Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ibishka, cieszę się, że jednak mała postanowiła jeszcze troszkę poczekać Ale wierzę, że nerwów mieliście w związku z tym sporo.
Blue, ja nie miałam napięć na początku, bardziej ból miesiączkowy. Oprócz nospy najlepiej się połóż i sprawdź czy przejdzie. I spróbuj się nie przemęczać, świeta świętami, ale uważać trzeba
Ja mam problem, żeby dłużej w kuchni wystać... zrobiłam od rana święconkę do koszyczka, upiekłam mięso i 2 ciasta, na tym chyba będzie koniec, bo totalnie z sił opadłam i niestety brzuch daje znać. Mam nadzieję, że sprzątanie mąż ogarnie a jak nie to trudno. -
nick nieaktualny
-
Blue ja czasem czułam takie napięcie, ale przede wszystkim ciągle miałam taki właśnie ból miesiączkowy jak summer pisze. Nic tylko nospa i leżeć!
A ja chyba przesadziłam że sprzątaniem. Brzuch twardy leżę teraz i odpoczywam. Ale muszę jeszcze upiec ten sernik dzisiaj. Dobrze, że emek już dzisiaj wraca.blue00 lubi tę wiadomość
-
blue00 wrote:Dziewczyny,mam pytanie,bo nie chcę z tym iść na IP,bo być może przesadzam ,ale czy u was na początku ciąży też było takie odczucie jakby brzuch,macica,była w ciągłym napięciu?Wzięłam nospę ale nie widzę poprawy,poza tym czuję się dziś mocno osłabiona,nie mam na nic siły.We wcześniejszych ciążach nie pamiętam bym tak miała.
Ja na początku też czułam ból miesiączkowy, a gdy brzuch robi się twardy weź no spę koniecznie z magnezem i się połóż aż Ci ulżyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2018, 14:58
blue00 lubi tę wiadomość
-
Dobrze dziewczyny piszą, nospa + magnez koniecznie i odpoczynek kochana
My leżymy... mąż mi nawet wstać nie pozwala, tak sobie wziął do serca słowa lekarza z wczoraj No ale muszę go bardzo pochwalić - wszystko ogarnął, zrobił sałatkę, posprzątał mieszkanie, aż się dziwnie czuję jak on tak lata na szmacie
Ostatnie mocne napięcie brzucha (takie że bolało i był jak kamień) było wczoraj wieczorem, wiec mam ogromna nadzieję, że się to uspokoi
Wesołych Świąt kobietki ! Odpoczywajcie i jedzcie pysznościblue00 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, piszę z doskoku, bo przedświąteczne obowiązki plus maluszek sprawiają, że modlę się o przedłużenie doby do co najmniej 30h. Zdrowych i radosnych Kochane!!
Flowwer, Sarna84, Jadranka, summer86, malka, Maja84, KateHawke, Lena21, olik321, Kaczorka, Emiilka lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Życzę Wam Kochane w te Święta świętego spokoju, pogody ducha, trochę więcej wiosny za oknem i spokojnego wyczekiwania na Wasze Kurczaczki,a Mamusiom rozpakowanym aby małe Zające były zdrowe i ładnie spały
summer86, malka, Lunaris, Maja84, Flowwer, KateHawke, Lena21, innamorata88, olik321, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie dzisiaj wzięło na poukładanie wszystkiego w szufladzie Kluska
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2bab6e951126.jpg
I tak dzień na łóżku, nic nie robię, to poodcinałam resztę metek z cenami, poskładałam i ułożyłam żeby wiedzieć czego już nie mogę kupić bo się nie zmieści
Jutro o 10 zabierają mnie rodzice na śniadanie. M ma niby na statku też śniadanie Wielkanocne. Ruszają do USA przez Panamę z Korei. Kontakt słaby, bo M czasu nie ma ale filmik z kopniakami widział Byle święta zleciały a potem mam obowiązki i głowa zajęta będzie.pilik, summer86, blue00, Lunaris, Maja84, KateHawke, Lena21, Rucola, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość
-
.... o kurcze to ja potrzebuję z 8 takich szuflad wiem wiem przesadziłam
Ania pięknie to wszystko wygląda ja się zafiksowałam na taki wieszak na smoczek:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c086511efede.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2018, 19:18
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucola Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!! Życzę spokojnej ciąży i bezproblemowego rozwiązania ♡
Rucola lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Blue daj znać koniecznie! Może fasola tylko straszy? Mnie też cały czas brzuch ciągnie trochę żałuję że jednak nie zrobiłam tej powtórki z Bety
Rucolciu z okazji urodzin szczęśliwej końcówki ciążowania, zdrowego rozwiązania i wiele miłości i spełnionych marzeńRucola lubi tę wiadomość