Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Filipek już z nami
wszystko ok, napiszę Wam więcej później, dziękuję bardzo za kciuki
frezyjciada, Minnie89, Ania_1003, Fozzie Bear, Achia, Aga9090, Lunaris, moniśka..., JustynaG, Malgonia, olik321, mi88, Yoselyn82, sliweczka92, Kaczorka, agulineczka, Rucola, pilik, ibishka, Izape_91, Cabrera, veritaa, KateHawke, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena wspaniałe! Witaj Filipku! Zdrowo rośnij ku uciesze rodziców ❤️
Ibishka starszak nigdy nie uszkodził młodegona początku była wielka miłość i nie pozwalał nikomu do niego podchodzić, a teraz raz wracają uczucia z początku ich wspólnej przygody, a raz po prostu go toleruje🤭😂
Lunaris brawo! Odżyjesz trochę! Też bym była przerażona, ale trochę adrenaliny dobrze robi człowiekowiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 07:39
-
nick nieaktualny
-
Lena przede wszystkim wielkie gratulacje dla Ciebie i buziaki dla Filpka
a po drugie to cieszę się że już nie musisz się męczyć ze skurczami
Odpoczywajcie a w wolnej chwili ( HAHAHA) daj znać jak to było i oczywiście chcemy poznać Filipka choć by ze zdjecia -na pewno jest taki boski jak jego starszy braciszek
Rucola -tak wracam do pracy w zawodzie od 1 lutego ( już czekam na grafik z niecierpliwością) a że to pół etatu to spokojnie ogarnę i biuro i dyżuryRucola lubi tę wiadomość
-
Lena, buziaki dla Filipka. Czekamy z niecierpliwością na relację i fotki.
-
Lena ❤ cudownie ❤❤❤
Teraz to ja czuje porodowke za plecami 🙈🙊
U nas skończony 34 tydzień, zaczynam 35 od nieplanowanego wizyty u dentysty... zaczął mnie boleć ząb, ale już wszystko dobrze.leczenie zdba bez znieczulenia, to taka próba generalna przed porodem 🤣🤣🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 10:39
-
Lena - gratuluję ♥️
Lunaris - Tobie teżchciałabym z taką radością czekać na powrót do pracy :p
Ibishka - nasza Aluśka jest bardzo szybka a przy tym nieuważna, więc ogólnie od prawie 3 miesięcy mam oczy dookoła głowy. Staram się nie kłaść Olki w miejscu, gdzie Ala będzie miała do niej bezpośredni i szybki dostęp.
Niestety i tak Olka już kilka razy oberwała od siostry jakąś zabawką..
Ale jak Aluśka chce ją pogłaskać czy dać buziaka to pozwalamy. Angażujemy ją też w podawanie pieluszki czy innych rzeczy.
Największe ograniczenia to kładzenie Oli na matę na podłodze - boję się, że Ala ją zdepcze..
Co do prowadzenia listy - ja z miłą chęcią dalej bym to robiła, ale odkąd jest nowa wersja forum, to się nie da nerwowo tego ogarnąć.. do edycji jest bardzo wąskie okienko, które skroluje się tak szybko, że nie jestem w stanie przesunąć teksu o jedną czy dwie linijki, tylko od razu przeskakuje o pół tekstu. Na telefonie to w ogóle katastrofa. -
Lena gratulacje!!!!
Lunaris gapa że mnie, nie ogarnęłam :p super, że tak Ci się poskładało
Śliweczka a czemu bez znieczulenia? Rozumiem że nie chciałaś? Bo ciąża nie jest przeciwwskazaniem#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2020, 12:46
agulineczka, Cabrera, Aga9090, Kaczorka, veritaa, JustynaG, Rucola, Lena21, pilik, ibishka, Lunaris lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
agulineczka wrote:Izape wspaniale wieści! Śliczna Zosieńka! Teraz możesz szaleć z ubrankami, dla dziewczynek jest tyle slicznych rzeczy
A przypomnij mi na kiedy masz termin?
Z początkowych usg wychodził na 30 maja, ale teraz mała wagowo jest do tyłu w 19 t 3 d i wychodził 3 czerwca, także przełom maja/ czerwcaStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Lena super gratulacje i dużo zdrówka dla Was. Przesylam moc ciepłych myśli :*
Lunaris bardzo się cieszę i gratuluję. To naprawdę super uczucie wracac z radością do pracy albo właśnie zaczynać coś nowego. Porównanie do kota również mnie ubawilo.Lunaris lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021