Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, życzę Wam wszystkim zdrowia, czasu dla siebie i Waszych najbliższych, dostatku i znajomości (żeby Wam było łatwiej w tym kraju) i odrobiny szczęścia od losu.
Pozdrawiam spod kołdry - wiem że jak wypełznę z łóżka, to się zacznie szalona latanina. Nacieszam się ciepełkiem wtulonej we mnie córki i spokojnym oddechem tego pacana, mojego męża.
Wesołych i spokojnych świąt, i żeby się Wam udało łapać i zapamiętywać takie cudowne, leniwe chwileKaczorka, Lunaris, ibishka, Flowwer, JustynaG, summer86, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny kochane ja również życzę Wam wesołych , spokojnych ale nade wszystko rodzinnych świąt Bożego Narodzenia.
Warto wyluzować , warto odpuścić niektóre sprawy. My wczoraj o 22 mieliśmy siadać z mężem do lepienia uszek jednak nikt z nas już sił nie miał w związku z tym dzisiaj kupię gotowechyba pierwszy raz w zyciu. Ale to co właśnie nauczyło mnie posiadanie dziecka to zmiana spojrzenia na pewne sprawy
Reset 7 ciast ? PodziwiamKaczorka, Lunaris, ibishka, Flowwer, Rucola, JustynaG, summer86, Emiilka lubią tę wiadomość
-
pilik, Kaczorka, moniśka..., Lunaris, Yoselyn82, ibishka, Ania_1003, Flowwer, Rucola, JustynaG, summer86, Cabrera, Emiilka, sliweczka92, StaraczkaNika, lamka lubią tę wiadomość
-
Kochane dziewuszki,
I ode mnie skromne życzenia Wesołych Świątniech będą takie, jakie sobie wymarzycie :*
My się już dziś spod kołderki wydostaliśmyAluśka szaleje, Olcia dosypia a my z mężem staramy się sprawić, by ten świąteczny czas nie kojarzył im się z nerwami i pośpiechem a ze wspólnie spędzonym czasem i uśmiechem.
Lena - Tobie szczególnie życzę, by udało się wyjść do domkuLunaris, Yoselyn82, ibishka, Flowwer, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Wesołych Świąt
spędzonych w rodzinnym gronie, z najbliższymi. Zdrowia, szczęścia i pociechy z Waszych cudownych dzieci ;* sukcesów zawodowych i radości z każdego dnia !
ibishka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! ja wpadłam inwigilować Lenę- jak sie macie po nocy?
oraz życzyć Emilce wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Karma niech Ci dziecię rośnie zdrowo i szczęśliwieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2019, 09:10
-
I od nas przyjmijcie kochane dobre dusze najlepsze życzenia
niech najbliższe kilka dni będzie dla Was przyjemnością i odpoczynkiem w gronie najbliższych :*
U nas sytuacja dziwna i jestem trochę rozbita... rano przed zakończeniem dyżuru był u mnie mój prowadzący, dla niego mogę wyjść do domu i w razie jakichkolwiek wątpliwości wrócić w każdej chwili do szpitala, szyjka się trzyma, wyniki są ok, nie widzi sensu żebym święta spędziła sama w szpitalu (na oddziale 3 osoby, sama w pokoju jestem, przez cały dzień cisza jak w grobowcu). Jednak przyszedł ordynator na obchód i stwierdził, że on mnie nie wypisze, bo „wigilii jeszcze będę miała w życiu dużo”, jeśli chce wyjść to muszę na własne zadanie... a ja po naszych przejściach z Franiem boje się tej odpowiedzialnościz drugiej strony kiedy widzę Frania na wideo rozmowie jak woła mama i teskni to nie wyobrażam sobie spędzić świąt bez niego
((
-
Lena kochana, a daleko masz do szpitala? Przyjąć Cię zawsze mają obowiązek przecież. A prowadzącemu ufasz, zna Cię przecież dłużej... ja bym chyba wyszła jeżeli szpital blisko. Dużo siły dla Was!
A ja nie wiem czy coś sobie ze mnie drwi czy wigilijny cud, ale zobaczyłam jakieś majaki na teście 😱 z moich obserwacji owu mogła być w zeszłą sobotę/niedziele więc w sumie... trzęsę się ze stresu jakiegoś i ekscytacji, chociaż wiem że to jeszcze nic nie znaczy...
My również życzymy pięknych, rodzinnych i spokojnych świąt! Odpocznijcie, wyśpijcie się (haha) i najedzcie pyszności 💗Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 20:08
Lena21, Lunaris, Rucola, verita, Kaczorka, Fozzie Bear, mi88, JustynaG, Cabrera, summer86, reset, frezyjciada lubią tę wiadomość
-
Lena współczuję Świat w szpitalu - mam nadzieję że jednak wyjdziesz do domu. Ja takie święta na podobnym etapie miałam 2 lata temu z Łucją... Wybór był prosty bo miałam rozwarcie na 2 cm i nieregularne skurcze no i nie było dziecka w domu...
Pilik - ja taki test zobaczyłam rok temu i mam teraz 4.5 miesięcznego Juleczka😉
Rucola - mam synka Juliana, Łucja jest w nim zakochana a i on rozpromienia się jak słońce gdy ją widzi, jak ona się śmieje to i on, zwłaszcza w głos, cudowni są !
Jeśli chodzi o to jak siebie radzę to jest dobrze, cieszę się że tak wyszło, jestem szczęśliwa.niestety mimo że Was czytam to na pisanie brak Mi czasu... Nocami nie jest lepiej bo jak biorę telefon to mój mały cyckoholik się budzi 🙈 ogólnie jeszcze nie mieliśmy z eMkiem okazji na sam na sam 🙈 takze i telefon nie wchodzi w rachubę... Teraz mam chwilę bo jedziemy do rodziców 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2019, 11:36
pilik, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Lenka jak byś nie zdecydowała życzę Wam spokojnych świąt nadal w dwupaku. Wydaje mi się że ordynator trochę na wyrost to mówi ale wiadomo że odpowiedzialność jest po ich stronie. Jeśli nie masz już skurczy to czemu nie miałabyś leżeć w domu zamiast w szpitalu?
Tak czy inaczej- wszystkiego brzuszkowego dla Was, to już tak czy inaczej końcówka -
Emi Kochana ja wiem! Nie pomyliłam sobie
O drugą córeczkę chodziło mi o Ibishke, bo chyba ostatecznie nie potwierdziła nam co tam w brzuszku siedzi
Chyba, ze coś przegapiłam....
Dziewczyny życzę Wam na ten rok ogromu zdrowia i miłości a na święta przede wszystkim spokoju i pięknych niespodzianek (Pilik)
emi2016, Flowwer lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Emi Kochana ja wiem! Nie pomyliłam sobie
O drugą córeczkę chodziło mi o Ibishke, bo chyba ostatecznie nie potwierdziła nam co tam w brzuszku siedzi
Chyba, ze coś przegapiłam....
Dziewczyny życzę Wam na ten rok ogromu zdrowia i miłości a na święta przede wszystkim spokoju i pięknych niespodzianek (Pilik)
My za to super święta. W nocy zaczęła się temp ponad 38 st. Do 39 dochodzaca. Równo co 4 godz jak przestają działać leki to temp w górę hop. Jesteśmy w kontakcie z pediatra bo objawów innych brak, trzydniowka już za nami więc liczymy że to piątki. Przy 4ce jednej tak goraczkowala więc może to to? Czekamy do czwartku i wtedy mamy się pokazać pediatrzy na dyżurze bo akurat maFlowwer lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wszystkiego dobrego!!!Duzo zdrowia i pomyślności....
podczytuje was czasem,ale nie odniosę się do wszystkich.
Lena abyś jednak wyszła na święta ze szpitala i spędziła je z rodzina:)
Sciskam was mocno!
Kaczorka, Flowwer lubią tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
Cudownych, rodzinnych świąt, dziewczyny!
Właśnie bujam na piłce mojego elfika
Lena, współczuję stresu i niepewnościco zdecydowaliscie?
Pilik, pamiętam Twój Ninkowy test z jednego z wątków, na których byłyśmy razem. Wtedy było dużo strachu i niepewności. Teraz też bardzo mocno trzymam kciuki! Jutro pod Twoją łazienką?
pilik lubi tę wiadomość
DziewczynkaDwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Pilik, bardzo mocno trzymam kciuki ;*
Lena, daj znać jak sytuacja u Was.
Dziewczyny, zdrowych i radosnych Świątniech spełnią się wszystkie Wasze plany i marzenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2019, 02:52
pilik lubi tę wiadomość
-
Wszędzie dobrze ale z wami najlepiej i tutaj zawsze zaj z najlepszą rodziną!!
Rukola dziękuję za ostatnie podsumowanie.
Rucola, summer86 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kochane !
Jeszcze Święta się nie skończyły wiec wpadam do Was z najserdeczniejszymi życzeniami 🎄
Życzę Wam wszystkim i Waszym najbliższym przede wszystkim zdrowia - w tym roku znów poczulam jak bardzo jest ważne, życzę również samych radości i aby macierzyństwo było jak najdłużej bezproblemowe i każdego dnia dowartościowywało Was jako najlepsze matki na świecie, aby Wasze dzieciaki spełniały swoje marzenia i abyście mogły uczestniczyć w ich ważnych życiowych chwilach, by Wasi eMkowie doceniali Was każdego dnia i traktowali jak najcenniejsze skarby, aby rodzice i teściowie nie doprowadzali Was do szału i abyście zawsze potrafiły zawalczyć o same siebie.
Bądźcie szczęśliwe i nigdy się nie zmieniajcie !
Tego życzę ja - Siwulec 😘😘😘Kaczorka, Cabrera, Lunaris, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
Frez nie chciałam zakłócać świątecznej ciszy
Mam nadzieję, że przeprowadzka na finiszu i piękne święta macie!
Wrzucam zestawienie z trzech dni
[urWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 20:09
ibishka, sliweczka92, Yoselyn82, Kaczorka, summer86, Cabrera, Izape_91, KateHawke, moniśka..., Rucola, Sarna84, JustynaG, Lunaris, reset, Flowwer, golonat, Siwulec lubią tę wiadomość