobić kominek dziś kończą montować szafę w wiatrołapie i szafki w łazience. Czekamy, aż skończą ocieplanie na poddaszu- w sumie to zaczęli już szlifować, więc mam nadzieję, że skończą w dwa, trzy dni,no i potem sprzątanie, wieszanie oświetlenia, składanie mebli itd. Mam nadzieję, że w niedzielę już będę mogła przenieść wszystkie rzeczy!
Nadal czekamy na kanapę, będę dziś dzwonić dowiedzieć się kiedy będzie, bo już mijają 4tygodnie w tym tygodniu. Wszystko stoi pod znakiem zapytania, bo wszystkie prace na styk😅 ale cieszę się, cieszę się ogromnie, spełniają się marzenia, krok po kroku, powolutku,ale jednak ☺️Rucola, Cabrera, verita lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, od kilku dni boli/kłuje/ciągnie mnie w prawej piersi. Nie czuję żadnego zgrubienia, więc to raczej nie zastój. Nie mam gorączki.
Wiecie może co to może być? I jak sobie z tym poradzić?
Spałam wcześniej na prawym boku i nie wiem czy nie przygniotłam sobie jej.. -
Minnie89 wrote:Kaczorku, a masz to miejsce ciepłe i lekko czerwone? Ja też nic nie wyczuwałam oprócz bólu, a jednak to był zastój. I po prostu to rozmasowywałam i robiłam zimne okłady dla ulgi. Na szczęście przeszło po kilku dniach.
No właśnie nie zauważyłam zaczerwienienia.. i jak dotykam, to później boli jeszcze bardziej.
Dlatego nie mam pojęcia co to, bo nic mi nie pasuje -
nick nieaktualnyFrez, cieszę sie razem z Tobą na ta przeprowadzkę, w końcu będziecie u siebie ☺️
Luna i pozostałe dziewczyny „wracające do gry” - powodzenia ✊✊
A ja chętnie oddam @, która do mnie juz z pełnym impetem zawitałamy i tak musimy czekać se staraniami o rodzeństwo na zielone światło od gina
-
Dziewczyny kciuki najmocniejsze za kolejną turę dzieciaczków! My niestety starania musimy trochę odsunąć w czasie, mimo że serce mi się rwie...
Admiralka kciuki za wizytę! Wierzę, że wszystko będzie dobrze -
Admiralka, ja również dołączam do kciuków za wizytę!
-
Dzień dobry!
Admirałka udanej wizyty! Daj znać co słychać jak już będziesz po.
Ja muszę powiedzieć szczerze że wymiękam! Staszek chce być non stop na rękach, jak jest śpiący i widzi że go odkładam do łóżeczk to dostaje histerii! Wczoraj spał pół godziny przez cały dzień... a jak już położyłam spać Frania to on wstał! Nie gorączkuje już na szczęście- jakby trzydniówka tylko bez wysypki... pewnie zęby? Niech już wychodzą bo wyląduje w wariatkowie!
W ramach poprawy nastroju zrobiłąm wczoraj zakupy on line bo w Rosmanie 2+2 na higienę i pielęgnację dzieci(można wziąć tyle razy udział ile się ma zarejestrowanych dzieci na Rosnę) a jak dziś będę odbierać to jeszcze poszukam na półce Melisę i wykupię zapas!
Chciałam dodać tylko że u nas wszystko typu: piasek kinetyczny, ciastolina, masa solna, ultraplastelina to ukochane zabawki Franka (plus malowanie farbami). Wiadomo- nasypie się, nabrudzi ale od czego w domu odkurzacz? Zawsze rozkładam matę, jeśli wiem że będzie większe brudzenie to siadamy w kuchni lub przedpokoju (łatwiej sprzątnąć) a na gigantyczne brudy od razu szykuje wannę do zrobienia myjni po zabawieNAjtrudniej wywabić ultraplastelinę bo ona wsiąka- jak zostanie na dywanie to dopiero masakra z usunięciem.
-
Lunaris oł noł😁 ulubione zabawki Franka, które wymieniłas (poza ciastoliną) są u nas na liście zakazanych prezentów 🤭😂 o i jeszcze flet tam jest wpisany 😂
A w ramach pocieszenia, powiem Ci,że to chyba jakiś skok u Stasia, bo u nas od kilku dni to samo 🤷♀️....no, ale przecież to zęby, nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2019, 09:38
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co u nas też słabo ale głównie od 19 do rana, w sensie, że młody jak pospi pół godziny to jakoś cud i muszę znim nonstop leżeć aby spał... W sobotę zasnęłam z nim o 20 i co odlozylam go do łóżeczka to oczy jak 5 zł i płacz, wstałam o 5:30 do WC i nawet nie zdążyłam wrócić to już siedział na łóżku i płakał. Wczoraj to samo, a dzisiejsza noc to Masakra... Od jakiś 3 dni ma katar. Zasnął okolo 20 obudzil się o 21 i to z taką chrypa jakkby znów zapalenie krtani.. Co chwilę się budził, 3 razy inhalacje mu robiłam, wymiekam jak mi przyjdzie znów do szpitala iść.... Lekarza mamy na 12..
Admiralka kciuki!
Bosze plasteina, piasek kinetyczny , ciastolina, wszystko fajnie, a ile sprzatania😅
Fozzie moje dziewczyny mają flet, ja odradzam chyba, że granie na nim całymi dniami Ci nie przeszkadza (Borys też się nauczył w niego dmuchać) 😂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny