Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Sliweczka oby tak wlasnie było 🙏 Muszę zapytać o której zaczną podawać oxy, bo nie wiem o której eMek ma przyjechać. Chcę żeby był ze mną chociaż przez chwilę nawet jeśli później wymieknię. No i musi mi przywieźć jedzenie, bo ja się po prostu nie najadam tym co tu dają. Jeśli tak samo jest na położniczym to nie wiem z czego będę miała pokarm 🤷♀️
-
Cheresta, no niestety z tym jedzeniem w szpitalach to jest słabo. Choć muszę przyznać, że te 2 doby jedzie się jeszcze na takiej adrenalinie, że bardziej suszy niż chce się jeść. Tak bylo przynajmniej u mnie (a jestem osobą, która ma problem funkcjonować normalnie jak nie zje śniadania).
-
Justyna jakościowo jest nawet ok, to najlepsze jedzenie jakie miałam jak porównuje 3 szpitale. Tylko ilościowo jest malizna, ja się nie najadam dwiema małymi kromkami z wędlina, odrobiną masła i liściem sałaty dzielonym na pół
-
nick nieaktualny
-
Cewnik założony, nie było tak źle chociaż bałam się bólu jak przy HSG. Gorsze było badanie szyjki palcami, ale jest podobno na 2 palce więc doktor mówi, że jutro damy radę. Teraz czuje pierwsze skurcze i zastanawiam sie czy to się nie rozkręci w nocy
pilik, Jeżowa, sliweczka92, golonat lubią tę wiadomość
-
Cheresta kciuki mocne!! Dasz radę czekamy na wieści :*
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Ada już na świecie, dostała 10 punktów
Po nieprzespanej nocy w skurczach, sam poród trwał może ze 20 minutMinnie89, summer86, pilik, frezyjciada, Bajkaaa, sliweczka92, emi2016, veritaa, Rucola, JustynaG, Yoselyn82, moniśka..., Jeżowa, Cabrera, Aga9090., olik321, Malgonia, nowa na dzielni, Ochmanka, agulineczka, Siwulec, Bunia86, Lunaris, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cheresta gratuluję! Cudowna wiadomość ❤ buziaki dla Ciebie i Ady❤
-
nick nieaktualnyCheresta, ogrooomne gratulacje ❤️❤️ Czekamy na piękne foto Ady!
I napisz nam, jak z waga malutkiej??
Ps. Chyba przejęłam Twój brzuszek ❤️ Beta z dziś 67 (w poniedziałek była 24)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2020, 12:22
Yoselyn82, summer86, Jeżowa, veritaa, JustynaG, pilik, frezyjciada, Izape_91, sliweczka92, Aga9090., olik321, Minnie89, Kaczorka, Cccierpliwa, Malgonia, emi2016, Rucola, moniśka..., nowa na dzielni, Cheresta, Amal, Ochmanka, Siwulec, Bunia86, Barbarka1984, Lunaris, Lusesita, Lena21 lubią tę wiadomość