Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarka bardzo mi przykro
Ze stresu bardzo często akcja porodowa zwalnia albo i ustaje całkiem na jakiś czas, tacy lekarze właśnie sprawiają że tak się dzieje, smutne to bardzo. Mam nadzieję, że jednak położne były aniołami i masz już córeczkę bezpiecznie po drugiej stronie. A jeśli nie to obu przyszedł serdeczny, wspierający lekarz teraz, trzymaj się, już tak blisko! -
Suszarka ogromne kciuki na pokładzie! Wierzę że pierwsze chwile razem wynagrodzą Ci te nieprzyjemności. Szkoda że wiele osób zapomina po co kończy ten zawód...
Rucolciu nadal liczę na to że Wasz pobyt będzie najkrótszy z możliwych i zaraz będziesz mogła poprzytulać się z Lewkiem. Wiemy co czujesz
Siwulec mamy ten sam tok myślenia u nas druga kotka pojawiła się we wrześniu -skoro nie rodzę to mogę adoptować teraz mam 2 synów i 2 kocie córeczki, powiem Ci w domu sajgonella na maxa ale za to wesoło!
Jeżowa to "prawdziwe" macierzyństwo ma dużo plusów przy takim maluszku chociaż przez pół roku jest cisza i spokój kiedy pozostali domownicy są w swoich placówkach i nie trzeba jeszcze ich ogarniać a potem... potem będziemy się martwić potem powiem tylko że kocham żłobek -
Minnie89 wrote:Cheresta - przeczytalam "jeśli uda Ci się między skurczami drzeć to spróbuj" i pomyślałam: o tak, darcie się między skurczami pomagało 😂
-
Myślę, że Rucola się nie obrazi, jak dam Wam znać, że dzisiaj będzie miała cesarkę - forumowe kciuki muszą być dla naszych kochanych bliźniaków Suszarka na wieści od Ciebie też czekam niecierpliwie
agulineczka, summer86, Noelle, Jedna_z_Wielu, Bunia86, sliweczka92, Kaczorka, Lunaris, JustynaG, malka, Yoselyn82, Rucola, pilik, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Suszarka ogromne ogromne gratulacje! Ale cudowna dziewczynka cześć Iga, witamy na świecie Słoneczko wyobrażam sobie, jak musiałaś się bać, ale najważniejsze, że wszystko jest w porządku, choć to pewnie były najdłuższe 15 minut Twojego życia. Teraz życzę Ci szybkiej rekonwalescencji i powodzenia w nowej roli no i duża dziewczynka, podobnie jak moja Agatka wagowo, ale dłuższa ! 58 cm to naprawdę nieźle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2021, 11:17
-
Witamy Igusię na świecie!!! ale się wzruszyłam! Duża dziewczynka 5g większa od mojego synka, który miał 4005 i 56cm
Rucola kciuki zaciśnięte!!! 07.01 i trójka forumowych dzieciaczków będzieSuszarka lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Suszarko, ogromne gratulacje współczuję tego stresu, ale mam nadzieję, że przytulenie Igi wszystko wynagrodziło.
Rucola, jestem z Wami myślami ;* -
Suszarko, gratuluję slicznej córeczki! Mam nadzieję, ze szybko dojdziesz do siebie!
Rucola, kciuki za Ciebie i za maluchy!
Ale dzień emocjonujący i stresujacy! Dziewczyny (Suszarka i Rucola), jesteście bardzo dzielne! Gdyby faceci rodzili tobysmy wymarli jaki gatunek!Suszarka lubi tę wiadomość
-
Suszarka gratulacje 😘 kawał kobity mam nadzieję że nie naszykowałaś zbyt wiele ubranek na 56 😜 tak to już chyba jest z tymi porodami, że niby się nastawiasz, czytasz, planujesz a i tak dzieje się kiedy i jak chce, a my same w tym całym chaosie niewiele ogarniamy z tego co się dzieje. Grunt, że lekarze zareagowali na czas i niunia zdrowa
Rucola kciuki są zaciśnięte za twoje maluchy ✊ mam nadzieję że decyzja o cesarce nie padła przez jakieś złe wieści
W ogóle fajna data urodzin, moja siostra (matka chrzestna Ady) kończy dziś 30 lat, mam nadzieję że wasze dzieciaczki będą tak ciepłymi, empatycznymi osobami jak onaSuszarka lubi tę wiadomość
-
Suszaraka ogromne gratulacje!! Masz przepiękna córcię a Ty jak się czujesz?
Rucola wszystkie kciuki zaciśniete! Powodzenia ❤️Suszarka lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Dziewczyny wspaniały dzień na rodzenie a moja Mama też dziś ma urodzinowy dzień
Suszarko wspaniała córeczka- wszystkiego dobrego dla Ciebie i Igi! Mąż już widział Was?
Rucola kciuki na pokładzie dzielna Mamusiu! Dużo dobrych myśli dla Ciebie i bliźniaków!!!Suszarka lubi tę wiadomość
-
Suszarko gratuluję! Przykro mi, że ostatnie ciążowe chwilę mieneły w takim stresie. Mam nadzieję, że Iga ma się dobrze i razem szybko będziecie dochodzić do siebie! Jesteś bardzo dzielna!
Rucola mega kciuki za Waszą trójkę!
Anna Stesia. Imię mamy już wybrane. Od początku wiedzieliśmy, że będzie Stefan albo Stefania. Jest dziewczynka więc będzie Stefcia. A zdradzisz mi jaka była rada Jeżowej odnośnie ubierania? Bo chyba nie zarejestrowałam.Anna Stesia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Suszarka Gratuluję
Rucola kciukam i jaSuszarka lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Suszarka witamy na świecie malutka ♥️ jest piękna. Zdrówka dla was !!
Rucola mocne kciuki za was!! 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2021, 14:10
Suszarka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
malka wrote:Suszarko gratuluję! Przykro mi, że ostatnie ciążowe chwilę mieneły w takim stresie. Mam nadzieję, że Iga ma się dobrze i razem szybko będziecie dochodzić do siebie! Jesteś bardzo dzielna!
Rucola mega kciuki za Waszą trójkę!
Anna Stesia. Imię mamy już wybrane. Od początku wiedzieliśmy, że będzie Stefan albo Stefania. Jest dziewczynka więc będzie Stefcia. A zdradzisz mi jaka była rada Jeżowej odnośnie ubierania? Bo chyba nie zarejestrowałam.
Stefcia to cudowne imię! Jeżowa poradzila mi, żeby zamiast ubierać dziecko po prostu go nie rozbierać I faktycznie przed pewien czas mały chodził w pizamach.JustynaG, malka lubią tę wiadomość
-
Suszarko cudownie!!!! Cudowna córeczka!!!! Łącze się w bólu po CC, choć póki co niewiele mnie boli
Dziś lekarze zdecydowali że nie ma na co czekać bo dzieci nie rosną a przepływy są graniczne i że wolą mieć mniejsze wydolne dzieci niż może trochę większe ale z gorszymi parametrami. CC szybka, sprawna i "przyjemna" i przywitałam moje Skarby.
Idalka 2660g 10pkt i Tytusek 1906g 9pkt. Są na oiomie z uwagi na wcześniactwo ale nie muszą póki co leżeć w inkubatorach
https://naforum.zapodaj.net/2763a07bf93a.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/8c667f1ae31e.jpg.html
Ania_1003, Kaczorka, *Agape*, Amal, Minnie89, Simons_cat, lawendowePole, Yoselyn82, Cheresta, pilik, sliweczka92, moniśka..., Bunia86, Lunaris, Kaśik, Jedna_z_Wielu, malka, Noelle, Milka85, Anna Stesia, Skorek, Mlodamezatka, Suszarka, Cabrera, Ayayanee, Gośka29, Frelciaa, Sarna84 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola, Suszarka, dziewczyny gratulacje!!! Byłyście bardzo dzielne! Zdrowia dla Was i szybkiego powrotu do domu ♥️💐♥️💐♥️💐♥️
Rucola, Suszarka lubią tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6%