X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • pilik Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum uf lepiej mi że nie tylko ja o tym nie pomyślałam wcześniej...!

Lunaris oj tak, z chłopakami łatwiej. Ale jak widzisz przy dziewczynce zapomniałam o sukni 😂🙈 ale właśnie sobie przypomniałam, ze dostała rok temu od babci taką suknie 🤔 może akurat się nada 😂

Luna u nas pierwsza noc prawie bez kaszlu! Katar też trochę mniejszy, ja dużo lepiej. Dobrze że u Was też jakaś poprawa!

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ze świątecznych kreacji - SKARPETY :D czerwono-białe z reniferami, poza tym czerwone body, czarne spodnie, tyle... Ja dla siebie tez nic nie kupiłam, coś się w szafie znajdzie na luzie ;)

Izape_91, pilik lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jutro wiecie jak będzie, czasu mimo chęci pewnie brak, więc już dzisiaj chciałabym Wam złożyć życzenia.
    Wszystkim bez wyjątku życzę z okazji zbliżających się Świąt dużo zdrowia, samych magicznych chwil w rodzinnym gronie, zeby wszystkie spory zniknely nie tylko na czas wspolnej kolacji! A Naszym pięknym dzieciaczkom cudowego oczekiwania na 1 gwiazdkę i rownie pięknych prezentów!
    Całuję Was kochane!
    CK11.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2019, 16:10

Rucola, Lunaris, Cabrera, pilik, JustynaG, Yoselyn82, Flowwer, Anna Stesia, ibishka, Kaczorka, Minnie89, Ania_1003, Emiilka lubią tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny,

cudne Wasze dzieciaczki <3

Iza ja miałam połówkowe w okolicach 22 tygodnia, bo u nas z kolei w rejestracji naciskali, żeby to było więcej niż 20tc.

Nowa ja mama brodawki płaskie jak równina :p u nas kp było skomplikowane przez nasza historię, ale po kpi i kilku tygodniach w kapturkach później karmiłam kilka miesięcy normalnie, także się nie przejmuj - kapturki to tez nie koniec świata ;)

Luna zdrówka i dużo siły <3

Co do wychowania ja tez stawiam granice i co ciekawe tez widzę, że to ma dobry wpływ na Frania, myślę że wszystko trzeba dopasować do swojego dziecka i jednoczenie do swojej osobowości

Flo zawsze miło Cię tu widzieć

Co do strojów świątecznych ja nawet coś przygotowałam dla Frania czy siebie, ale nie uwzględniłam w tych planach podpięcia pod kroplówkę i konieczności leżenia w szpitalu :/ także dziewczyny trzymajcie kciuki, żeby się udało jutro wyjść do domu, bo umrę tu ze smutku i tęsknoty, jeśli będę musiała spędzić święta bez Frania i mojej rodziny :(

Izape_91 lubi tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka :( zdrówka! wracajcie do domku w dobrym stanie! Ps ewentualnie założysz w domu pidżamę w renifery ;)

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Lunaaa Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena kochana myślałam dziś o Tobie, mam nadzieję że to nic poważnego? Trzymam mocno kciuki za jutrzejsze wyjście!

Nasz najkochańszy Synek już z nami 💙 29.12.2022 (36+6)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2019, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, i my trzymamy kciuki ✊✊oby wszystko było dobrze i żebyś mogła świętować w domku ❤️

Lunaris, Twoj synek jest prze-przystojny 😍😍

I my życzymy wszystkiego najlepszego z okazji świat, dziękujemy za ciążowe kibicowanie i wiele cennych rad 😘 w wielu tematach jesteście niezastąpione!!

Ja nawet nie marzyłam o takich cuuudownych świętach, oczy cały czas szkla mi się ze szczęścia 😊

Życzę wam również samych radosnych i szczęśliwych chwil ❤️

c6c6bc020aa5.jpg

JustynaG, Lunaaa, Lunaris, Anna Stesia, Kaczorka, Ania_1003, sliweczka92 lubią tę wiadomość

• Izape_91 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris Stasiu jest cudowny, taki mały przystojniak!!! Ale cóż się dziwić - uroda z pewnością po mamie :)

Lena mam nadzieję, że święta spędzisz w domu z synkiem. Współczuję szpitala... Pamiętam jak rok temu jeździliśmy z mężem po izbach przyjęć, siedzieliśmy do północy w szpitalu, a w wigilię miałam zabieg z zakładaniem szwów, ale na szczęście wypuścili mnie do domu i święta były udane mimo, że nie miałam jak siedzieć i chodzić :p w życiu bym nie pomyślała że za rok o tej porze będę czekała na badania polowkowe w ciąży. Dlatego Cabrera rozumiem Twoje łzy wzruszenia, ja się wzruszam nawet przy reklamach i przy słuchaniu muzyki, a teraz zwłaszcza kolęd. Dla mnie ten czas mógłby trwać wiecznie. Tak bardzo długo na to czekaliśmy z mężem i czuję tak ogromna wdzięczność, za to że przyszło mi doświadczyć tego cudu, w który już w ogóle nie wierzyłam .... Niesamowita radość i wdzięczność.

Rucola skarpety z reniferami zrobią robotę! :D ja co prawda się nie wystroje w renifer, ale mam kilka rzeczy, w które jeszcze się zmieszczę i są w miarę wygodne, więc super, że wigilia teraz, a nie za miesiąc, czy dwa hehe :p

U mnie cały dzień leje. Ja kończę jeszcze szycie prezentów dla chłopaków pod choinkę ale mam dość. Stanie przy stole mnie męczy. Zaraz mąż wróci do domu muszę ogarnąć jakiś obiados. Rodzinka się zjechala z Poznania i cały dom pełen ludzi, uwielbiam to tak bardzo!

Rucola, Cabrera, Lunaris, Kaczorka lubią tę wiadomość

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny ! U nas od 4 rano skurcze się zaczęły rozkręcać, wiec hamujemy małego łobuza, żeby jeszcze tą chwilę wytrzymał...

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny :)

Oby w nowym Roku spelnily sie wasze Wszystkie marzenia! Te duze i te maleńkie!

1adc162f185b.jpg

Wszystkiego dobrego :)

Lunaris, Cabrera, Anna Stesia, ibishka, Kaczorka, Ania_1003 lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Dzięki dziewczyny ! U nas od 4 rano skurcze się zaczęły rozkręcać, wiec hamujemy małego łobuza, żeby jeszcze tą chwilę wytrzymał...
    Lena to Wasza wina- przyznaj się! Na bank kupiliście jakieś fajne prezenty pod choinkę i po prostu maleństwo się pcha co by szybko rozpakować. Powiedz mu że w sylwestra jest lepsza biba i niech się wstrzyma ;) Trzymaj się dzielnie Kochana!

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Lena to Wasza wina- przyznaj się! Na bank kupiliście jakieś fajne prezenty pod choinkę i po prostu maleństwo się pcha co by szybko rozpakować. Powiedz mu że w sylwestra jest lepsza biba i niech się wstrzyma ;) Trzymaj się dzielnie Kochana!

Jakieś imprezowe te moje chłopaki, jeden chciał koniecznie wyjść na wesele a drugi na święta chce rodziców zaskoczyć

Lunaris lubi tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena o jeju bidulko :( coś te Twoje chłopaki niecierpliwe! Wiedzą chyba jakich mają super rodziców i nie mogą wytrzymać żeby ich poznać!
    Oby sie wyciszyło i byś mogła do domu jutro wrócić

Fozzie piękne zdjęcie! Wszystkiego dobrego i dla Was 💗

Yos i dla Was pięknych świąt!

Tak sobie myślę, że „spędzamy” razem trzecie święta..! Ale leci...

summer86, Fozzie Bear, Lunaris, Rucola, Yoselyn82 lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, trzymaj się kochana, i niech się Filipek trzyma jeszcze mamy. Jestem z Wami myślami :-*

Dziewczyny, wszystkiego najpiękniejszego na święta <3 <3

Ps. Lunaris, wybacz te 15 wiadomości na skrzynce, komp mi zwariował w chwili wysyłania e-maila.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2019, 20:41

• ibishka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również dziewczyny zdrowych spokojnych świąt.
    Jak najmniej trosk i histerii u naszych pociech lub chociaż samouzupelniajacego się kubeczka z melisa :-)

Lena kciuki żeby synek jednak poczekal:)!

Lunaris, Ania_1003, Yoselyn82 lubią tę wiadomość

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • emi2016 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ! Ja tak na szybko: gratuluję nowych ciaż i niedawno urodzonych Maluszków (Bunia, Cabrera, Reset i Kaczorka )! Wesołych Świąt dla Was wszystkich i dla Waszych pociech, niech Wam się darzy ! Żyjcie w zdrowiu i zgodzie, a i pieniędzy niech Wam nie braknie ! Wszelkiej pomyślności !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2019, 22:20

Lunaris, ibishka, Cabrera, summer86, Ania_1003, pilik, Kaczorka, Lena21 lubią tę wiadomość

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka- ototototo! Taki kubeczek byłby extra :D i po jednym dla moich chłopaków :D

Anna Stesia nic nie szkodzi- odpisałam ;)

Pilik moje to nawet czwarte- ciekawe czy z OF mozna się wyleczyć :D

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2019, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena trzymam kciuki, żeby Fifi jeszcze chwilke poczekał. Ty taka drobniutka, chłopcy duzi to im ciasno ;) Daj znać, czy udało się wyjść do domu...
    Emi, Ibishka miło Was widzieć dziewczyny! Emi jak tam? Druga córa się potwierdziła? Emi jak sobie radzisz z dwójką Maluchów?
    To są chyba moje 3cie święta na of, a może i 4te? Nie pamiętam kiedy dołączyłam :) W każdym razie dobrze mi tu z Wami!

ibishka lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Ania_1003 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2019, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

My życzymy wszystkiego o czym tylko marzycie, bo marzenia to fajna sprawa. Szczególnie te o przyjściu na świat wyczekiwanego potomstwa.
    Tutaj już się to każdej udało ale na jednym marzeniu nie trzeba poprzestawać 😉
    Niech kolejny rok będzie upływał pod znakiem bordowych kresek. Przynajmniej u tych, które o tym marzą.

Ja dzisiaj zaczęłam produkcję hurtową deserków i niestety po sierpniowym wyżarciu wszystkiego, wiem że mam za mało. M będzie jutro latać jeszcze za mascarpone i mandarynkami... Muszę dorobić, żeby każdy zjadł po jednym chociaż z każdego rodzaju.
    Już nie wiem jak się nazywam. I u nas jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę... M pakował jeden prezent 1,5h... Aż żałuję że mu kazałam, bo do sylwestra może się wyrobi.

Tak więc niech każda jutro spędzi czas w gronie najbliższych, a te i każde kolejne święta niech będą wyjątkowe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2019, 08:59

pilik, Rucola, Yoselyn82, Kaczorka, moniśka..., JustynaG, Lunaris, ibishka, Cabrera, sliweczka92 lubią tę wiadomość

[age.png
  • reset Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2019, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moje kochane! Czytam Was codziennie, ale jakoś nie miałam weny na pisanie... Ale w taki dzień jak dziś musiałam do Was wpaść z życzeniami. Wesołych Świąt moje drogie - pełnych rodzinnego ciepła i gwaru oraz wzajemnej życzliwości. Niech to będzie czas na zatrzymanie i wytchnienie, na docenienie tego, co macie, na wybaczenie tego, co gdzieś tam jeszcze drzazgą w sercu.

A teraz lecę dokończyć siódme ciasto (chyba wpadłam w jakiś obłęd i mnie poniosło :P) i zaczynam świętować ;) Prezenty popakowane, dom gotowy, więc pójdę do łóżka lenić się z moją córką i wzruszać się nad tym cudem, który nam się przytrafił.

P.S. Lena, dla Was dodatkowe życzenia, byście święta spędzili w domu i w dwupaku :*

Kaczorka, Lunaris, ibishka lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
‹‹ 3569 3570 3571 3572 3573 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ