Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No i wszystko jasne
gratuluję!!!
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Pilik, cudowności!
-
Pilik ale super ❤️ gratulacje ❤️
-
Bobek to Bobek
Gratulacje Piliczku
-
nick nieaktualny
-
Pilik, piękna kreseczka
niech się maluszek pięknie w brzuszku rozgości, uważaj na siebie ;*
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny.
Póki co obawy przeważają, ale staram się pozytywnie nastawić. EMek wczoraj nie wierzył, a dzisiaj imiona wymyślał 🤦🏼♀️😂
Kaczorka oj tak,
Przeraza mnie tej czas z moim cycoholikiem, nie powiem ;p
Zostawiam dla odmiany, mojego świątecznego łobuza 💗
[urlWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 20:06
Lunaris, Cabrera, veritaa, summer86, Achia, Ania_1003, Siwulec, frezyjciada, Lena21, sliweczka92, Aga9090, JustynaG, Lusesita, Yoselyn82, Kaczorka, Minnie89, ibishka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pilik piękna kreska
życzę spokojnych 9 miesięcy !
Achia dziękuję, ja dziś czułam się zdecydowanie lepiej niż przez ostatnie kilka dni, może potrzebowałam po prostu prawdziwego odpoczynku i chyba dopiero szpital trochę nastraszył mojego męża i muszę przyznać, że w końcu tak naprawdę mogę powiedzieć, że zajął się wszystkim, bo wcześniej to tak niby „odpocznij sobie” ale jednocześnie „zjadłbym coś dobrego” albo „trzeba go przebrać”. W niedzielę mój gin ma dyżur - mówił, że jak coś to mogę podjechać na szybki podglad i ktg i myślę, że tak właśnie zrobię. Chciałam dziś podjechać na ktg prywatnie, ale kurczę żadna przychodnia w pobliżu nie ma takiej możliwości... -
Pilik, super wieści!
Ja za to mam małe zmartwienie. Jestem u rodzinki na święta i dziś się okazało, że mój siostrzeniec ma rumień zakazny (dopiero dziś dostał wysypki)... spędziłam z nim w sumie całe święta i teraz nie wiem, co robić. Ma któraś jakieś doświadczenie w tym temacie?