Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Frez te z Allegro, ale kilka razy robiłam wcześniej i nigdy nic nie było. A teraz krecha ciemnieje gołym okiem. Choć też po Twoich właśnie wydarzeniach jestem ostrożna.
Dzisiaj to już taka ładna na żywo kreska, M niedowiarek też widzi 😂
Minnie to 33dc, ale owu nie mogła być wcześniej niż w 20dc, więc generalnie mi się to wszystko zgrywa... 💗 też zbyt wiele nie było, ale właśnie te z 20dc tu pasują (wtedy był owulak pozytywny a w 21dc wydaje mi się ze miałam owu)
Zobaczymy. Pic dzisiaj u rodziny nie będę na pewno
Ciągnie mnie w jajnikach jak w ciąży i w sumie dlatego test tylko zrobiłam... zobaczymy, jutro jadę na planowane badania krwi to dorzucę bete i proga pewnie.
Aaa właśnie, ma któraś może dupka/lutke i byłaby w stanie mnie poratować wysyłając jutro z rana paczkomatem..? Mam ale na wykończeniu paczkę, a u mnie to zawsze był problem więc póki testy ładne wole się wspomóc... na noc acard biorę, z heparyną się chyba wstrzymam do wizyty...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2019, 08:47
Rucola, frezyjciada, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pilik kreska tam na pewno jest! Teraz moooooocno trzymam kciuki
Ja jestem w domu, ale szczerze mówiąc sama nie wiem na jak długo... ten brzuch się stawia i twardnieje dość często, wiec po prostu leżę i odpoczywam, tyle że w przyjemnych domowych warunkach obserwując mojego kochanego łobuza, dziękuję za wszystkie miłe słowa - mam nadzieję, że jeszcze choć tydzień się uda wytrzymać w dwupakuLunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPilik, również dołączam się do kciuków ✊✊
Mam dupka, ale dam radę wysłać co najwyżej poczta (jakiś priorytet czy cos). Jakby co, to pisz😊
Lena, na pewno lepiej odpoczywać w domku, trzymam kciuki za co najmniej dwa tygodnie jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2019, 12:22
-
Pilik, trzymam kciuki aby to było właśnie TO!
nie miałam czasu pisać ale zaglądałam na forum i wypatrywałam info od Ciebie
Lena, mam nadzieję, że Filip jeszcze cierpliwie poczeka i urodzi się już w nowym roku, np. po trzech króli. To by tak bezpieczniej było -
Piiiiiiii! lik
kciuki! i kibicuję! nie odpalam prawie kompa ale jak bedziesz te badania robić to na bank będę podglądać
Lena super że w domu- liczyłam po cichu na to że wyszliście- jak byś zalegała w szpitalu to pewnie byś z nudów tu pisała do nas
Święta -dobrze że już pofajne w sumie ale jak zwykle nie pozbawione sztucznych emocji niestety. Cieszę się za to że jeszcze jutro, weekend i do Nowego Roku mamy siebie dla siebie
normalnie jak w wakacje!
-
Hej
jak dobrze, że już po świętach.... Niestety, ale nie były takie jak sobie wymarzylam.
Lena zaciskam kciuki, żeby mały się wstrzymał jeszcze kilka tygodni z wyjściem! Odpoczywaj dużo :*
Pilik kciuki za jutrzejsze wyniki! Oby to było to! Choć kreska chyba nie pozostawia złudzeń.
Ja jutro rano też idę na badania, ciekawe jak tam moja tarczyca, mam nadzieję że Tsh nie skoczyło, bo ze glukoza będzie po świętach wysoka to chyba jasne hehehe :p
Ogólnie to dzisiaj chyba poczułam maluszka. Leżałam sobie w łóżku na plecach i poczułam takie mega delikatne ruchy i to na bank nie były jelita! :p w okolicy pępkanormalnie coś robiąc bym tego nie zakodowala.
Pokaże Wam jeszcze pożeracze pizam, które uszylam dla chłopaków--bardzo się spodobałyoczywiście w kieszeni na pizame dostali słodycze.
summer86, Kaczorka, pilik, Minnie89, Lunaris, Yoselyn82, sliweczka92, JustynaG, Achia, Lena21, Lusesita lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Pilik, mocne kciuki
Lena, Wam życzę spkojnego przełomu roku, nieh Filip jeszcze grzecznie poczeka w brzuszku ;* -
Pilik jak tam sytuacja?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Iza przepiękne potwory! Podziwiam niezmiennie Twoje dziełami zazdroszczę wyobraźni!
U mnie nici z bety, lab zamknięty, stwierdziłam że to znak że mam nie robić 😂. A tak serio, to jestem na takim poziomie stresu, że może rzeczywiście lepiej nie dokładać. W końcu ta beta nic nie zmieni... kupię jeszcze kilka testow (jakie z rossmana najlepsze? Tylko żółte bobki czy coś innego?) i tyle. Test z dzisiaj dalej bez szaleństw, może odrobinkę ciemniejszy niż wczoraj, ale w sumie na tych owulakach pozytyw był dużo słabszy niż niby powinien, może tak mają... -
Dziękuję
U mnie allegraki wychodziły różnie, i niepotrzebnie się stresowalam, bo raz mi wyszedł prawie negatywny, a na nordzie piękna kreska. Pilik Kup sobie Bobo testy żółte z Rossmanna, one mi ciążę pokazały pięknie w 9 dpo wieczorem, gdzie na drugi dzień beta była 15, więc im bym zaufala, ewentualnie nordy z apteki.
pilik lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Właśnie kupiłam 4 żółte bobo, mąż odbierze to sikne pewnie jak wróci za godzinkę 🙈
A te z Allegro to właśnie w poprzedniej też mi tak pokazywały jak chciały
Edit. Popołudniowy bobek. Ja nie wiem czemu naiwnie myślałam, że teraz się będę mniej stresować 😂
[urlWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 20:07
Achia, Minnie89, Lunaaa, Aga9090, Jeżowa, ibishka, JustynaG, summer86, Ania_1003, Kaczorka, Yoselyn82, sliweczka92, Lunaris, Fozzie Bear, Cabrera, veritaa, Rucola, Siwulec, frezyjciada, Lena21, mi88, Lusesita, KateHawke, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny